Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

maonya,ozpar hoşgeldini kızlar

busecim dur bekle bakalım bozma moralini..

ama kasık ağrım aynı regl olcakmışım gibi zaten lekelerde damladı akşam yada sabah söker bu bence moralım güzel sancı mahvediyo gelirse regl hoşgeldi handancım ağustos yarısı eylül başı gene bizim kaydirigubbakcemile3

tabi canım,canın sağolsun,sökerse bunda da vardır bi hayır,ama inş olmaz tabi

sağol canım,nasılsın?

iyiyim canım,sen ve bebişin nasıl??

iğne oluyorum kızlar en korktuğum şeydi.doktor 6tane yazdı.3übitti

bende çok korkardım,sonra bir hastalığımda bayaa tahlil yaptırmak zorunda kaldım,artık hiç korkmuyorum,zaten birde son bir buçuk yıldır kan testi için alıyorlar kaydirigubbakcemile3 hiç mi hiç korkum kalmadı.Seninde bitmiş neredeyse dayan,bundan sonra korkmazsın artık..

aynen hayatım herşeyin hayırlısı inşallah,bizimkiler gelmiyor bir türlü pek inatçılar ne yapsakki kaydirigubbakcemile3
eğer hastalanırsan sende yaparsın bal tarçın çörekotu..

ewt yapcam bi ne olduğu belli olsa yarın son gün artık

Canım ben hiç yemek yiyemiyorum ya çok büyük bir iştahsızlık var sendede varmı bu sorun?

bende de aynı dert var canım ya.. yesemde çok yiyemiyorum zaten,2 saate kalmadan tansiyonum düşüyo yine,canım zaten hiç bişey istemiyor..hele et,tavuk gibi şeyleri düşünmek bile midemi bulandırıyo..bi geçse şu günler..

en zor zamanlarınız duyduğuma göre allah yardmcınız olsun 3 ay atlattıktan sonra güzel olcak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…