Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kan sonucunu 2 gün sonra alıyosun yaa çok bekletiyolar...yine vermişsin sanırım ..ben mi yanlış anladım diğer sayfalara bakerken..:))

adetime 7 gün varken yaptırmıştım 0.5 çıkmışdı şimdide 7 gün geçti cnm bu yüzden köye gidicem erkenden yaptırdım bebişim sağlık ocağına verdim geç çıkıyo biraz cnm ama olsun sonuç inş. pozitiftirde seviniriz hep beraber hihoyyyt hihoyyyt

kızlar yaa iş yerinden bi arakdasım 6 aylık hamile. dün ayrıntılı ultrasona girdi.bebegin bacakları başına göre az gelişmiş...doktor bi şey cıkmayadabilir üzme kendini yapacak hiçbi şey yok demiş...senağlama

ayy canım inşallah bişey çıkmaz..Allah yardımcısı olsun..sen üzme kendini..

kızlar yaa iş yerinden bi arakdasım 6 aylık hamile. dün ayrıntılı ultrasona girdi.bebegin bacakları başına göre az gelişmiş...doktor bi şey cıkmayadabilir üzme kendini yapacak hiçbi şey yok demiş...senağlama

allahım sen ne verirsen hayırlısını ver yarabbim

katılıyorum sana canım...ama maalesef her seyi o kadar ince düşünüp kendilerine yarayacak hale getiriyolar ki sonucta hep onların istediği oluyor...herkes bi şeylerden şikayetçi, sürekli yakınıyo ama sandıga gidince noluyo??? şikayet ettikleri adamlara veriyolar oylarını yine...bu düzen hiiç değişmeyecek gibi geliyo bana maalesef:1no2: umarım yanılırım !!!

umarım yanılırsın babucum, umarım herşey çok daha güzel olur çocuklarımız büyürken :Saruboceq:

Nefret ediyorum ben zaten artık bu insanlardan güzelim ülkemizi ne hale getirdiler,utanıyorum onlar yüzünden..Allah cezalarını versin.Kimseye güven kalmadı,giderek daha da vahimleşiyor,her gün haberlerde bir vahşet,katliam,kadın kocasını kesmiş doğramış dolapta saklamış,adam karısını çocuklarını katletmiş sonra kendini gebertmiş.
bütün bu olaylar son yıllarda arttı zaten,daha söyleyecek çok şey var ama yasak burada siyasi konularda konuşmak..
lütfen oy kullanın arkadaşlar,görevinizi yerine getirin...biz kurtarabiliriz sadece bu vatanı,doğru kişileri seçerek..

alkisalkisalkis ben de oyumu kullanacağım, sana sonuna kadar katılıyorum handancım.

mrb canım nasılsınn.

bende çok yordun ve halsizim canım 2 gündür misafirim vardı..eşimin abisiyle eşi geldi..onları sabah yolladım..
maşallah sizin ev yol geçen hanı gibi kıs hiç misafir eksik olmuyo. bende gelcem bebişle böyle giderse:ecrin_bebek:

hadi bakalım hayırlısı..nereye yaptırıyorsun canım testi..nasıl yapılıyor ben hiç bilmiyorum..şimdi gidip hastanede ya da sağlık ocağında doktordan tahlil mi istiyorsun?

evt cnm adetinin geçiktiğini sölüyosun sonra kan alıyolar senden bazı yerlerde çabuk çıkıyo cnm bazı yerlerde geç bu şekilde olumunekankayizsmile

kızcagız sürekli ağlıyo...sürekli bi şeyler için çabalıyoruz didiniyoruz ama her şey boş...her şeyin başı sağlık...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ama ama tamamda benim diğer okudğum forumlarda çok mucizelere şahit oldum. doğduğu ana kadar hiçbişey belli olmuyomuş. inan bak. hatta daha bikaç gün önce bi okudum tavşan damaklı falan diyordu dr. kadın doğumu yapar yapmaz onu soruyor dudakları ağzı nasıl tavşan mı diye hayır diyorlardı hemen bakıp nasıl ağlıyordu ben bile ağlamaklı olmuştum. allahtan başkası bilemez canım yaaa. inşallah sorunsuz doğar bebiş.

hoşbulduk canım.. 2gündür misafirim vardı o yüzden..şimdi ölmüş bi şekilde yatıyom çoook yorgunum canım...sen nasılın ve bebiş

ben iyiyim canımm...bebiş de iyidir umarımm....a.s
bu haftanın bitmesini iple cekiyorum cumartesi tatile gidecegim canım bayram sonuna kadar olmayacagım....kaydirigubbakcemile2

Back
X