- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
evet biraz önce girdiğim forumda tavsiye ediyorlardı zaten o kitabı. bende almayı düşünüyorum.
9 AY 10 GÜN nasıl gelişiyor ne yaşıyorsun hepsi yazıyor canımm..
ben de tavsiye ederimm canımm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biraz önce girdiğim forumda tavsiye ediyorlardı zaten o kitabı. bende almayı düşünüyorum.
bizde bu akşam anneme davetliyiz yemeğe de bizimkinin işlerinin bitmesini bekliyorum. normalde çıkardım bu saatte evde yemek yapıyo olurdum.
evet aynen valla. zaten bulantıda var hiç yemekle aram yok. yapmakta zor yemekte. keşke bulantı geçene kadar birileri yapıverse yemeğimi.yemekten kurtuldun deseneee :)
evet aynen valla. zaten bulantıda var hiç yemekle aram yok. yapmakta zor yemekte. keşke bulantı geçene kadar birileri yapıverse yemeğimi.
şu an kısa vadede tek dileğim 3 ayda geçmesi bu bulantıların. dediğin gibi kiminin 9 ay sürüyomuş o da çok zor yaaa. allah düşmanımın başına vermesin.ben 9 ay boyunca mutfaga giremeyen hamileler duydum ismi bile yetiyor yemeğin mide bulantısına..
şu an kısa vadede tek dileğim 3 ayda geçmesi bu bulantıların. dediğin gibi kiminin 9 ay sürüyomuş o da çok zor yaaa. allah düşmanımın başına vermesin.
işte benimkide 9 haftalık şimdi. eğer 12 haftada geçecekse 3 haftam kaldı. umarım geçer. birde bişey sorcam. şimdi allah korusun bebeğimde herhangi bi problem olsa bunu direk ben hisseder miyim yoksa ancak doktora gittiğimizde kontrolde o mu görebilir?canım ben 10. haftanın sonunda bebeğimi kaybettim o zamana kadar bulantılarım sürüyordu..
işte benimkide 9 haftalık şimdi. eğer 12 haftada geçecekse 3 haftam kaldı. umarım geçer. birde bişey sorcam. şimdi allah korusun bebeğimde herhangi bi problem olsa bunu direk ben hisseder miyim yoksa ancak doktora gittiğimizde kontrolde o mu görebilir?
neyse edam ben çıktım öpüyorum seni iyi akşamlar.
mrb kızlar ...
slmm canımm..
slm nasılsınız bakalım ne kaynatıyonuz....
canım 1 saattir birşey kaynatmıyoruz..
evle ugraşıyordum tatlımm...
sen ne yaptın??
slm kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slm canım ne yapıyon bugün erkenciyiz :))