Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

valla ben hergün iki bayanssulusmileüç tane rüya görüyorum..eşim çok uyuduğun için oluyor diyor..ama pek çıkmaz benim rüyalar :))

aynen yaa çok rüya görürüm hem de gece görürüm sabah yaşarım bazen sonra oturup ağlarım eşimde diyoki rüyaların filim gibi resmen uyuyalı 2 dkka olmadı kalkıp rüya anlattın pes yani vardır bunda hayır diyo sempatiksalakcinni

kesinlikle savunduğumdan değil ama içene karışmıyorum valla, dediğim gibi herkes kendi tercihlerini yapıyor, kendisi için doğru olanı yaşıyor.
sırf bu örnekler yüzünden yadırgamama kararı aldım sengözlerimebaksanab

tabi ki herkes kendi tercihini yapar bizlere laf söylemek düşmez sadece çok sevdiğimizden keşke içmesen diyebiliriz ama herkes kendi kararını verir..
ben hayatım boyunca sigara içmedim, eşime de bıraktırdım 4 senedir içmiyorr..
ama içeni de kensinlikle yargılamıyorum en başta kendi ailemdeki herkes sigara içiyor..

aynen yaa çok rüya görürüm hem de gece görürüm sabah yaşarım bazen sonra oturup ağlarım eşimde diyoki rüyaların filim gibi resmen uyuyalı 2 dkka olmadı kalkıp rüya anlattın pes yani vardır bunda hayır diyo sempatiksalakcinni

aynen bende zorla anlatırım benimkine bıktı artık işe gitmeden önce pembe dizi gibi rüya dinlemekten :)))

tatlım yogrgunluktan yataktan kalkamadım..
erken uyandım ama 11 e kadar uzandım dinlenmek için..
malum yarın ev temizliği var, diğer günde taşınıyorumm hihoyyythihoyyyt

ay cnm benim yeni evin hayırlı uğrlu olur inş. bak aklıma ne geldi belki o ev sana uğurlu gelcek orda hamiş kalcan sempatiksalakcinni

hadi bakalım, mutlu son hihoyyyt

evettt allaha şükürr :Saruboceq:
dün tezgahım takıldı çok güzel yapmışlarr..
mutfagıda çarsamba takacaktı ama emniyetin işlerini öne alabilirim dedi c.tesi takmaya çalışıcak çok sıkışırsam p.tesi takarım en geç dedi..
pazar taşınıcam allaha şükürr hihoyyythihoyyyt

mutfagıda çarsamba takacaktı ama emniyetin işlerini öne alabilirim dedi c.tesi takmaya çalışıcak çok sıkışırsam p.tesi takarım en geç dedi..

hayırlı olsun canım..darısı başıma..bende birgün taşınma hayalleriyle yaşıyorum :))

ay cnm benim yeni evin hayırlı uğrlu olur inş. bak aklıma ne geldi belki o ev sana uğurlu gelcek orda hamiş kalcan sempatiksalakcinni

sağol canımmm...
inş öyle olurr hayırlısıylaa..
bu evde bir kere hamiş kaldım, yenisinde de kalırsam her ev değiştirmeye hamiş kalırım artıkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gebe kalıp kalmamak için, yada gebe bir insanın bebeğinin sağlığı için tek bir şeyin zararından kaçınmak yeterli değil. yada faktör tek değil. gebe kalmayı doğuştan gelen fiziki özellikler, sigara içimi, uzun yıllar korunmuş olup olmaması, iltihap, özellikle de stres(ki bütün hastalıkların sebebi) gibi pek çok etken etkiler. bir gebenin bebeğinin sağlığı da sadece sigara içip içmemesi yada sadece doğru beslenmesi gibi tek faktöre bağlı değildir. sigara içmezsin çok sigara içenlerin yanında bulunmak zorundasındır bu da bir etkendir. sigara içmiyorsundur çok huzursuz bi aile yaşantın vardır bu da bir etkendir. mutlu değilsindir, yeterince beslenemiyorsundur, dinlenemiyorsundur, planladığın bir hamilelelik değildir bunalıma girmişsindir bebek bunları hisseder bunların hepsi etkendir. bize düşen elimizden geldiği kadar tedbiri almak ve sonunu tabiki allah'ın takdirine bırakmak bence.çok uzun yazdım ama yavakannehir

edam gözün aydın bu arada. inşallah hayırlısıyla biran önce yeni evinde yeni muhabbetlere yelken açarızkaydirigubbakcemile2

sengözlerimebaksanab uzun ama anlamlı

gebe kalıp kalmamak için, yada gebe bir insanın bebeğinin sağlığı için tek bir şeyin zararından kaçınmak yeterli değil. yada faktör tek değil. gebe kalmayı doğuştan gelen fiziki özellikler, sigara içimi, uzun yıllar korunmuş olup olmaması, iltihap, özellikle de stres(ki bütün hastalıkların sebebi) gibi pek çok etken etkiler. bir gebenin bebeğinin sağlığı da sadece sigara içip içmemesi yada sadece doğru beslenmesi gibi tek faktöre bağlı değildir. sigara içmezsin çok sigara içenlerin yanında bulunmak zorundasındır bu da bir etkendir. sigara içmiyorsundur çok huzursuz bi aile yaşantın vardır bu da bir etkendir. mutlu değilsindir, yeterince beslenemiyorsundur, dinlenemiyorsundur, planladığın bir hamilelelik değildir bunalıma girmişsindir bebek bunları hisseder bunların hepsi etkendir. bize düşen elimizden geldiği kadar tedbiri almak ve sonunu tabiki allah'ın takdirine bırakmak bence.çok uzun yazdım ama yavakannehir

