- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
bende baktım çok güzeller gerçekten
kız banada söleyin bende bakım sempatiksalakcinni hangi topik bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baktım çok güzeller gerçekten
bi foruma denk geldim şimdi. bebişlerini beklerken onlara hazırladıkları odaların kıyafetlerin resimlerini çekmişler. daldım gittim. çok tatlılar yaaa.
yok cnm sadece 1 hafta önce leke geldi okadar ilk defa bakalım ne olucak
busecan sen ateş ölçümünü bilirsin beniim normalde 35.2 çıkardı dün 38.1 çıktı ondan önceki gün 37.6 dı sence ne olabiliir
kız lekelenme yerleşme olmasınnn
ateşinde çok yüksek hamıleyken ateş zaten yüksek seyredermiş ayyy inşşş regl ne zmandı?
o zamana bulunur bi çaresi hiç merak etme sen. bebek sadece senin değil ki onlarında bebeği. onlar ne kadar heveslenirler neler yaparlar merak etme sen gerekeni yapacaklardır inanıyorum. inşallah hepimiz dünyadaki bütün bebek bekleyen ve isteyen anneler bu duyguları tadacağız yüce ALLAH'ın izniyle:Saruboceq:ay cnm benim bebişini odası olcak mı ben kaynanamlarla oturduğum için olmıcak heralde akannehir ama olsun sağlık olsun bebişim gelsinde ben de hevesim bebeğimi odası olması sempatiksalakcinni
slm kızlar nasılsınız ben hala tatildeyim ama annemlere geldim burda internet var. ne var ne yok. çok yazmışsıznız geçmişi okumam çok zor var mı bi değişiklik gelişme güzel haber?
slm kızlar nasılsınız ben hala tatildeyim ama annemlere geldim burda internet var. ne var ne yok. çok yazmışsıznız geçmişi okumam çok zor var mı bi değişiklik gelişme güzel haber?
11 cnm inş. dua edin yaaa bakalım ne çıkıcak ama sanki bi yanım yok diyo bi yanım var diyo offfffffffff :2:
kızlar eğer hamişken sivilce çıkarsa kız bebiş oluyomuş çıkmazsa erkek birde göbeğindeki tüyler aşağıya bakıyosa kız yukarı bakıyosa erkek duydunuz mu opuyorumnanaktan
birde bir başka insan sizden gizli bir yere makas ile bı çak koycak üstünü örtcek hangisine oturursan mesela makas kız bıçak erkek kaydirigubbakcemile5
kızlar eğer hamişken sivilce çıkarsa kız bebiş oluyomuş çıkmazsa erkek birde göbeğindeki tüyler aşağıya bakıyosa kız yukarı bakıyosa erkek duydunuz mu opuyorumnanaktan
vealeyküm selam cnm hoş geldinn bildiğin gibi cnm en son ozpar hamiş okadar bekliyoruzz kaydirigubbakcemile2