sevgicim iyiiym canım bennn dee bugun rahatım cok iş yokkkopuyorumnanaktan
aman iyi canım rahat olmana sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgicim iyiiym canım bennn dee bugun rahatım cok iş yokkkopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım,düzelttim :)) takip edemiyorum hepinizin haftasını kaydirigubbakcemile3
bir sürü hamiş var![]()
Belli olmaz canım,ille ateş yüksek olacak diye bir kural mı var herkesin bünyesi farklı azıcık bir düşüş olmuş..
Hayırlısı olsun diye dua edip sabırla bekleyeceğiz..
evet canım için rahat etsin..
ben film çektirmiştim geçen sene eylül sonunda.acaba 1 yılda tüpler kapanmış olurmu ki?? Her yıl mı çektireceğiz bu filmi yok artık..
Günaydınn kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yazdıklarını okudum canım, ucuz atlatmışsın yinede. inşallah bundan memnun kalırsın canım.
günaydın kuzucukk...hakkında hayırlısı olsun canımmm...iyi bir doktor bulmak bu devirde cok zor bi iş...benim iki doktorum var su an...biri yasadıgım yerin en iyi doktoru ve özel hastanede çalışıyo ama adam hiç konusmuyo ben sordukca cevap veriyo...elimde kocaman bi listeyle gidiyorum randevularakaydirigubbakcemile3 çok iyi mütevazi bi adam gözünü para bürümemiş...digeri tanıdık bir doktor devlet hastanesinde calısıyo, ben sormasam da her seyi anlatıyo ikisine de gidiyorum düzenli olarak...ama yok yani şöyle dört dörtlük bi doktor...bakıyorum diğer topiclere hamile arkadaslara bi sürü ilaç veriolar bana niye vermiyo acaba doktorum diye tedirgin oluyorum..sonra o ilaçları hem internetten hem de doktorlara sorarak arastırdım gereksiz yere verilen ilaçlarmışş...nasıl böyle bir şeyi atlıyo yıllarını bu işe vermiş adamlar anlamıyorum...çok iyi seçimler yapmak gerekiyo doktor konusunda...hastalarıyla konusup onlardan dinlemek lazıma.s
kızlarr günaydın ateşim düştü yarında 36,4 düşerse regl gelir gibi sanırım bugün adet olmam gerekiyodu ama boshayallersmile
günaydın kızlar
inş hayatım bi süpriz belki diyosunn inşş
slm kızlar ben tatildeyim.adet oldum dün.yeni tarih 3 eylül.bu defa çok üzülmedim ama.hayırlısı.
kaydirigubbakcemile3 gerekmez elbette, ben bilmiyordum senin film çektirdiğini, kusura bakma![]()
handancım pretty yeni tarih vermişti dün.
gerçekten çok kusura baktım kuzucum nasıl böyle birşey söylersin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
içime kurt düştü ama ya kapandıysa olur mu olur..Ama yok yani sanmıyorum,kapanmamıştır hiç iltihap ya da kapanmasına sebebiyet verecek bir rahatsız geçirmedim ki durduk yere kapanacak hali yok herhalde.. :bbo:
günaydın canım a.s.
bende soracaktım pretty'i acaba nerede tatile mi gitmişti diye düşündüm..
görmemişim onu canım teşekkür ederim..düzeltiyorum.. a.s.
hayır canım olur mu öyle şey kaydirigubbakcemile3
kapanmaz durduk yere. ilahi ben yani kaydirigubbakcemile3
zeynep4' e dün transfer yapılacaktı,dinleniyordur herhalde bugün,İnşallah bebişi sıkı sıkı tutunur ona :Saruboceq: