Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Günaydın arkadaşlar.. Yıllık izin sebebiyle bir süre aranızda yoktum.. Ee tablonun son surumu ne?? Kaçıncı sayfada tablonun son hali..

sanada günaydın canım bebiş iyide ben sıcaklardan çok fena bunalıyorum nefes bile alamıyorum

sıcaklardan canım bide hormon değişiklerinden az kaldı 1 ay sonra rahatlayacaksınız
bol sıvı almaya calıs canım az az yemeye calış doyacak kadar değil kan sekerin düşmeyecek kadar
günaydın ablam nasılsınyerimseniben

ii canım sen nasılsın yorgunum cok azcıkda grip olmusummmm
offfffffffffffffff

bende iyi canım kahvaltı yapıyom birazdan bal almaya gidicem bitti bal
tarçın çörek otu karışımı ben bildiğimiz süzme baldan yapıyorum canım öyle dimi
diğer baldan olmyck

kubi sonucu almışmıdırki deli kız bizi o kadar meraklandırdı 3-4gün boyuncaklava:

afiyet olsun canım evet süzme baldan oluyor karışım
kubinin sonucu 0,5 çıktı ama daha sonra tekrar yaptıracak adetine 1 hafta varya ondan

aman nazar değmesin, hep böyle pozitif kal

doktorum tedavi der mi bilmiyorum ama eski sonuçlarımı da aldım gidiyorum bugün. ben rahim filmi çektirmek istiyorum ilk.
dış gebelikten korkuyorum çünkü yeniden olursa dayanamam.

rahim filmi sonucuna göre doktor ne derse o sositososito

süpeeerrr:lepi:
çok pozitifim bu hafta hep böyle olucak inş. sen nasılsın tedaviye başlıycksn dimi

canım ben seni çoook merak ediyorum
....eyvahedigeldismile
bende merak ediyorumm lekelenme var dı işte sabah eyvahedigeldismile

listeye baktığımda aklımdaydın ama sonra mutfağa gittim unuttum
boshayallersmile

olumunekankayizsmile
demişsin ya akıntı geldi yarın sökülür diye canikom,
Bence ateşin yüksek seyretti hep,başka belirtiler varmı?
ewt yumurtladıktan sonra öyle oldu belirtim yok sadece geçen gün sol kasığımda batma oldu sabah regl olcakmışım gibiydi geçti şimdi eyvahedigeldismile başkada bişey yok

çatlama iğnesi fln yaptırdn dimi canım sen,
belirtilerin varmı hiç be:1rolleyes:n yeni geldim
hayır yaptımadım öyle şeyler dr kontrolünde değilim kendimiz çalışıyoruz sadece belirtim felan yok şu an

geçmiş olsuunnn:teselli:
bende gripmiyim değilmiyim anlamadım sıcaklardan bunalıyoz çırılçıplak dolaşıyoz gecede öyle yatıyoz terleyip soğuyunca kapıyoruz şifayıı sabaha karşı uyanınyorum vücudumuz buz gibi olmuş
birde ceryan yaptırmaya çalışıyoz bütün pencereler kapılar açık kocişe söylüyorum bunun acısı çok fena çıkacak bizden ama ne zamn

kim yaptırmıştı ay çatlama iğnesini ben sensin diye hatırlıyorum:uhm:
hımm sen ateş ölçüyodun inş. vardır canım belli olmaz yengemin hiç olmamıştı belirtisi ve yumurtlama günleri dışında tutmuştu Allahım çok büyük aşılama yaptırdılar tutmadı adeti biter bitmez hamile kaldı o hafta öğrendi yaniiyerimseniben:ecrin_bebek:

busecan ben de ateş ölçüyorum bu ay, biraz biriksin yazacağım buraya da.
yorumlarsın değil mi? :)

tabiki cnm benim ateş ölçme topiğinede koy ordakıler daha tecrübeli

inşş cnm hayırlısı artık

aynen canımya

önce eşim olduuu sonra bana bulaşttırdııııııııııııı
of offffffffffffffffffffffffffffffff
sıcaklar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

daha hiç yaptırmadınmı rahim filmi bi kaç ay sonra bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum
sen anlatırsın bana geldiğinde adet oldunya sen adetine yakın gidilmiycekmi dış gebelik şüphesine erken tanı için:uhm:

tatlım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce adet olacakmışım gibi hissetmiştim,hatta bi ara ped bile kullandım..ben sonunda iyi haber aldım,inş sende iyi haberler alırsın canım benim...merak ettim şimdi haaa

1.-4. Gebelik Haftaları

Döllenen yumurta tüplerde bölünerek 7-10 günlük bir yolculuk yaptıktan sonra rahim içine yerleşir (implantasyon ve nidasyon).Bölünen döllenmiş yumurtaya blastosist ismi verilir ,katmanlar oluşur.Dış katmandan plasenta ,iç katmandan ise embriyo meydana gelir.Amniotik sıvıyı ve embriyoyu içinde barındıracak olan amniotik kese şekillenmeye başlar.
Bu sırada rahim ağzı yumuşar ve kalınlaşan mukus rahim ağzını kapatarak enfeksiyonlara karşı bariyer oluşturur.
İmplantasyon (yerleşme) sırasında bazı kadınlarda 1-2 damla kanama veya kasıklarda kramp tarzında ağrı görülebilir.Hiç bir önemi yoktur.

kızlar benim eğer hamıleysem 3 hafta 6 gün ve bu olaylar normalmiş bende de pembe pembe damla damla geldi acaba umutlansam mı eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…