mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum canım,onun dışında herşey iyi,geçen hafta bebeğimizi gördük,kalbininde atıığını söyledi doktorum,Allah a şükür...ama hiçbişey yemek istemiyorum bu aralar ,yemeyincede midem bulanıyor...öyle işte..
:) kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah :)
günaydın canım biz iyiyiz saolgünaydın kızlar,nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
bizlerdeçok iyiyiz canımtekrar merhaba kızlar işim vardı girdim cıktımm...ben iyiyim cok şükür sizler nasılsınızz....umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir...
mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum canım,onun dışında herşey iyi,geçen hafta bebeğimizi gördük,kalbininde atıığını söyledi doktorum,Allah a şükür...ama hiçbişey yemek istemiyorum bu aralar ,yemeyincede midem bulanıyor...öyle işte..
tekrar merhaba kızlar işim vardı girdim cıktımm...ben iyiyim cok şükür sizler nasılsınızz....umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir...
Günaydın sevgicim canım ne var ne yok,nasılsın?
gözünaydın olsun canım
bende hiç yemek yiyemiyorum herkes endişelenmeye başladı açlıktan bişey olacak diye ama elimde değil ne yapayım
saol canım iyiyim idare ediyorum işte
doktor endişelenme o zaten sen hiçbirşey yemesende en iyi şekilde besleniyor dedi,bende stres yapmamaya çalışıyorum..kraker,çorba..şimdilik bunlar benim kurtarıcım,inş çabuk geçer
Günaydın canım bizde iyiyiz,yoğun bir haftasonu geçirdim ben,nasıl geçtiğini anlamadım bile..Şu an kendimi yorgun hissediyorum üstelik :1closedeyes:
hamilelik sıkıntıları mı yoksa başka bir sebeptenmi idare ediyorsun??
canım beni sıcaklar bu kadar etkilemezdi bu sene çok fenayım hamileyim diyemi böyle anlamadım valla ama ben ona bağlıyorum halsizlik yorgunluk yemek yiyememe falan gibi sıkıntılarım var canım
eh tabi hamileliğin çok büyük etkisi var,bu sene çok çok fena bir sıcak var üstelik.Biz bile halsiz ve iştahsızız,sizin olmanız çok normal.
Az kaldı canım hem yazın bitmesine hemde bu şikayetlerin bitmesine,dayan biraz daha..
hiç kimse durumumu sormuyo listede ne başta ben :dilcikar:
sabah yazmıştınya canım az leke geldi 30.gün sökecek herhalde diye bende hayırlısı olsun yazmıştımhiç kimse durumumu sormuyo listede ne başta ben :dilcikar:
slm kızlar günaydınnnkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?