Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bi foruma denk geldim şimdi. bebişlerini beklerken onlara hazırladıkları odaların kıyafetlerin resimlerini çekmişler. daldım gittim. çok tatlılar yaaa.

ay cnm benim bebişini odası olcak mı ben kaynanamlarla oturduğum için olmıcak heralde akannehir ama olsun sağlık olsun bebişim gelsinde ben de hevesim bebeğimi odası olması sempatiksalakcinni

yok cnm sadece 1 hafta önce leke geldi okadar ilk defa bakalım ne olucak

busecan sen ateş ölçümünü bilirsin beniim normalde 35.2 çıkardı dün 38.1 çıktı ondan önceki gün 37.6 dı sence ne olabiliir

kız lekelenme yerleşme olmasınnn
ateşinde çok yüksek hamıleyken ateş zaten yüksek seyredermiş ayyy inşşş regl ne zmandı?

kız lekelenme yerleşme olmasınnn
ateşinde çok yüksek hamıleyken ateş zaten yüksek seyredermiş ayyy inşşş regl ne zmandı?

11 cnm inş. dua edin yaaa bakalım ne çıkıcak ama sanki bi yanım yok diyo bi yanım var diyo offfffffffff :2:

slm kızlar nasılsınız ben hala tatildeyim ama annemlere geldim burda internet var. ne var ne yok. çok yazmışsıznız geçmişi okumam çok zor var mı bi değişiklik gelişme güzel haber?

ay cnm benim bebişini odası olcak mı ben kaynanamlarla oturduğum için olmıcak heralde akannehir ama olsun sağlık olsun bebişim gelsinde ben de hevesim bebeğimi odası olması sempatiksalakcinni
o zamana bulunur bi çaresi hiç merak etme sen. bebek sadece senin değil ki onlarında bebeği. onlar ne kadar heveslenirler neler yaparlar merak etme sen gerekeni yapacaklardır inanıyorum. inşallah hepimiz dünyadaki bütün bebek bekleyen ve isteyen anneler bu duyguları tadacağız yüce ALLAH'ın izniyle:Saruboceq:

busecan dün yaptırdım kan testini erken oldu heralde bu sefer ama ramazan gelmeden halı yıkıcam cnm iş yapcam onun için erken öğrenmek istedim daha iyi iş yapabileyim diye

slm kızlar nasılsınız ben hala tatildeyim ama annemlere geldim burda internet var. ne var ne yok. çok yazmışsıznız geçmişi okumam çok zor var mı bi değişiklik gelişme güzel haber?

vealeyküm selam cnm hoş geldinn bildiğin gibi cnm en son ozpar hamiş okadar bekliyoruzz kaydirigubbakcemile2

11 cnm inş. dua edin yaaa bakalım ne çıkıcak ama sanki bi yanım yok diyo bi yanım var diyo offfffffffff :2:

bu söylediklerine göre sankı var gibi ne halısı ya bekle bi ağır kaldırma normaldede zaten biliyosun dimi çalışmalardan sonrada kaldırmaa artık ağır vs.. dikkat et

kızlar eğer hamişken sivilce çıkarsa kız bebiş oluyomuş çıkmazsa erkek birde göbeğindeki tüyler aşağıya bakıyosa kız yukarı bakıyosa erkek duydunuz mu opuyorumnanaktan

birde bir başka insan sizden gizli bir yere makas ile bı çak koycak üstünü örtcek hangisine oturursan mesela makas kız bıçak erkek kaydirigubbakcemile5

ben sürekli evde kusucam modundayım. kusucam diyorum eşime bakıp o da hayır der gibi bana bakıyo. bende athenanın meşhur şarkısı var ya kusucam kusucam dedim sana diyorum o da a dur kusma kusma diyor allam son günlerde hep evde bunu söylüyoruz deli gibi olduk vallakaydirigubbakcemile3

kızlar eğer hamişken sivilce çıkarsa kız bebiş oluyomuş çıkmazsa erkek birde göbeğindeki tüyler aşağıya bakıyosa kız yukarı bakıyosa erkek duydunuz mu opuyorumnanaktan

birde bir başka insan sizden gizli bir yere makas ile bı çak koycak üstünü örtcek hangisine oturursan mesela makas kız bıçak erkek kaydirigubbakcemile5

neler biliyosun kızz dul karı beslediğimisin :1:kaydirigubbakcemile3

kızım ateşin muhteşem ya 38,1 ne demek hasta değilsin değilmi üşütmedin

peki sivilce cıkarsa ve tüyler de yukarı bakıyosa o zaman ne olacak???sempatiksalakcinni

Back
X