Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

afiyet olsun canımcım, keyifli bir akşam geçir, yarın daha güzel bir gün olacak eminim opuyorumnanaktan

hatta ben baştan çıkarim bari inadına ki sabırsızlansın kötükedihüso
göster ama elletme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim çıkmam lazım,babucum sende bu saate kaldın işin mi var daha ne zaman çıkıcan?

hatta ben baştan çıkarim bari inadına ki sabırsızlansın kötükedihüso
göster ama elletme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim çıkmam lazım,babucum sende bu saate kaldın işin mi var daha ne zaman çıkıcan?

yok canım işim kalmadı...6 da cıkcam yavas yavas toparlanayım....iyi aksamlar ve iyi kavusmalara canımmmm...opuyorumnanaktan

rus cariye adında birkitap aldım, onu okuyorum. rus devrimi zamanında geçiyor.
şimdilik keyfili yerimseniben

sen ne okuyorsun?
kitap okumayı cok seviyorum ben de ama o kadar az zamanım oluyo ki:1no2: ucurtma avcısını okuyorum ben de...sonra da leyla diye bi kitap var onu okuyacagım cok güzelmiş...ucurtma avcısı da cok güzel okumayanlara tavsiye ederim..hatta aynı yazarın bi de bin muhtesem güneş adlı kitabı da süper cok kısa zamanda bitirmiştim..adlarını duymussunuzdur sanırım cok satanlar listesinde yer aldılar uzun süre...pişman olmazsınıza.s

kuzucuk ben de cıkıyorum canım iyi aksamlar sana...yarın görüşürzzzopuyorumnanaktan

rus cariye adında birkitap aldım, onu okuyorum. rus devrimi zamanında geçiyor.
şimdilik keyfili yerimseniben

sen ne okuyorsun?

hımm biliyorum onu,benimki yeni bitti. Kristin Hannah-Ateşböceği Yolu tavsiye ederim.
yarın giderim kitapçıya..
ben sana ihsan oktay anarın kitaplarını öneririm,tarihi romanlar çok keyifle okunuyor enteresan doğaüstü hikayeler..

afiyet olsun canımcım, keyifli bir akşam geçir, yarın daha güzel bir gün olacak eminim opuyorumnanaktan

yok canım işim kalmadı...6 da cıkcam yavas yavas toparlanayım....iyi aksamlar ve iyi kavusmalara canımmmm...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar..

Sizede iyi akşamlar,yarın görüşürüz.
öpüyorum çok kendinize iyi bakın..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

melabaaa ben geldim. elbisede aldım boleroda bilezikte hepsi mavili pembeli beyazlı süper olduzemuszemus

kitap okumayı cok seviyorum ben de ama o kadar az zamanım oluyo ki:1no2: ucurtma avcısını okuyorum ben de...sonra da leyla diye bi kitap var onu okuyacagım cok güzelmiş...ucurtma avcısı da cok güzel okumayanlara tavsiye ederim..hatta aynı yazarın bi de bin muhtesem güneş adlı kitabı da süper cok kısa zamanda bitirmiştim..adlarını duymussunuzdur sanırım cok satanlar listesinde yer aldılar uzun süre...pişman olmazsınıza.s

kuzucuk ben de cıkıyorum canım iyi aksamlar sana...yarın görüşürzzzopuyorumnanaktan

leyla yı okudum ben çok güzel ve dramatik

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
A...şktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın

CAN YÜCEL

aaa ben geldim herkes kaçtı bi andakaydirigubbakcemile3 yok düğün falan değil günlük giymek için. teşekkür ederim bu arada hepinize.

vakit ayırabilme konusunda haklısın, genel olarak ben de bu konuda pek iyi sayılmam. ancak uykudan önce okuyabildiklerim var işte, ama istisna olarak bu sıra bol bol vakit ayırabiliyorum evde olmanın verdiği avantajla.

İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını okudum, çok keyifli kitaplar, herkesin tadına bakması lazım :kahve:

Uçurtma Avcısı'nı bir arkadaşım verdi ancak henüz vakit ayıramadım ona, methini duydum hatta sözünü ettiğin Bin MUhteşem Güneş'i de öyle.
Öyleyse ben Rus Carıye bitince bu 2sini okuyayım. ben, sıraları geldi anladığım kadarı ile kaydirigubbakcemile3

bir de geçen gün indirimden Halide ve Füreya isimli 2 kitap daha aldım, açgözlü davrandım galiba biraz :D ama bu yaz hepsini okuyacağım kısmetse.

tavsiyelerinizi not aldım aklıma yerimseniben teşekkürler kuzucuklarım.

iyi akşamlar size de, yarın görüşürüz.

hımm biliyorum onu,benimki yeni bitti. Kristin Hannah-Ateşböceği Yolu tavsiye ederim.
yarın giderim kitapçıya..
ben sana ihsan oktay anarın kitaplarını öneririm,tarihi romanlar çok keyifle okunuyor enteresan doğaüstü hikayeler..

Son düzenleme:
:kedi:kızlar benim sonuç hala çıkmamış çıldırcam yaaa

e hane 2 saate çıkar diyodun? inşallah olumlu sonuç çıkar geç olsun güç olmasın.

öleydi ama demekki kanları vermediler devlete offfff ama benim ateşim 38.1 acaba var mı
bebiş ama negatifse üzülmek yok yola devam kaydirigubbakcemile2

öleydi ama demekki kanları vermediler devlete offfff ama benim ateşim 38.1 acaba var mı
bebiş ama negatifse üzülmek yok yola devam kaydirigubbakcemile2
aman ha zaten panik yok valla hperi çok kızıyo bana :oklava: yapıyodu panikleyince yeni evlisin daha diye. sende çok gençsin henüz. hiç panikleyecek bi durumun yok. sakın ha o kadar ısrarlı bekleme. olsa da olur olmasa da olur gibisinden bak. kendini boşa sıkıntıya sokma.

Back
X