Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar deli galiba demiş ve kaçmıştırr:dance:
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohhhhh haftasonu geldiiii.....:teytey:
efendim canım
anaaaa saati 17.30 sandım gittin sandımm....off daha varmıs yaaakafamçokkarıştı
yok canım daha 1 saatim var
kızlar dün akşam eşim mesai kalmıştı ve ben uyuya kalmışım sonra bi uyandım sabah oldu ben odama nasıl geçtim eşim ne zamn gitti uyandırmamış beni çay hazırlıyodum ve ilk defa oldu böle gözümü açamadım gerçi eşimi hiç görmedim acaba ne oldu dün gece sempatiksalakcinni
yok canım daha 1 saatim var
cnmm senin durum nee??
cnm benim sonuç benim hesaplamama göre 45 dkkada çıkıyo hadi bakalım çıkıcakmı
akannehir
bekliyorum cnm sağlık ocağına gittim daha çıkmamış dedi hafta sonları kapalı oluyo ama ben netten öğrenebiliyorum bakalım dediğim gibi olcak mı 45 dkk kaldı cnm akannehir
haydi ben çıkmadan haber ver canım
inş hayırlı habeler belirti varmı gerçi olmaz daha ama
bi foruma denk geldim şimdi. bebişlerini beklerken onlara hazırladıkları odaların kıyafetlerin resimlerini çekmişler. daldım gittim. çok tatlılar yaaa.
bi foruma denk geldim şimdi. bebişlerini beklerken onlara hazırladıkları odaların kıyafetlerin resimlerini çekmişler. daldım gittim. çok tatlılar yaaa.