biz sperm tahlilini hem mersinde hem aydında yaptırdık sadece 30 tl :)
şehirden şehire hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar canım ya önemli olan doğru sonuçları alabilmek
hperi canım bu küre ne zaman başlanacak ne kadar sürecek. ben adetim bitince doktora gidecem. sakıncası olur mu acaba ?
İnşallah önümüzdeki ay gerek kalmaz canım,biliyorsun bu rahim filmi sonrasındaki 3 ay hamile kalma şansı artıyor diyorlar,eğer tüplerde bir tıkanıklık yapışıklık varsa o ilaç açıyormuş çünkü...
SEvgi'nin söylediğine katılıyorum, maalesef bir standartı yok fiyatlandırmanın. neyse benim özel sigortam ve doğum teminatım var, pekçok şeyi karşılıyor.
devlet hastanesinde mi sperm testi 30 tl ne kadar uygunmuş ay benim eşimde bi gitsee
devlet hastanesinde mi sperm testi 30 tl ne kadar uygunmuş ay benim eşimde bi gitsee
canım devlet hastanelerinde ücretsiz sperm testi ama pek güvenilir olmuyormuş benim doktorum öyle demişti eşimde gidip özelde vermişti 70 tlye
canım devlet hastanelerinde ücretsiz sperm testi ama pek güvenilir olmuyormuş benim doktorum öyle demişti eşimde gidip özelde vermişti 70 tlye
opuyorumnanaktangünadın kızlar,hepimiz için güzel bir gün olur inşşopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile
gerçektende busenin eşini böyle çeke çeke götüreceksin doktora yoksa gitmiyor bi türlü
opuyorumnanaktangünadın kızlar,hepimiz için güzel bir gün olur inşşopuyorumnanaktan
günaydıııın özpar opuyorumnanaktan
sorma sevgicim sorma
bu arada müthiş karın ağrım başladı lekelenme durmuştu gene damla gelmiş ağrım var ya :sinifsinif:
üzülme canım inşallah regl değildirde bebişle ilgili birşeydir pozitif düşünmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?