Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben uyuyamadım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada biraz geçmişe baktım
sevgicim sivasa geldiğimde haber vermediğime kırılmışsın öyle ani olduki gelişimde gidişimde
herşeyi 4günün içine sığdırdım yoksa bende istiyorum seni görmeyi
bayramdan2 hafta önce kardeşim gelicek 1hafta önce de birlikte ordayız sivastayım Allah kısmet ederse
ne dersin görüşelimmiyerimseniben

kızlar ben uyuyamadım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada biraz geçmişe baktım
sevgicim sivasa geldiğimde haber vermediğime kırılmışsın öyle ani olduki gelişimde gidişimde
herşeyi 4günün içine sığdırdım yoksa bende istiyorum seni görmeyi
bayramdan2 hafta önce kardeşim gelicek 1hafta önce de birlikte ordayız sivastayım Allah kısmet ederse
ne dersin görüşelimmiyerimseniben

olur tabi canım görüşelim
o zaman sorumu cvplamamıştın onada biraz bozulmuştum hani ama birşeyde dememiştim yani neyse sayfalar hı<lı ilerliyordu görmemişsindir

bu diğer topikten alıntıdır kızlar bi okusanıza
canımm günaydınnnn spiral taktırdım dedim ama taktırmadım 10 gündür takılı biliyor ama hala prezervatif kullanıyoooo ..bir kızım var 4 yasında nisan ayında spiralle hamile kalmıstım almak zorunda kaldılar bebek karnımda gelişmediği için.....daha .nce spiralle hamile kaldıgım için eşim kendince spiral taktırdım desemde prazer. kullanıyoo offfff yaaaa kızımda cok kardes istiyorrr tabi bende eşimse sorumlulugundan kacıyor tek cocuk yeterde artar diyooooo.....ama bu sabah ne yaptım biliyormusun prezervatifi klozete atmış eldiven takıp aldım evdeki şırıngayla cektim spermleri sonra kendime şırınga yaptım
sence suyla azda olsa temas ederse spermler ölürmü atmıs ama sifonu cekmeyi unutmus....of ya bütün zorlugu ceken kadınlar
şu halime bak
tek derdim kızım kardessiz kalmasın

o zaman sorumu cvplamamıştın onada biraz bozulmuştum hani ama birşeyde dememiştim yani neyse sayfalar hı<lı ilerliyordu görmemişsindir

ondandır canım tamam ben dediğim gibi 1hafta öncesinden ordayım bayramın 3.günüde eşimle tekrar buraya dönmeyi düşünüyoruz. bi ara görüşelim ayyy ne heyecanlı:dance:
burda yazış yazış sonra görüşş süperrrsositososito

canımm günaydınnnn spiral taktırdım dedim ama taktırmadım 10 gündür takılı biliyor ama hala prezervatif kullanıyoooo ..bir kızım var 4 yasında nisan ayında spiralle hamile kalmıstım almak zorunda kaldılar bebek karnımda gelişmediği için.....daha .nce spiralle hamile kaldıgım için eşim kendince spiral taktırdım desemde prazer. kullanıyoo offfff yaaaa kızımda cok kardes istiyorrr tabi bende eşimse sorumlulugundan kacıyor tek cocuk yeterde artar diyooooo.....ama bu sabah ne yaptım biliyormusun prezervatifi klozete atmış eldiven takıp aldım evdeki şırıngayla cektim spermleri sonra kendime şırınga yaptım
sence suyla azda olsa temas ederse spermler ölürmü atmıs ama sifonu cekmeyi unutmus....of ya bütün zorlugu ceken kadınlar
şu halime bak

:1no2: :1no2: ne ilginç insanlar var yaa

:1no2:
şu halime bak

ben de takıldım buna canımm..ben yazdıktan sonra mı gördün sen? tk taraflı istemek zor bi şey olsa gerek ama klozetten alıp sırınga etmek cok da saglıklı gelmedi bana...mikrop kapsa bi yara oluşsa rahim ağzında Allah korusun

hangi sorunu cevaplamıştım canım neye bozulmustun..
o gün öyle kötüydümki sevgicim ne olur k. bakmaaa:teselli:

Back
X