Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bilmiyorumki canım ya hamile olduğumu öğrendiğim gün tartıldım 56 kiloydum şimdi kaçım bilmiyorum
doktorda sordu aslında kilo kaybın varmı diye bende yok dedim ama şu sıralar hiçbişey yiyemiyorum kesin vermişimdir kilo

canım eve bi tartı al dicem ama gerek de yok ki aslında.. saglık ocagına gitmeye baslayınca onlar ayda bir ölçerler kilonu not alırlar nasılsa a.s

ay ben hamileliğim boyunca davul gibi şişmekten öyle çok korkuyorum ki. sadece faydalı olanları yememiz ve az yememiz lazım ama bilmiyorum nasıl. ideal kilolar nasıl acaba dur araştırayım bi.

ay ben hamileliğim boyunca davul gibi şişmekten öyle çok korkuyorum ki. sadece faydalı olanları yememiz ve az yememiz lazım ama bilmiyorum nasıl. ideal kilolar nasıl acaba dur araştırayım bi.

canım boyun kac bilmiyorum ama sanırım sen beden kitle indeksine göre normal kilodasındır...biz 11-17 arası falan alırız normal sartlarda...:bbo: ama ben de davul gbi olmaktan korkuyorum cok dikkat etmek lazım...denizcim doktorunun söyledigi gbi çikolata hamur işi, yağlı yiyecekler, abur cuburdan uzak durmamız lazım:bbo: aslında kilo vermekle ilgili problemim yok benim cok rahat verririm spor da yapıyorum çünkü ama asırı kilo alırsak catlak selülit falan önüne gecemeyiz...sarkar her tarafımızohaoldumsmile

Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız kızınız olacak yazıyor bi sitede

bi de tatlı yerseniz oğlan ekşi yerseniz kız diolarkaydirigubbakcemile3 ben oldum olası ekşiyi sevmişimdir...tatlı da severdim ama su sıralar sadece dondurma yiyebiliyorum o da bi top falankafamçokkarıştı

iş yerinde bi arkadasım var 6. ayında 1o kilo aldı bile....o da bizim kilolardaydı:1shok:

benim görümcemde öyle daha 6 aylıkken her an doğuracakmış gibi duruyordu şuan 7,5 aylık onu görünce çok korkuyorum patlayacak gibi duruyor
öyle olmak istemiyorum canım ben ya iştahım yerine bile gelse çok yemem dikkatli davranırım

şimdi kağan kocatepenin sitesinden hespladım 48 benim kilo. düşük kilodaymışım ideal kilom 57 imiş. inanamıyom ben bu minicik halimle 57 kilo olsam topa benzerim yavkaydirigubbakcemile3

ay yok. birbirimizi sürekli telkin edelim bu konuda. sakın ama sakın şişip kalıp hayatımızı zehir etmeyelim bebeklerimizi de mutlu edemeyiz biz mutsuz olursak.

benim görümcemde öyle daha 6 aylıkken her an doğuracakmış gibi duruyordu şuan 7,5 aylık onu görünce çok korkuyorum patlayacak gibi duruyor
öyle olmak istemiyorum canım ben ya iştahım yerine bile gelse çok yemem dikkatli davranırım

ayy canım inşallahh gözümüz dönmezzkaydirigubbakcemile3 ayda bir kilo alsak yeter aslında...fazla kilo alana ceza verelimkaydirigubbakcemile3

Back
X