Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benimde bebişe bişi olacak diye yapasım gelmiyo. zaten haftada en fazla 2 demiş dr. bi arkadaşa. azıcık idare etsin napim korkuyorum.
ben en çok ismini kendim koyabileyim diye kız istiyorum desem bana inanmazsınız.
ben geldim uyandım ağrılarım geçmiş belim dışında kaydirigubbakcemile3 kızlar bi uyandım telefon çalıyo annem aradı beni rüyasında görmüş ben bebek patiği örmüşüm çok tatlıymış eşimde çok sevinçliymiş netten baktım açıklamasına bulamıyorum kızlar
ben geldim uyandım ağrılarım geçmiş belim dışında kaydirigubbakcemile3 kızlar bi uyandım telefon çalıyo annem aradı beni rüyasında görmüş ben bebek patiği örmüşüm çok tatlıymış eşimde çok sevinçliymiş netten baktım açıklamasına bulamıyorum kızlar
ama sizede yazık gııı düğünün 2 .ayında hamile kaldın adam daha ne olduğunu anlamamıştır sende ..
ama biz 3 yıldır evliyız...yiter ya yiter
Rüyada patik, bebek ayakkabısı görmek ; saflık, masumiyet, güvenlik açığı, hassasiyet ve aşk için arzu isteğinizi sembolize eder. Eğer şu anda bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız bu rüya ayaklarınızı yere basmaya uyarıdır, bebek sahibi olmak çok sevindirici olduğu kadar bir o kadarda sorumluluk gerektiren bir konudur.
alıntıdır...
iğrenç bişey bu yaaa. bende poyraz efe yiğit bu tarz bişi istiyordum. ama neymiş adetmiş hayaliymiş erkek olursa mutlaka selahattin olacakmış. bende selahattin efe olsun bari dedim. onlar olmadığı zaman direk efe derim napim. ama kız olursa sen koy dedi. o yüzden öyle çok istiyorum ki kız olmasını. onları ailecek morartmayı töbe töbe.süprizzzzzevet canım ya birde öyle dert var bizimde erkek olursa kayınpederin ismini koyacakmış eşim ne oluyorsa sanki ismide zeynel abidin ama ben oğlum olsa ismini yağız falan koymak istiyordum
canm rüyada patik görmk diye girince kötü yorum çıkıyo ama annenin gördüğü rüya farklı ence
eyvahedigeldismile
iğrenç bişey bu yaaa. bende poyraz efe yiğit bu tarz bişi istiyordum. ama neymiş adetmiş hayaliymiş erkek olursa mutlaka selahattin olacakmış. bende selahattin efe olsun bari dedim. onlar olmadığı zaman direk efe derim napim. ama kız olursa sen koy dedi. o yüzden öyle çok istiyorum ki kız olmasını. onları ailecek morartmayı töbe töbe.süprizzzzz
ooooohhh ne güzel valla. hayırdır inşallah.ay kızlar yaaa bende geçenlerde o kadr güzel bi rüya gördümkiii
yeşillikler içindeydim gözümün alabildği yeşillik gölgedeyim karşımda ırmak akıyo güldür güldür tertemiz su öyle mutluydumki uyandğmda uzun zamandır böyle rüya görmemiştimopuyorumnanaktan
ay kızlar yaaa bende geçenlerde o kadr güzel bi rüya gördümkiii
yeşillikler içindeydim gözümün alabildği yeşillik gölgedeyim karşımda ırmak akıyo güldür güldür tertemiz su öyle mutluydumki uyandğmda uzun zamandır böyle rüya görmemiştimopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sıcaklarda çok zor yaa,hem biz sırf bu işe odaklandıkya bebek olsun diye o yüzden 2 kat zor geliyor,yoksa şikayet etmem ben vallahi :kedi:
evet canım ya birde öyle dert var bizimde erkek olursa kayınpederin ismini koyacakmış eşim ne oluyorsa sanki ismide zeynel abidin ama ben oğlum olsa ismini yağız falan koymak istiyordum
ooooohhh ne güzel valla. hayırdır inşallah.
ayy canım yaa sennki denizinkinden de fanaymış ismi( ama siz yanına istediğiniz ismide koyun allahdan bizde öyle bişey yok eşim kesinlikle koymam dio (mahmut) düşünemiyom bile..
hayırdır inşallah canım
evet ya aynen. sanki çok güzel isimlerde. kendilerinin demeleri lazım demode bunlar modern bişiler koyalım diye. sultanınki ne iyi valla.ay ne güzel ya bak koymam diyormuş eşin
benimki heryerde söylüyor birde o ismi koyacağını sanki çok güzel bir isimmiş gibi
inş. canım ama şununda etkisi olablr.
o gece sahurdan sonra dini sohbet dinledim çok.
sonra namazımı kıldım yasin okudum dua edrken peygamber efendimiz s.a.v görym diye o kadr dua ettimki
nur cemelini göremem biliyorum ama elini,ayağını hiç olmazsa saçının bir telini göreyim diye dua ettm
ama olmadı:sinifsinif:
onu görmek o kadr kolay değil tabi ama Allah'ım hiç olmazsa böyle bi rüya gösterdi işteopuyorumnanaktan