Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dr. da iki randevu arası 1 ay hiç geçmiyor yaaa. insanın eve ultrason cihazı alıp sabah akşam bakası geliyo.

bilmiyorum hepinizde burdaydınız:çok üzgünüm: :umursamaz: :umursamaz:
valla ben burda oluyorum da bazen değişik yerlere takılıp kalabiliyorum. bugün uzun süre yemek sitelerine daldım kaldım mesela. yada bazen müşteri falan geliyo.

slm kızlaaar öğlende geldim kimse beni kale almadı nedense sevgi hariç

neden olucak seni sevmiyoruz ondan kale almadık gelme sen bence buraya bi dahaa
kaydirigubbakcemile3
kızzz bu ne alınganlıkk,ben yoktum sanırım,kendimi kurtarim barii kaydirigubbakcemile3
hiç öyle şey olurmu bebişimmm yerim seni olumunekankayizsmile

neden olucak seni sevmiyoruz ondan kale almadık gelme sen bence buraya bi dahaa
kaydirigubbakcemile3
kızzz bu ne alınganlıkk,ben yoktum sanırım,kendimi kurtarim barii kaydirigubbakcemile3
hiç öyle şey olurmu bebişimmm yerim seni olumunekankayizsmile

baktım herkese tek tek sonra sorarım diye:jeyyar:
evet sende yoktun canım

evet canım görmemişlerdirra.s nasılsın bakalm hazır mı yemeklerin??

iyiym canım kasıklarımda batma var biraz onun dışında ii.
erken adet olucam galiba bu ay
yemekte hazır değil ay:1no2:
kızartma yapıcam ondan yavaş davrandım biraz dünden kalnlrda var bugünlük böle

ya ben yemek yapmaya gidicem adam daha yok ortalıkta. bu huyuna sinir oluyorum. beni dükkana dikip sürekli dışarılarda iş peşinde veya halledilecek işler peşinde koşturuyo. ona okey ama akşam yemeğini de eve geldiğinde hazır istiyo ve doğru düzgün yemek istiyo. 2 günde bir kavga ediyoruz bu yüzden. benden doğru düzgün yemek bekliyosa bana yemek yapacak vakti vermek zorunda haksız mıyım?

iyiym canım kasıklarımda batma var biraz onun dışında ii.
erken adet olucam galiba bu ay
yemekte hazır değil ay:1no2:
kızartma yapıcam ondan yavaş davrandım biraz dünden kalnlrda var bugünlük böle

amaaan yeter işte nolcakkkk boşveeer.....olacaksan erken ol boşver hemen başlarsınız calısmalaraaahihoyyyt

ya ben yemek yapmaya gidicem adam daha yok ortalıkta. bu huyuna sinir oluyorum. beni dükkana dikip sürekli dışarılarda iş peşinde veya halledilecek işler peşinde koşturuyo. ona okey ama akşam yemeğini de eve geldiğinde hazır istiyo ve doğru düzgün yemek istiyo. 2 günde bir kavga ediyoruz bu yüzden. benden doğru düzgün yemek bekliyosa bana yemek yapacak vakti vermek zorunda haksız mıyım?

ee haklısın canım,o saatten sonra doğru düzgün ne yapabilirsin ki
ehh işte erkekler ah ahh hepsi ayrı bir dert..

Back
X