günaydın bebiiiişşşkaydirigubbakcemile2
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
CNNYSR, makca, darkangellove58, minikkuzucum, karats, hperi, babu+, aysenik, ozpar+
:lepi:
sanada günaydın canım bebiş iyide ben sıcaklardan çok fena bunalıyorum nefes bile alamıyorum
günaydın ablam nasılsınyerimseniben
günayyydııınnnn a.s.
nasıl keyifler?
bende iyi canım kahvaltı yapıyom birazdan bal almaya gidicem bitti bal
tarçın çörek otu karışımı ben bildiğimiz süzme baldan yapıyorum canım öyle dimi
diğer baldan olmyck
kubi sonucu almışmıdırki deli kız bizi o kadar meraklandırdı 3-4gün boyuncaklava:
kubinin sonucu 0.5 çıkmış.
perinin kızı sıkma canını, temmuz hiçbirimize iyi gelmedi ama ağustos işe yarayacak
Günaydın arkadaşlar.. Yıllık izin sebebiyle bir süre aranızda yoktum.. Ee tablonun son surumu ne?? Kaçıncı sayfada tablonun son hali..
süpeeerrr:lepi:
çok pozitifim bu hafta hep böyle olucak inş. sen nasılsın tedaviye başlıycksn dimi
bende merak ediyorumm lekelenme var dı işte sabah eyvahedigeldismilecanım ben seni çoook merak ediyorum
....eyvahedigeldismile
boshayallersmilelisteye baktığımda aklımdaydın ama sonra mutfağa gittim unuttum
ewt yumurtladıktan sonra öyle oldu belirtim yok sadece geçen gün sol kasığımda batma oldu sabah regl olcakmışım gibiydi geçti şimdi eyvahedigeldismile başkada bişey yokolumunekankayizsmile
demişsin ya akıntı geldi yarın sökülür diye canikom,
Bence ateşin yüksek seyretti hep,başka belirtiler varmı?
hayır yaptımadım öyle şeyler dr kontrolünde değilim kendimiz çalışıyoruz sadece belirtim felan yok şu ançatlama iğnesi fln yaptırdn dimi canım sen,
belirtilerin varmı hiç be:1rolleyes:n yeni geldim
sıcaklardan canım bide hormon değişiklerinden az kaldı 1 ay sonra rahatlayacaksınız
bol sıvı almaya calıs canım az az yemeye calış doyacak kadar değil kan sekerin düşmeyecek kadar
ii canım sen nasılsın yorgunum cok azcıkda grip olmusummmm
offfffffffffffffff
bende merak ediyorumm lekelenme var dı işte sabah eyvahedigeldismile
boshayallersmile
ewt yumurtladıktan sonra öyle oldu belirtim yok sadece geçen gün sol kasığımda batma oldu sabah regl olcakmışım gibiydi geçti şimdi eyvahedigeldismile başkada bişey yok
hayır yaptımadım öyle şeyler dr kontrolünde değilim kendimiz çalışıyoruz sadece belirtim felan yok şu an
busecan ben de ateş ölçüyorum bu ay, biraz biriksin yazacağım buraya da.
yorumlarsın değil mi? :)
kim yaptırmıştı ay çatlama iğnesini ben sensin diye hatırlıyorum:uhm:
hımm sen ateş ölçüyodun inş. vardır canım belli olmaz yengemin hiç olmamıştı belirtisi ve yumurtlama günleri dışında tutmuştu Allahım çok büyük aşılama yaptırdılar tutmadı adeti biter bitmez hamile kaldı o hafta öğrendi yaniiyerimseniben:ecrin_bebek:
geçmiş olsuunnn:teselli:
bende gripmiyim değilmiyim anlamadım sıcaklardan bunalıyoz çırılçıplak dolaşıyoz gecede öyle yatıyoz terleyip soğuyunca kapıyoruz şifayıı sabaha karşı uyanınyorum vücudumuz buz gibi olmuş
birde ceryan yaptırmaya çalışıyoz bütün pencereler kapılar açık kocişe söylüyorum bunun acısı çok fena çıkacak bizden ama ne zamn
aman nazar değmesin, hep böyle pozitif kal
doktorum tedavi der mi bilmiyorum ama eski sonuçlarımı da aldım gidiyorum bugün. ben rahim filmi çektirmek istiyorum ilk.
dış gebelikten korkuyorum çünkü yeniden olursa dayanamam.
rahim filmi sonucuna göre doktor ne derse o sositososito
bende merak ediyorumm lekelenme var dı işte sabah
ewt yumurtladıktan sonra öyle oldu belirtim yok sadece geçen gün sol kasığımda batma oldu sabah regl olcakmışım gibiydi geçti şimdi eyvahedigeldismile başkada bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?