Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar kendimi bi garip hissettim sizinle konusamayınca sanki sürekli eksik bi şeyler varmıs gbi geliyo...bayaa bi alışmışım sizinle konusmaya...tatile gidince napcem acepppohaoldumsmile

kızlarr ben geldim yaa,net gitti sonra patron geldi offf..
geçmişi okumaya vaktim yok artık akşam okurum evden
özledim sizi ne yapıyosunuzzz??

kızlarr ben geldim yaa,net gitti sonra patron geldi offf..
geçmişi okumaya vaktim yok artık akşam okurum evden
özledim sizi ne yapıyosunuzzz??

bugün kimsecikler yok o yüzden geçmişi okuman kolay olacak canım
ben nöbet bekliyorum topikte hemde sıcaklarla uğraşıyorum

kızlar bana müsade bugün erkenciyim biraz işlerim varda dışarda hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere

diğerlerini bilmem ama ben adet oldum oturuyorum

yaa geçmiş olsun canım,o zaman önümüzdeki ay hep beraber bomba gibi hamile kalacağız..
yarın başlıyomusun çörekotu bal tarçına.??

bugün kimsecikler yok o yüzden geçmişi okuman kolay olacak canım
ben nöbet bekliyorum topikte hemde sıcaklarla uğraşıyorum

aman iyi barii kaydirigubbakcemile3 ahh canım yaa çok sıcak gerçekten,bol bol sıvı tüket olur mu hayatım dikkat et kendine

kıymama sana ben yaa bende lekelenme durdu beklemedeyim hpericim eyvahedigeldismile

Ayyyy zaten aklım sende,ahh inşallah canım arkadaşım bu ay bitir şu işi hayırlısıylaa :Saruboceq:

ah ah iş bana kalsa bitircem de inş kesildi leke yarın ateşim nasıl olcak bakalım

yüksek olacak inşallah canım,olumlu düşün hep olur mu.Umudunu yüksek tut..

inş cnm hayırlısı neyse olsun adetim gelirse saçlarımı boyatırım vs. kendime bakarım gene ağlarım sızlarım yola devam ama hamıleysem ayyyy çıldırırırımm kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr pek konusamadık bugunlük böyle oldu...yarın görüşürüz...hepinize iyi aksamlar diliyorummmopuyorumnanaktan

inş cnm hayırlısı neyse olsun adetim gelirse saçlarımı boyatırım vs. kendime bakarım gene ağlarım sızlarım yola devam ama hamıleysem ayyyy çıldırırırımm kaydirigubbakcemile3

hep beraber çıldırırız inşallah canım.
Hayırlısı fazla stres yapma lütfen,bol bol nefes al sakin kalmaya çalış
yarın görüşürüz canım.
öptüm

kızlarrrr pek konusamadık bugunlük böyle oldu...yarın görüşürüz...hepinize iyi aksamlar diliyorummmopuyorumnanaktan

bende çıkıyorum evet bugün ayrı düştük,yarın görüşürüz şekerler
öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam tatlım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öptüm bye bye

hiçbiriniz konuşmadınız bende konuşmadım bugün. gittim eve temizlik yaptım uzandım biraz. şimdi dükkana geldim eşim beni yemeğe götürecek. bide kısmetse kocişim bana araba alıyo çarşamba günü. ucuz basit bişi olacak ama ben sürmeyi bilmiyom. öğretecekmiş. baya bi uğraşması lazım. bana cesaret gelene kadar yıllarca beklemesi lazım bence. ehliyeti 6 sene önce aldım ama kırk yılda bir sürdüm. o da ıssız yerlerde. neyse kendi kendime konuşuyorum nasıl olsa. umarım yarın herkes formunda olur da bol bol muhabbet ederiz.

herkese selam.
berbat bir gün geçirdim :bbo: günlerce araştırıp bulduğum ve bugün randevusuna gittiğim doktorun kliniği tam bir ticarethane. muhasebecinin müdür odası gibi odası var siz anlayın artık.
başımdan geçenleri bir bir anlattım, sonra dedim ki ben rahim filmi istiyorum.
ok dediler, bütün hormon testlerini ve smear testini yeniden yapmak gerek dediler. eşinin sperm örneğini yeniden almalıyız dediler. dediler de dediler... yani beni bundan önce uğraştığım hiçbirşey zaten yokmuş gibi davrandılar.
elimde bir kaydı bile olmayan bir vajinal muayene ve hsg çektirmem için randevu aldıkları bir laboratuarın kağıdını bana vermeleri için kendilerine 220 lira ödedim.
hsgnin 470 lira tutacağını söylediler, yarın akşam 17:30a randevu verdiler, 6 saat hiçbişey yemeden gel dediler.
allahım hala içim içimi yiyor, bunun için 220 lira ödedim ben laelaelaelaelae

dönüş yolunda söylenip dururken eşim bir özel hastaneye götürdü, hastaneyi biliyorum, eve yakın bir klinikte de doktorları çalışıyor hatta. kliniğin baş müdavimlerinden biriyim ben, başım ağrısa oraya gidiyorum. neyse kısa keseyim, bu kliniğin kadın doğumcusu da eşimin götürdüğü hastanenin doktorlarından aynı zamanda. ben de doktorun adını verdim ve onun hastasıyım hsg çektireceğim dedim. doktorun istek kağıdını görmek istediler, yok dedim daha doktoru görmedim. arayalım mı dediler, beni tanımaz ama arayalım dedim. beni telefonda doktorla konuşturdular, doktora herşeyi anlattım ve dedim ki hsg çektirip sonucu alıp gelip sizi göreceğim.
tama dedi doktor, talimatı verdi, hastanede VIP gibi geziyorum yalnız akşam 5ten sonra gittiğimizden doktorların mesaisi bitmişti, zaten yanlış günde gitmişim, sizin dediğiniz gibi 9. günümü saydılar ve perşembeye randevu verdiler.
bu arada ücret ise 160 tl, evet sadece bu kadar yerimseniben

ilk gittiğim kliniğe niye gittim ben hala bilmiyorum, o kadar da araştırdım, bu kadar ticarete dönük çalıştıklarını bilseydim anında vazgeçerdim.

eşimin mart ayında 80 liraya yaptırdığı spermiyogram için 200 tl istediler. buraya mecbur kaldığımız anda ödeyeceğimiz parayı düşünüyorum da kafamçokkarıştı Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın. çünkü buralarda zayıf noktanızı yakaladılar mı bırakmıyorlar.

neyse sonuç olarak perşembe hsg çektiriyorum yerimseniben
hem de çok ekonomik, hem de içim rahat ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…