Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
maonyaaa|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|10 hafta
impaladeniz|9 hafta
darkangellove58|8 hafta
CNNYSR|8 hafta
ozpar|7 hafta

[/table]

bilmiyorumkismile

busecancım senin ateşin güzeldi bozuldumu doğrumu bu ateş ölçme yöntemi cnm sen şimdi ateş ölçmeden anlayabiliyomusun yumurtlama günlerini cnm yani ateş ölçüyosun ya yumurtlama günün belli oluyo ğeki bi daha ki ay yine aynı gün mü oluyo bilmiyorumkismile

busecancım senin ateşin güzeldi bozuldumu doğrumu bu ateş ölçme yöntemi cnm sen şimdi ateş ölçmeden anlayabiliyomusun yumurtlama günlerini cnm yani ateş ölçüyosun ya yumurtlama günün belli oluyo ğeki bi daha ki ay yine aynı gün mü oluyo bilmiyorumkismile

evet bende anlamadım 36,6 ile adet oldum ateş yumurtlamayı tespitte çok ii bu ayda diyorum ovulasyon testide alıp garantiliyimm

ben hep ramazanın ilk 5 gün oruç tutmazdım regl olurdum bu ay yetişemedim :roflol:

evet bende anlamadım 36,6 ile adet oldum ateş yumurtlamayı tespitte çok ii bu ayda diyorum ovulasyon testide alıp garantiliyimm

hayırlısı olsun cnm hakkında :dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dilini koparırırım bak byklere dil çıkkmazzzkaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: sen ovulasyon testi alırsında ben alamazmıyım :dilcikar: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik köyden gelim ilk işim ovulasyon testi :roflol: :roflol:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: sen ovulasyon testi alırsında ben alamazmıyım :dilcikar: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik köyden gelim ilk işim ovulasyon testi :roflol: :roflol:

alkız alll bide onu deneyelimm çift çizgi orda görelim barii kaydirigubbakcemile3

ya varya mafoldumben varyaa mafoldumben sempatiksalakcinni köye 20 sinde gidicem 22 ile 27 de yumurtlama günlerim kafamçokkarıştı 1 ay daha olmıcak bebişim offffffffffffffffffffffffffffffff :2: :2:

ya varya mafoldumben varyaa mafoldumben sempatiksalakcinni köye 20 sinde gidicem 22 ile 27 de yumurtlama günlerim kafamçokkarıştı 1 ay daha olmıcak bebişim offffffffffffffffffffffffffffffff :2: :2:

kız sende al gitmeden orda yap kocanla orda yakınlaşamazmısın ne olcak yanı eşin senin ooo aaaaaaaaaaaaaaa

eşin gelmiyormu kız köye doğal ortam oh ne güzel kesin bişeyler olur bak orda

kız sende al gitmeden orda yap kocanla orda yakınlaşamazmısın ne olcak yanı eşin senin ooo aaaaaaaaaaaaaaa

kız eltimlerde geliyo 2 ççocuğu ev kalabalım bide kaynanam kayın peder gerçi onlar alıştım ama ramazan ramazan nasıl kalcaz gece gece bide onlarda kalkarsa eltim pişti oluruz bide kayın babamda kalkarsa onlar biden daha çok banyo yaparlar :kedi: neyse bi gidelim belki olur bişeyler ama fındık toplamaya gidiyoz yorgun yorgun gelcez yatıcakmışız ben ilk defa fındık toplucam korkuyorum eyvahedigeldismile

Back
X