Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:) kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah :)

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
günaydın canım biz iyiyiz saol
tekrar merhaba kızlar işim vardı girdim cıktımm...ben iyiyim cok şükür sizler nasılsınızz....umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir...
bizlerdeçok iyiyiz canım

gözünaydın olsun canım
bende hiç yemek yiyemiyorum herkes endişelenmeye başladı açlıktan bişey olacak diye ama elimde değil ne yapayım

tekrar merhaba kızlar işim vardı girdim cıktımm...ben iyiyim cok şükür sizler nasılsınızz....umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir...

Günaydın canım bizde iyiyiz,yoğun bir haftasonu geçirdim ben,nasıl geçtiğini anlamadım bile..Şu an kendimi yorgun hissediyorum üstelik :1closedeyes:

gözünaydın olsun canım
bende hiç yemek yiyemiyorum herkes endişelenmeye başladı açlıktan bişey olacak diye ama elimde değil ne yapayım

doktor endişelenme o zaten sen hiçbirşey yemesende en iyi şekilde besleniyor dedi,bende stres yapmamaya çalışıyorum..kraker,çorba..şimdilik bunlar benim kurtarıcım,inş çabuk geçer

hamilelik sıkıntıları mı yoksa başka bir sebeptenmi idare ediyorsun??

canım beni sıcaklar bu kadar etkilemezdi bu sene çok fenayım hamileyim diyemi böyle anlamadım valla ama ben ona bağlıyorum halsizlik yorgunluk yemek yiyememe falan gibi sıkıntılarım var canım

canım beni sıcaklar bu kadar etkilemezdi bu sene çok fenayım hamileyim diyemi böyle anlamadım valla ama ben ona bağlıyorum halsizlik yorgunluk yemek yiyememe falan gibi sıkıntılarım var canım

eh tabi hamileliğin çok büyük etkisi var,bu sene çok çok fena bir sıcak var üstelik.Biz bile halsiz ve iştahsızız,sizin olmanız çok normal.
Az kaldı canım hem yazın bitmesine hemde bu şikayetlerin bitmesine,dayan biraz daha..

sabrediyorum canım zaten yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…