ben sütü çok severim ama bu aralar iştahsızlıktan hiçbişey yiyemiyorum içemiyorum
canım sen kilo verdin mi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sütü çok severim ama bu aralar iştahsızlıktan hiçbişey yiyemiyorum içemiyorum
canım sen kilo verdin mi peki?
bilmiyorumki canım ya hamile olduğumu öğrendiğim gün tartıldım 56 kiloydum şimdi kaçım bilmiyorum
doktorda sordu aslında kilo kaybın varmı diye bende yok dedim ama şu sıralar hiçbişey yiyemiyorum kesin vermişimdir kilo
kızlar naberr bugün günü geçen kım var
kızlar naberr bugün günü geçen kım var
ben yiyemiyorum ama sanırım şişkinlik var 55 kiloydum 56 şimdi...bi ara 57 olmustum:bbo:
ay ben hamileliğim boyunca davul gibi şişmekten öyle çok korkuyorum ki. sadece faydalı olanları yememiz ve az yememiz lazım ama bilmiyorum nasıl. ideal kilolar nasıl acaba dur araştırayım bi.
aynı kilodayız demekki canım hamilelik süresince 10 kilo alsak yeter bize
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız kızınız olacak yazıyor bi sitede
iş yerinde bi arkadasım var 6. ayında 1o kilo aldı bile....o da bizim kilolardaydı:1shok:
benim görümcemde öyle daha 6 aylıkken her an doğuracakmış gibi duruyordu şuan 7,5 aylık onu görünce çok korkuyorum patlayacak gibi duruyor
öyle olmak istemiyorum canım ben ya iştahım yerine bile gelse çok yemem dikkatli davranırım
canancım sana bişi sormuştum görmedin sanırsam.
şimdi kağan kocatepenin sitesinden hespladım 48 benim kilo. düşük kilodaymışım ideal kilom 57 imiş. inanamıyom ben bu minicik halimle 57 kilo olsam topa benzerim yavkaydirigubbakcemile3