Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım yaaa keşke keşke hayırlısıyla inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:
ben inanıyorum kısa zamanda topikteki kızlarında hepimizin bebişleri olacaka.s

inşallah hepimiz yakın zamanda kalırızda bebekler hakkında icatlar deneyimler konuşuruz..

geçen ayda incir suyu içmiştimm....

canım yapıyoruz ama bilmiyoruzki bi sorunumuzmu var ben rahim ultrasonu çekintim
biraz akıntı dışında temiz gözüküyo demişti ama hsg çekinmedim
ben hemen yaptırmak istedim ama eşimpskolojik olduğunu düşünüyo bi kaç ay daha bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım a.sinşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırız canım
dilek kapıları açıktır inşallah şuan
Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin ellerimizi kucaklarımızı boş koymasın inşallah:Saruboceq:

canım yapıyoruz ama bilmiyoruzki bi sorunumuzmu var ben rahim ultrasonu çekintim
biraz akıntı dışında temiz gözüküyo demişti ama hsg çekinmedim
ben hemen yaptırmak istedim ama eşimpskolojik olduğunu düşünüyo bi kaç ay daha bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım a.sinşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırız canım
dilek kapıları açıktır inşallah şuan
Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin ellerimizi kucaklarımızı boş koymasın inşallah:Saruboceq:

amin canııım....siz ne zamandır istyosunuz canım ben yarın gidelim desem hemen gider..dee ben tırsıyom daha hiç gitmedim

amin canııım....siz ne zamandır istyosunuz canım ben yarın gidelim desem hemen gider..dee ben tırsıyom daha hiç gitmedim

burdayım canım 3.5aylık evliyim canım hiç korunmadık daha ama olmadı ben iltihaptan diye düşünüyorum:uhm:

burdayım canım 3.5aylık evliyim canım hiç korunmadık daha ama olmadı ben iltihaptan diye düşünüyorum:uhm:

daha çok yeniymişsiniz canım kesin olur bu aralar bencede o zaman doktr erken..
soğan suyu iç canım 100% çözüm oluyo iltihaba
benim annem 8 aydır adet olmuyodu anneme 2 ay önce dedim 2.aynda hasta oldu...

haatta soğan kürüyle ilgili topik var oku istersen benle duruşahda varız orda kaydirigubbakcemile3
bi ara bizde yapmıştık ama ben 1 hafta yaptım..
ama duruşahda iyi söktüü

daha çok yeniymişsiniz canım kesin olur bu aralar bencede o zaman doktr erken..
soğan suyu iç canım 100% çözüm oluyo iltihaba
benim annem 8 aydır adet olmuyodu anneme 2 ay önce dedim 2.aynda hasta oldu...

geçen ay içtim 3-4gün sonra adet olckmısım gibi sancım oldu daha adetim bteli 3gün olmustu zaten korktum devam etmedm
maydanoz suyuna başlıycam sabah bakalım olmazsa diğer ay soğan kürüne devam ederim maydanozdan iyiydi sanki:sinifsinif:

geçen ay içtim 3-4gün sonra adet olckmısım gibi sancım oldu daha adetim bteli 3gün olmustu zaten korktum devam etmedm
maydanoz suyuna başlıycam sabah bakalım olmazsa diğer ay soğan kürüne devam ederim maydanozdan iyiydi sanki:sinifsinif:

onu bilmiyorum canım daha o konuya geçmedim :1: pek bilgim yok
sen ağlayınca kıyaöadım gittim şarj aletini getirdim :))

soğan suyunu adetin bittikden 7.gün sora başlanıyodu

hıımm şimdi gördüm tamam adet bitiminden 7gün sonra diyo
ama 2bardak su yazıyo öğlen yemeğinden 10dk önce
diğeride akşam yemeğinden 10dk önce her seferinde taze yapılacak...
2su bardağı yapıyoruz her seferinde nolck?
1öğünde 2bardağıda içilicekmi

Back
X