Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşbulduk canım,düzelttim :)) takip edemiyorum hepinizin haftasını kaydirigubbakcemile3
bir sürü hamiş var :nazar: :nazar:

Belli olmaz canım,ille ateş yüksek olacak diye bir kural mı var herkesin bünyesi farklı azıcık bir düşüş olmuş..
Hayırlısı olsun diye dua edip sabırla bekleyeceğiz..

inş hayatım bi süpriz belki diyosunn inşş

kesinlikle katılıyorum söylediklerine.
en önemli birinci kural, doktorun hastayı dinlemeyi öğrenmesi bence de.

çok teşekkür ederim canım, inşallah bu kez iyi gider herşey.

günaydın kuzucukk...hakkında hayırlısı olsun canımmm...iyi bir doktor bulmak bu devirde cok zor bi iş...benim iki doktorum var su an...biri yasadıgım yerin en iyi doktoru ve özel hastanede çalışıyo ama adam hiç konusmuyo ben sordukca cevap veriyo...elimde kocaman bi listeyle gidiyorum randevularakaydirigubbakcemile3 çok iyi mütevazi bi adam gözünü para bürümemiş...digeri tanıdık bir doktor devlet hastanesinde calısıyo, ben sormasam da her seyi anlatıyo ikisine de gidiyorum düzenli olarak...ama yok yani şöyle dört dörtlük bi doktor...bakıyorum diğer topiclere hamile arkadaslara bi sürü ilaç veriolar bana niye vermiyo acaba doktorum diye tedirgin oluyorum..sonra o ilaçları hem internetten hem de doktorlara sorarak arastırdım gereksiz yere verilen ilaçlarmışş...nasıl böyle bir şeyi atlıyo yıllarını bu işe vermiş adamlar anlamıyorum...çok iyi seçimler yapmak gerekiyo doktor konusunda...hastalarıyla konusup onlardan dinlemek lazıma.s

inş hayatım bi süpriz belki diyosunn inşş

bu işler belli olmaz diyorum,eğer bebişin gelmek istediyse gelmiştir hiçbirşey engel olamaz..
Bak ben bile bu ay doğru düzgün beraber olmadığımız halde umudumu yitirmedim belki bir mucize olmuştur dedim..Olmadı ama olsun kaydirigubbakcemile3
Ben hissediyorum çok yakında olacakk,2011 bitmeden bu listedeki herkes hamile kalacak..

kaydirigubbakcemile3 gerekmez elbette, ben bilmiyordum senin film çektirdiğini, kusura bakma ;)

gerçekten çok kusura baktım kuzucum nasıl böyle birşey söylersin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
içime kurt düştü ama ya kapandıysa olur mu olur..Ama yok yani sanmıyorum,kapanmamıştır hiç iltihap ya da kapanmasına sebebiyet verecek bir rahatsız geçirmedim ki durduk yere kapanacak hali yok herhalde.. :bbo:

hayır canım olur mu öyle şey kaydirigubbakcemile3
kapanmaz durduk yere. ilahi ben yani kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok kusura baktım kuzucum nasıl böyle birşey söylersin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
içime kurt düştü ama ya kapandıysa olur mu olur..Ama yok yani sanmıyorum,kapanmamıştır hiç iltihap ya da kapanmasına sebebiyet verecek bir rahatsız geçirmedim ki durduk yere kapanacak hali yok herhalde.. :bbo:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
maonyaaa|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
busecan35|09.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|10 hafta
impaladeniz|9 hafta
darkangellove58|8 hafta
CNNYSR|8 hafta
ozpar|7 hafta

[/table]

zeynep4' e dün transfer yapılacaktı,dinleniyordur herhalde bugün,İnşallah bebişi sıkı sıkı tutunur ona :Saruboceq:

dün başka bir başlıkta ya da bambaşka bir forum sitesinde okudum tam hatırlamıyorum, ama benim gibi methotrexate ile tedavi olan birinin regli de aynı benimki gibi kısalmış. 5ten 3e düşmüş gün sayısı. benimki de 3ü zorluyor ama çok büyük ölçüde 2. gün bitmiş oluyor mafoldumben
sonra bu hatun kişinin regli, rahim filmi sonrasında normale dönmüş. Allahım nolur benim için de işe yarasın, bir an önce perşembe olsun :Saruboceq:

Back
X