Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hiç beklemiyordur aslında ama doktor demişti bana rahim fliminden sonra genelde kanallar temizlendiği için yüksek ihtimal hamile kalabilirsin demişti ama testide öylesine yaptım açıkcası

rahim filminden sonra mı kaldın alkisalkisalkis desene ben de şanslıyım o zaman bu ay kaydirigubbakcemile3

ayyy deliii seniii...istifa etme yaa kıdemin yok mu?? eger cok sıkıldıysan ordan seni çıkarmaları için bi şeyler yap...onlar cıkarmak zorunda kalsın...ayrıca cok kafaya takarsan istifa olayını istifa ettikten sonra ihbar sürende çalışırsan tazminat ödemene gerek kalmaz..yok istifa ettiğim gün giderim diyorsan o zaman para ödemen gerekir..

yok canım yeni kuruldu burası 1 sene olmadı daha..ihbar süresi 1 ay tahammül edemem o kadar,parası neyse verim kurtulim diyorum :))
aman ben konuşurum böyle ama icraat olmaz..mutsuz mutsuz çalışırım..

yumurtalarım çok aşırı tepki vermiş çok büyümüş demişti sanırım ondan die düşünüyorum.ama resmen dengem bozuldu.neyseki 1 belkide 2 kez yetecek iğnemiz var denicez inş. gerçi doktorum 2 denemeden sonra olmassa tüp bebek deneyin dedi ama ben düşünmüyorum olmassa doktorumu değişeceğim.

bencede doktoru değiştirmek en mantıklısı gibi..hayırlısı olsun canım..

ayyy deliii seniii...istifa etme yaa kıdemin yok mu?? eger cok sıkıldıysan ordan seni çıkarmaları için bi şeyler yap...onlar cıkarmak zorunda kalsın...ayrıca cok kafaya takarsan istifa olayını istifa ettikten sonra ihbar sürende çalışırsan tazminat ödemene gerek kalmaz..yok istifa ettiğim gün giderim diyorsan o zaman para ödemen gerekir..
aaa parada mı veriliyo üsteee olddduuuuuuu

babam iyi canım bugün çıkıyor hastaneden çok şükür evet dün biraz pembemsi akıntım vardı sonra kahverengiye döndü doktora gittik bi sorun yok dedi aslında birkaç gündür progestanıda bıraktım ilacı kestiysen ondan olmuştur dedi eşimde yanımdaydı bende yok içiyorum dedim

maşallahh gözünüz aydı cnm baban için tekrar geçmişler olsun
sen de dikkat et kendine sevgicimm

benim de günlerim 18 - 23 vereliniortak
yumurta beyazı, uzayan akıntım geldi, bugün, yumurtlamam başladı sanırım :)

demek aynı günler ne güzell inş hamıle haberlerimizi verirriz aynı günlerde valla bende de hareketler başladı cnm dün bal tarçın sayesinde sanırım gerçi her ay hissediyorum
ovulasyon testide yaptım biri net bii silik çıktı ovbulasyon döneminde en son gün çok önemli unutma vereliniortak

babam iyi canım bugün çıkıyor hastaneden çok şükür evet dün biraz pembemsi akıntım vardı sonra kahverengiye döndü doktora gittik bi sorun yok dedi aslında birkaç gündür progestanıda bıraktım ilacı kestiysen ondan olmuştur dedi eşimde yanımdaydı bende yok içiyorum dedim

baban çıkıyor demek , çok sevindim canım.
bundan sonra çoook dikkatli olsun olur mu :nazar:

busecan35+, ceremi, CNNYSR, darkangellove58+, hperi+, karats+

a.s. merhaba kızlar, ben geldim . herkes iyi sanırım :1hug:

ay inşallah :nazar: eylülde adımın o listede olmasını çoooook istiyorum :Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayy kuzucumm hoşgeldin opuyorumnanaktan

olacak hayırlısıyla ben çok inanıyorum.. :Saruboceq:

demek aynı günler ne güzell inş hamıle haberlerimizi verirriz aynı günlerde valla bende de hareketler başladı cnm dün bal tarçın sayesinde sanırım gerçi her ay hissediyorum
ovulasyon testide yaptım biri net bii silik çıktı ovbulasyon döneminde en son gün çok önemli unutma vereliniortak

inşallah :)

aman canım dikkat et kendine...bu tür kanamalar oluyomus arada normalmiş ama acile giderek en iyisini yapmıssın yine de takip etmek gerekir...babana da cok sevindim canımmmmhihoyyyt gözünüz aydın olsun...

rahim filminden sonra mı kaldın alkisalkisalkis desene ben de şanslıyım o zaman bu ay kaydirigubbakcemile3

evet bitanem doktor belirtiyor zaten rahim fikminden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksek oluyormuş tıkalı kanallar falan varsa verilen ilaçla açılıyormuş inşallah canım sendende güzel haberler alırız

:1hug: buradan aldığım pozitif enerjinin gücü inanılmaz ..
temmuz pek iyi gelmedi topiğimize ama şimdiden sonrası yine iyi geçeceğe benziyor :teytey:

evet evet evett hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

1980 benim doğum yılımdayız hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bir sonraki sayfada benim

Back
X