Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yaa anlamıyorum dün iş bitmesi gerekti biz öyle anlaştık hepsiylee..
hatta bugün temizliğe gidecektim sonra haber vermişler bu akşam gelicez diye bende dedim yarın yaparım temizliği..
şimdide aradık hiç birşey hazır değil herşey cumaya kaldı..
aslında ayın 15 ine kadar zaman var canım ama ben çarşamba yola çıkıcam..
cuma taşınsam salıya kadar yerleşir yola çıkarım dedimm..
cuma taşınmam şart ee ben ordayken herşey batacak temizlik mi yapcam ev mi yerleştircem..eşime de kızdım teli kapattım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızma canım adamın yapcgı bişiy yok sonuçta
mecbur taşınıcan hiçbişeyiaçma kolilerden çıkarma
dua ette cumadanda ertelemesinler bende sinir oldum şimdi:kızgın:
çünkü benimde başıma gelir hep böle işler:1no2: :1no2:

yaa anlamıyorum dün iş bitmesi gerekti biz öyle anlaştık hepsiylee..
hatta bugün temizliğe gidecektim sonra haber vermişler bu akşam gelicez diye bende dedim yarın yaparım temizliği..
şimdide aradık hiç birşey hazır değil herşey cumaya kaldı..
aslında ayın 15 ine kadar zaman var canım ama ben çarşamba yola çıkıcam..
cuma taşınsam salıya kadar yerleşir yola çıkarım dedimm..
cuma taşınmam şart ee ben ordayken herşey batacak temizlik mi yapcam ev mi yerleştircem..eşime de kızdım teli kapattım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yahu eşine ne diye kızıp tel kapatıyon? adamcağız napsın? ölümlü dünya kendini üzmene değer mi eşini de yani? sen beni çağır ben yardıma gelerem yeter ki teli açıp eşine trip yapma boşunamafoldumben

kızma canım adamın yapcgı bişiy yok sonuçta
mecbur taşınıcan hiçbişeyiaçma kolilerden çıkarma
dua ette cumadanda ertelemesinler bende sinir oldum şimdi:kızgın:
çünkü benimde başıma gelir hep böle işler:1no2: :1no2:

ben üstünde durmadıgından kızıyorum sıkıştırsa bu kadar boş davranamazlar çünkü 3 üde birlikte çalışanlar insanlar resmen boşluyorlar..
cumayıda erteleseler herşeyi iptal ederimm..şuan o kadar sinirlendim ki arayıp herşeyi iptal edecektim ama mutfagım kırıldı..
ayy titiz davranınca sanki herşey bizi buluyorr..

yahu eşine ne diye kızıp tel kapatıyon? adamcağız napsın? ölümlü dünya kendini üzmene değer mi eşini de yani? sen beni çağır ben yardıma gelerem yeter ki teli açıp eşine trip yapma boşunamafoldumben

canım ben eşimin herşeyi kabul etmesine kızıyorum adam cuma diyor eşim tamam diyor..bizim anlaşmamıza göre dün işin bitmesi gerekti...
ben çarşamba yola çıkıyorum bunu düşünerek hareket etmesi gerek..yerleşmeden nasıl yola çıkıcam haksız mıyım canım ??

ben üstünde durmadıgından kızıyorum sıkıştırsa bu kadar boş davranamazlar çünkü 3 üde birlikte çalışanlar insanlar resmen boşluyorlar..
cumayıda erteleseler herşeyi iptal ederimm..şuan o kadar sinirlendim ki arayıp herşeyi iptal edecektim ama mutfagım kırıldı..
ayy titiz davranınca sanki herşey bizi buluyorr..

öyle canım bende aynı bütün aksilikler beni bulur olmuşla ölmüşe çare yok boşver..:teselli:
bunları küçük şeyler gibi düşün rahatlarsınnn

bazen bütün hıncımızı kocişlerimizden çıkarıyoruz öyle üzülüyorumkiii:çok üzgünüm: :1no2:
ama kime ne diyelim dimii:1rolleyes: :1rolleyes:

öyle canım bende aynı bütün aksilikler beni bulur olmuşla ölmüşe çare yok boşver..:teselli:
bunları küçük şeyler gibi düşün rahatlarsınnn

evet öyle ama sinirlenmemek elde değill..
cuma taşınıcam inat ettim temizlemeyecem 2 bayan tutsun temizletsinn..

