- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
hoşgeldin canım senin sonuç pazartesiye kaldı galiba canım neyse hayırlısı
pazartesi dediler dediklerini yapıyolar offffff ama böle yapcaklarını bilseydim yaptırmazdım hayırlısı buymuş demekki neyse beklerim akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım senin sonuç pazartesiye kaldı galiba canım neyse hayırlısı
sen nasılsın sevgi ablacım bugünde mi çalışıyosun akannehir
normalde cumartesileri 12 ye kadar çalışıyorum ama sık sıkta gelmiyorum
iş çok olursa geliyorum canım
anladım ablacım ben çıkıyorum sen rahat çalış ben de biraz iş yapıcam allaha emanet ol.Şeniz dua et he unutma beni inş. pozitif sonuç alırız :Saruboceq:
slm kızlar.kimsecikler neden yokbilmiyorumkismile
bende dün dra gittim çok umut verici konuştu bu ay ümitliyim senden dedi tedaviye çok çabuk cevap verdin dedi 2 tanede yumurtam oluşmuş bakalım bu ay nolcak 24 ağustosta test yaptırıcam bu ayda olmazsa eşime test falan yapılacakmış çünkü bende problem kalmamış herşey düzene girdi diyo doktorum
:lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hadi bakalım hayırlısı canım opuyorumnanaktan
bende dün dra gittim çok umut verici konuştu bu ay ümitliyim senden dedi tedaviye çok çabuk cevap verdin dedi 2 tanede yumurtam oluşmuş bakalım bu ay nolcak 24 ağustosta test yaptırıcam bu ayda olmazsa eşime test falan yapılacakmış çünkü bende problem kalmamış herşey düzene girdi diyo doktorum
canım çok sevindim..inşallah en kısa zamanda gelir bebişin..
filizcimmm orda mısın??
burdayım edacım geldim sen gitmedin inş.