Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aslında resimde koymuştum daha önce sultanda demişti çok küçük görünüyon diyekaydirigubbakcemile3

1.65 boyum kilom 48 sizce kaç yaşındayım dediklerimin çoğu 20-22 falan diyor.

canım ben 30 yaşındayım ama gören herkes liseye gidiyorum zannediyor geçen babamla giderken yolda arkadaşıyla karşılaştık bana diyorki dersanaye gidiyormusun sınav zamanıda yaklaştı adam össye hazırlanıyorum zannetti

canım ben bir sürü soru sordum.
denize girebilir miyim? yolculuk yapabilirmiyim? ilişki yasakmı falan diye.

denize girmen iyi olur ama koruyucu krem kullan dedi.
yolculuğa çıkabilirsin ama en fazla 2 saatte bir 5 dk yürü dedi. aynı şey iş yerinde de geçerli.
ilişki yasağı yok haftada 2 falan olabilir ama mutlaka eşin kurunsun dedi.
çok fazla ağrın veya kanaman olursa mutlaka bana haber ver dedi.

ama tabi her hamilelik birbirinden farklıdır, herkesin kendi doktoruna sorması gerekir heralde.

teşekkür ederim canım,şimdiden bilgim olsun :)

ben vardım ama sonucu öğrenemediğim için sitres oldum sempatiksalakcinni :roflol:

çok komiksin sen yaaa kaydirigubbakcemile3

aminn canım inş..
allah hepimize nasip etsin hayırlısıylaa..

Aminn inşallah :Saruboceq:

ayrıca tat ve koku duyusu da gelişiyor insanın :) yediklerinin tadına daha iyi varıyorsun ve mis kokuları içine daha derin çekebiliyorsun opuyorumnanaktan

büyük başarı, seni tebrik ediyorum.

bundan 6 sene önce ben de kendimi böyle telkin ederek başardım. tebrikler vereliniortak

vereliniortak bende tebrik ederim canım
kaydirigubbakcemile3

eşlerimiz yanımızda olsun da dünya işlerini yavaş yavaşta olsa yaparızz..
benim eşimde görevdeyken ne yemeğim ne ütüm hiç birşeyim olmuyorr..

evet canım aynen öyle,hep yanımızda olsunlar razıyım bendee

maşallah birsürü sayfa ilerlemiş ama kimse beni mrk bile etmemiş :dilcikar: :dilcikar:

ayy seni yerim benn hiç olur muuu opuyorumnanaktan

beni de beni deee:umursamaz:

senide senidee opuyorumnanaktan

kızlar naberr bugün günü geçen kım var

selam canım kimse yokk,maonya vardı oda hastalandı sabah

Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız kızınız olacak yazıyor bi sitede

ayy o zaman bir sürü kızımız olacakk hihoyyyt hihoyyyt

canım ben 30 yaşındayım ama gören herkes liseye gidiyorum zannediyor geçen babamla giderken yolda arkadaşıyla karşılaştık bana diyorki dersanaye gidiyormusun sınav zamanıda yaklaştı adam össye hazırlanıyorum zannetti

bana da üniversiye gideceğim senehangi liseye gideceksin diyolardı...saclarım koyuyken bayaa küçük gösteriyodum..ama şimdi bakır gbi biraz daha yasıma yakın o yüzdena.s

anaa cok azmıs yaa sen sıfır bedenmişsina.s
düğünden bikaç ay önce 52 idim. düğün stresinden 44 e düştüm. düğünden sonra yavaş yavaş 47 oldum hamile kalıncada 48 oldum ama kayınvalide geldi ya o hep mantılar falan yaptı onun yüzünden oldukaydirigubbakcemile3

çok güzel oluyo ama yaaa. seni bilmemde ben bayılıyorum 20 falan diyenlere yooo 28 dediğim zaman suratlarının halini görmeyekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bende küçük gösteriyorum evli olduğumu duyunca şaşırıyorlar ne kadar erken evlenmişsin diye.yuh 29 yaşındayım ne erkeni diyince inanmıyorlar..
ama güzel birşey buu,ileride çok faydasını göreceğiz.. bayanssulusmile

teşekkür ederim canım,şimdiden bilgim olsun :)

çok komiksin sen yaaa kaydirigubbakcemile3

Aminn inşallah :Saruboceq:

vereliniortak bende tebrik ederim canım
kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen öyle,hep yanımızda olsunlar razıyım bendee

ayy seni yerim benn hiç olur muuu opuyorumnanaktan

senide senidee opuyorumnanaktan

selam canım kimse yokk,maonya vardı oda hastalandı sabah

ayy o zaman bir sürü kızımız olacakk hihoyyyt hihoyyyt

ben de seniiiiiopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 bende küçük gösteriyorum evli olduğumu duyunca şaşırıyorlar ne kadar erken evlenmişsin diye.yuh 29 yaşındayım ne erkeni diyince inanmıyorlar..
ama güzel birşey buu,ileride çok faydasını göreceğiz.. bayanssulusmile

evet süper ciddennnn...ben de 27'yim...

Back
X