Son düzenleme:
kızlar bende 2010 bitmeden gebe kalmak istiyorummmmm:çok üzgünüm:

bende canım inşallah kalacağız inanıyorumm

benim bir rüyam var yorumlar mısın?

daha evlenmeden önce bile görüyormuş,çocuğum varmış ama ben onu emzirmeyi unutmuşum,çocuk 1-2 yaşına gelmiş ben diyorum ki eyvaah ben hiç emzirmedim nasıl olacak bu..Yani benim çocuğum ama benim olduğunu hamile olduğumu yada doğurduğumnu görmüyorum hiç,sadece büyümüş ve emzirmemişim bunu görüp bir korku hissediyorum..çok uzun yıllar ara ara hep gördüm,son 2 yıldır da hiç görmüyorum..

ay cnm bende öle gördüm rüyam da hayırdır inş. ama ben kendimi tabloda gördüm olumunekankayizsmile

ayy canım inşallah,hayırdır inşallah

kızlşar az önce ben çamaşır asmaya gittim ve bi baktıp bahçede hamağa takılmış bir kedi gözleri gitmiş nerdeyse hemen elime makas aldım gittim kurtardım kediyi sonra kedi yamuk yamuk yürüyodu su verdim sonra kediye dedim ki gözlerime bak bakım dedim sonra baktı dedim ki ben seni kurtardım sende bana dua et benimde bebeğim olsun dedim acaba anladı mı sempatiksalakcinni :roflol:

Ayy canım Allah razı olsun,merak etme Rabbim karşılığını verecektir..

çok daha ilginci var, benim bir arkadaşımın yakın arkadaşının başına geldi.
kızcağız hamile olduğunu 5. ayında öğrendi.
milyonda bir mi ne oluyormuş, üstüne görme denilen şey olmuş. ilk 5 ay farketmemişler hiç.

o arada kız sigara falan fosur fosur içiyor tabii, düşünsene 5. aya kadar :D

ama dediğin gibi işte, olacağı varsa kimse dur diyemiyor maalesef.

tosuncuk şimdi 6 aylık falan ve maşallahı var ;)

o yüzden sigara içenleri de ben çok yadırgamıyorum, herkesin kendi tercihi sonuçta. herkes kendisi için doğru olanını bilip yapmaya çalışıyor.

tabiki doğrusu içmemek sadece hamilelikte değil hiçbir zaman.ama bir sürü istisnai hikayede vardır tabiki.

geldimmm şekerlerrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin cicim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tabi ki herşey çok önemli canımm..
benim düşük tehlikem vardı dr bana sen çok sinirli bir anneye benziyorsun, hamileyken stres çok önemli biliyorsun değil mi dedi..ona göre davran siniri stresi unut dedi..
eğer stres yapmazsan hiç birşey olmaz dedi ama tabi benim sinirim durur mu bir de hamilelik psikolojisi iyice arttı..1 hafta sonrada kalbi durdu zaten mafoldumben mafoldumben
kızlar eğer kalbi durmasaydı doğuma bir hafta kalmıştı 13 agustostu ortalama eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kısmet değilmiş kuzum benim, bunları düşünme.
geçmişten çıkmalıyız ki geleceğimizi kurabilelim sengözlerimebaksanab

benim düşük tehlikem vardı dr bana sen çok sinirli bir anneye benziyorsun, hamileyken stres çok önemli biliyorsun değil mi dedi..ona göre davran siniri stresi unut dedi..
eğer stres yapmazsan hiç birşey olmaz dedi ama tabi benim sinirim durur mu bir de hamilelik psikolojisi iyice arttı..1 hafta sonrada kalbi durdu zaten mafoldumben mafoldumben
kızlar eğer kalbi durmasaydı doğuma bir hafta kalmıştı 13 agustostu ortalama eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy canım ne güzelll,çok şükür hihoyyyt hihoyyyt

süper yazmışsın bebişim harikaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

içmeyen biri olarak bu söylediğine katılıyorum canım opuyorumnanaktan

bende kasımdan beri içmeyen biri olarak hem sigarayı özlüyorum hemde içmediğim için kendimi çok sağlıklı ve ayrıcalıklı hissediyorum...
çelişkili ama napim kaydirigubbakcemile3

hadi yaaaa. hayırlısı böyleymiş demek ki. mümkün olduğu kadar aklına getirmemeye çalış. inşallah yeniden bi bebişin olur da yaralarını o sarar:Saruboceq:

Back
X