Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben 9 ay boyunca mutfaga giremeyen hamileler duydum ismi bile yetiyor yemeğin mide bulantısına..
şu an kısa vadede tek dileğim 3 ayda geçmesi bu bulantıların. dediğin gibi kiminin 9 ay sürüyomuş o da çok zor yaaa. allah düşmanımın başına vermesin.

şu an kısa vadede tek dileğim 3 ayda geçmesi bu bulantıların. dediğin gibi kiminin 9 ay sürüyomuş o da çok zor yaaa. allah düşmanımın başına vermesin.

canım ben 10. haftanın sonunda bebeğimi kaybettim o zamana kadar bulantılarım sürüyordu..

canım ben 10. haftanın sonunda bebeğimi kaybettim o zamana kadar bulantılarım sürüyordu..
işte benimkide 9 haftalık şimdi. eğer 12 haftada geçecekse 3 haftam kaldı. umarım geçer. birde bişey sorcam. şimdi allah korusun bebeğimde herhangi bi problem olsa bunu direk ben hisseder miyim yoksa ancak doktora gittiğimizde kontrolde o mu görebilir?

işte benimkide 9 haftalık şimdi. eğer 12 haftada geçecekse 3 haftam kaldı. umarım geçer. birde bişey sorcam. şimdi allah korusun bebeğimde herhangi bi problem olsa bunu direk ben hisseder miyim yoksa ancak doktora gittiğimizde kontrolde o mu görebilir?

canım, benim lekem gelmeye başlamıştı 6. haftanın içinde..
10. haftanın sonunda da kalp atışları durdu..
bence aklına öyle şeyler getirme..
3 haftayı atlat daha bir rahatlarsın ama hamileliğin boyuncada çok dikkat et canımm..

duruşaaaah kız dün gece soğan topğinde özlem diye bi arkadaş vardıya aynı anada içiyoduk o hamile kalmış

Back
X