Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlar güne çok kötü başladım.
ADET olmuşum:sinifsinif:

cnm benim yola devam inş. güzel haberlerini alırız ama şöle bişey var düzenli adet oluyosun buna şükret cnm hakkında hayırlısı :Saruboceq: olumunekankayizsmile

günaydın kızlar :) kubi çok sabırlıymışsın be kuzu. yerinde olsaydım çoktan gitmiştim hastaneye.

canım bebim ben sağlık ocağında yaptırdım bana pazartesi gel dediler ama ben netten öğrenebiliyorum cnm bu yüzden 2 dkkada bi bakıyodum incelemede diyor cnm daha çıkmamış yanii

deniz, kubi, duruşah hoşgeldiniz kızlarrrzemuszemus

hoş buldum cnm bebiş nasıl inş. bizde o günleri görürüzz bayanssulusmile opuyorumnanaktan hala fasülye kadar mı sempatiksalakcinni :roflol:

canım bebim ben sağlık ocağında yaptırdım bana pazartesi gel dediler ama ben netten öğrenebiliyorum cnm bu yüzden 2 dkkada bi bakıyodum incelemede diyor cnm daha çıkmamış yanii
bu kadar zamana kadar elli kere çıkması lazımdı. yakındaysa bi git ara bişey yap. bu kadar uzun sürmez yav.

hoş buldum cnm bebiş nasıl inş. bizde o günleri görürüzz bayanssulusmile opuyorumnanaktan hala fasülye kadar mı sempatiksalakcinni :roflol:

görürsün canım inşallaahhh gönlünü ferah tut senn.a.s barbunya kadar aslında ama fasulye daha sevimli geliyokaydirigubbakcemile3

gördüm babum. kitapla ilgili olanı diyon sanırım. yoga dvd si falan. saol ilgilendiğin için.

bende iyiyim cnm dün seni yanlış anlamışım kusura bakma birazda başım ağrıyodu hakkını helal et cnm Şeniz
aaa ne demek. söylemene bile gerek yok. helal olsun tabiki. sen ne anladın ki şaşırdım bende birden öyle yazınca. hatta şaka yapıyon sandım benkaydirigubbakcemile3

selam herkeseopuyorumnanaktan
selam hoşgeldin
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
duruşah, darkangellove58+, perininkizi, hperi+, karats, babu+, minikkuzucum

ben geldim kızlar delircem ya sonuç hala çıkmadı şeytan diyoki git acile 2 dkk öğren offff yaa çok bekliyorum resmen böle değildi eskiden akannehir
hoşgeldin bebiş sabrın sonu selamettir derler sende sabret bakalım
günaydın kızlar güne çok kötü başladım.
ADET olmuşum:sinifsinif:

üzülme canım birdahaki sefere inşallah

görürsün canım inşallaahhh gönlünü ferah tut senn.a.s barbunya kadar aslında ama fasulye daha sevimli geliyokaydirigubbakcemile3

ya daha ne zamn büyücek akannehir 2 aylık olmadımı :roflol: ay ben çok sabırsızım 9 ay çok dimi nasıl geççek ya gerçi zaman çok çabuk akıp geçiyo sempatiksalakcinni

Back
X