Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah. sen ne yapıyosun? kociş yok mu senin? kociş yok diye kendine yemek yapmamamazlık yapmıyon de mi?o nasıl bi lafsa artıkkaydirigubbakcemile3

tatlım son toplamaları yapıyorumm..yok tatlım evle ugrasıyorr..yok valla tatlım kociş yoksa yemek yapmıyorum..anladım anladım ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkide geldi.işlerini bitirmiş. ben eve yemek yapmaya gidiyorum artık. öpüyorum seni çok.iyi akşamlar.

yağmur yağıyor, pencereleri açıp oturmalı serin serin :)
edacım bir tek sen varsın aşağıdaki listede, öpüyorum seni çok.
akşam gelmeye çalışırım.
şimdilik byeee

yağmur yağıyor, pencereleri açıp oturmalı serin serin :)
edacım bir tek sen varsın aşağıdaki listede, öpüyorum seni çok.
akşam gelmeye çalışırım.
şimdilik byeee

ayyy burayada yagmur yagsa keskeee...
evet tatlım bir tek ben kalmışım ben de seni çok öpüyorumm :)
tamam ben de burda olursam sohbet ederizz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akşamüzeri şirkette aniden internet gitti sinir oldumm,amma konuşmuşsunuz yarım saattir okuyorum off ben yoktum aranızdaa mafoldumben
kocişim içeride çaktırmadan girdim bende,birazdan damlar yanımaa nerdesin diye kaydirigubbakcemile3
bal tarçın çörekotunu yapıcam şimdi,böyle rutin işler bir süre sonra sıkıyor beni ama katlanıyoruz işte bebiş olsun diye,yoksa yapmaya üşeniyorum..Canımda hiç tatlı bişey yemek istemiyor :bbo:
Yarın sabah girmeye çalışıcam,öpüyorum hepinizi
İyi geceler canım arkadaşlarımm opuyorumnanaktan

akşamüzeri şirkette aniden internet gitti sinir oldumm,amma konuşmuşsunuz yarım saattir okuyorum off ben yoktum aranızdaa mafoldumben
kocişim içeride çaktırmadan girdim bende,birazdan damlar yanımaa nerdesin diye kaydirigubbakcemile3
bal tarçın çörekotunu yapıcam şimdi,böyle rutin işler bir süre sonra sıkıyor beni ama katlanıyoruz işte bebiş olsun diye,yoksa yapmaya üşeniyorum..Canımda hiç tatlı bişey yemek istemiyor :bbo:
Yarın sabah girmeye çalışıcam,öpüyorum hepinizi
İyi geceler canım arkadaşlarımm opuyorumnanaktan
iyi geceler canım

Back
X