Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar dün akşam eşim mesai kalmıştı ve ben uyuya kalmışım sonra bi uyandım sabah oldu ben odama nasıl geçtim eşim ne zamn gitti uyandırmamış beni çay hazırlıyodum ve ilk defa oldu böle gözümü açamadım gerçi eşimi hiç görmedim acaba ne oldu dün gece sempatiksalakcinni

kızlar dün akşam eşim mesai kalmıştı ve ben uyuya kalmışım sonra bi uyandım sabah oldu ben odama nasıl geçtim eşim ne zamn gitti uyandırmamış beni çay hazırlıyodum ve ilk defa oldu böle gözümü açamadım gerçi eşimi hiç görmedim acaba ne oldu dün gece sempatiksalakcinni

cnmm senin durum nee??

bekliyorum cnm sağlık ocağına gittim daha çıkmamış dedi hafta sonları kapalı oluyo ama ben netten öğrenebiliyorum bakalım dediğim gibi olcak mı 45 dkk kaldı cnm akannehir

inş hayırlı habeler belirti varmı gerçi olmaz daha ama

busecan sen ateş ölçümünü bilirsin beniim normalde 35.2 çıkardı dün 38.1 çıktı ondan önceki gün 37.6 dı sence ne olabiliir

bi foruma denk geldim şimdi. bebişlerini beklerken onlara hazırladıkları odaların kıyafetlerin resimlerini çekmişler. daldım gittim. çok tatlılar yaaa.

bi foruma denk geldim şimdi. bebişlerini beklerken onlara hazırladıkları odaların kıyafetlerin resimlerini çekmişler. daldım gittim. çok tatlılar yaaa.

evt cnm yaa bakalım biz o duyguyu tatcakmıyız sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Back
X