bazen bütün hıncımızı kocişlerimizden çıkarıyoruz öyle üzülüyorumkiii:çok üzgünüm: :1no2:
ama kime ne diyelim dimii:1rolleyes: :1rolleyes:

öyle ama şuan suçlu oldugu için tavır yaptımm..
adamlar bize 1 saat içinde mutfagı kırın hemen takalım dedi pazartesi kırdık mutfagı..boşa acele etmişiz..
eşim 1 saate gelecek belki iptal ettiririmmm..çok sinirlendim çünkü..
böyle boşlarlarsa ceremesini çeksinlerr..

canım ben eşimin herşeyi kabul etmesine kızıyorum adam cuma diyor eşim tamam diyor..bizim anlaşmamıza göre dün işin bitmesi gerekti...
ben çarşamba yola çıkıyorum bunu düşünerek hareket etmesi gerek..yerleşmeden nasıl yola çıkıcam haksız mıyım canım ??
erkekler rahattır. hiçbir zaman kadınlar kadar detaycı ve plancı olmazlar. evdeki işlerin nasıl yürüdüğünü bilmezler. çoğu için önemli olan tek şey temiz bir ev ve işten geldiklerinde yemeğin hazır olmasıdır. çoğu erkek böyledir. senin düşündüğün kadar detayı o düşünememiş olabilir. ama şöyle düşün eşin asla bilerek ve isteyerek seni zora sokacak seni üzecek birşey yapmaz değil mi?

evet öyle ama sinirlenmemek elde değill..
cuma taşınıcam inat ettim temizlemeyecem 2 bayan tutsun temizletsinn..

haaaahh işte bu kadaaaarr..
herşeyin bi çözümü var sen taşın işine bak iptal etme yoculuğunu bi şekilde hallolurkaydirigubbakcemile5

erkekler rahattır. hiçbir zaman kadınlar kadar detaycı ve plancı olmazlar. evdeki işlerin nasıl yürüdüğünü bilmezler. çoğu için önemli olan tek şey temiz bir ev ve işten geldiklerinde yemeğin hazır olmasıdır. çoğu erkek böyledir. senin düşündüğün kadar detayı o düşünememiş olabilir. ama şöyle düşün eşin asla bilerek ve isteyerek seni zora sokacak seni üzecek birşey yapmaz değil mi?

tabi ki istemezz..
ama eşim benim çok sinirli bir insan oldugumu tepki vereceğimide çok iyi biliyor..
az önce az kalsın sinirimden evi tekrar geri yerleştirmeyi düşündümm..
aşırı inatçıyım bir şeye karar verdiysem asla dönmem bunları biliyor ve rahat davranıyor beni kızdıgım bu şuanda canımm..

haaaahh işte bu kadaaaarr..
herşeyin bi çözümü var sen taşın işine bak iptal etme yoculuğunu bi şekilde hallolurkaydirigubbakcemile5

asla iptal etmem gerekirse inadına evi öyle bırakırım kendisi yerleştirsinn kaydirigubbakcemile3

tabi ki istemezz..
ama eşim benim çok sinirli bir insan oldugumu tepki vereceğimide çok iyi biliyor..
az önce az kalsın sinirimden evi tekrar geri yerleştirmeyi düşündümm..
aşırı inatçıyım bir şeye karar verdiysem asla dönmem bunları biliyor ve rahat davranıyor beni kızdıgım bu şuanda canımm..
kız ilahiiii. sakin ol yav. bebiş felan vardır yüreğine iner miniğin:ecrin_bebek:

kız sinirlendiğim an bütün dünyayı unutuyorumm kolayda sakinleşemiyorumm..
yenemedim gitti bu huyumuu..

aynı ben vallaa.. kolay kolay affedemiyorum bende.. neyse kızlar ben çıktım şu biberleri patlıcanları halledicem:gitme: :gitme:

kız sinirlendiğim an bütün dünyayı unutuyorumm kolayda sakinleşemiyorumm..
yenemedim gitti bu huyumuu..
sebze köftesi biliyon mu sen? bu akşam ondan yapcem ben. çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3 yapsana sende yapsanakaydirigubbakcemile3

Back
X