şimdi kağan kocatepenin sitesinden hespladım 48 benim kilo. düşük kilodaymışım ideal kilom 57 imiş. inanamıyom ben bu minicik halimle 57 kilo olsam topa benzerim yavkaydirigubbakcemile3
bende baktım şimdi normal kilodaymışım öyle diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi kağan kocatepenin sitesinden hespladım 48 benim kilo. düşük kilodaymışım ideal kilom 57 imiş. inanamıyom ben bu minicik halimle 57 kilo olsam topa benzerim yavkaydirigubbakcemile3
dedim ki eleviti ne zaman verdi doktor? eleviti içerken folicplus içmiyosun di mi? günde bir kez mi?görmedim canım kusura bakma akannehir noldu?
dedim ki eleviti ne zaman verdi doktor? eleviti içerken folicplus içmiyosun di mi? günde bir kez mi?
1.65 boyum kilom 48 sizce kaç yaşındayım dediklerimin çoğu 20-22 falan diyor.
1.65 boyum kilom 48 sizce kaç yaşındayım dediklerimin çoğu 20-22 falan diyor.
kilom 56 boyum 1,65 kızlar benim
canım ben bir sürü soru sordum.
denize girebilir miyim? yolculuk yapabilirmiyim? ilişki yasakmı falan diye.
denize girmen iyi olur ama koruyucu krem kullan dedi.
yolculuğa çıkabilirsin ama en fazla 2 saatte bir 5 dk yürü dedi. aynı şey iş yerinde de geçerli.
ilişki yasağı yok haftada 2 falan olabilir ama mutlaka eşin kurunsun dedi.
çok fazla ağrın veya kanaman olursa mutlaka bana haber ver dedi.
ama tabi her hamilelik birbirinden farklıdır, herkesin kendi doktoruna sorması gerekir heralde.
ben vardım ama sonucu öğrenemediğim için sitres oldum sempatiksalakcinni :roflol:
aminn canım inş..
allah hepimize nasip etsin hayırlısıylaa..
ayrıca tat ve koku duyusu da gelişiyor insanın :) yediklerinin tadına daha iyi varıyorsun ve mis kokuları içine daha derin çekebiliyorsun opuyorumnanaktan
büyük başarı, seni tebrik ediyorum.
bundan 6 sene önce ben de kendimi böyle telkin ederek başardım. tebrikler vereliniortak
eşlerimiz yanımızda olsun da dünya işlerini yavaş yavaşta olsa yaparızz..
benim eşimde görevdeyken ne yemeğim ne ütüm hiç birşeyim olmuyorr..
maşallah birsürü sayfa ilerlemiş ama kimse beni mrk bile etmemiş :dilcikar: :dilcikar:
beni de beni deee:umursamaz:
kızlar naberr bugün günü geçen kım var
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız kızınız olacak yazıyor bi sitede
canım ben 30 yaşındayım ama gören herkes liseye gidiyorum zannediyor geçen babamla giderken yolda arkadaşıyla karşılaştık bana diyorki dersanaye gidiyormusun sınav zamanıda yaklaştı adam össye hazırlanıyorum zannetti
düğünden bikaç ay önce 52 idim. düğün stresinden 44 e düştüm. düğünden sonra yavaş yavaş 47 oldum hamile kalıncada 48 oldum ama kayınvalide geldi ya o hep mantılar falan yaptı onun yüzünden oldukaydirigubbakcemile3anaa cok azmıs yaa sen sıfır bedenmişsina.s
çok güzel oluyo ama yaaa. seni bilmemde ben bayılıyorum 20 falan diyenlere yooo 28 dediğim zaman suratlarının halini görmeyekaydirigubbakcemile3canım ben 30 yaşındayım ama gören herkes liseye gidiyorum zannediyor geçen babamla giderken yolda arkadaşıyla karşılaştık bana diyorki dersanaye gidiyormusun sınav zamanıda yaklaştı adam össye hazırlanıyorum zannetti
canım ben 30 yaşındayım ama gören herkes liseye gidiyorum zannediyor geçen babamla giderken yolda arkadaşıyla karşılaştık bana diyorki dersanaye gidiyormusun sınav zamanıda yaklaştı adam össye hazırlanıyorum zannetti
teşekkür ederim canım,şimdiden bilgim olsun :)
çok komiksin sen yaaa kaydirigubbakcemile3
Aminn inşallah :Saruboceq:
vereliniortak bende tebrik ederim canım
kaydirigubbakcemile3
evet canım aynen öyle,hep yanımızda olsunlar razıyım bendee
ayy seni yerim benn hiç olur muuu opuyorumnanaktan
senide senidee opuyorumnanaktan
selam canım kimse yokk,maonya vardı oda hastalandı sabah
ayy o zaman bir sürü kızımız olacakk hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 bende küçük gösteriyorum evli olduğumu duyunca şaşırıyorlar ne kadar erken evlenmişsin diye.yuh 29 yaşındayım ne erkeni diyince inanmıyorlar..
ama güzel birşey buu,ileride çok faydasını göreceğiz.. bayanssulusmile
babu+, hperi+, edammm+, darkangellove58+, CNNYSR, impaladeniz+
slm kuzular...
babu+, hperi+, edammm+, darkangellove58+, CNNYSR, impaladeniz+
slm kuzular...