Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sen nasılsın sevgi ablacım bugünde mi çalışıyosun akannehir

normalde cumartesileri 12 ye kadar çalışıyorum ama sık sıkta gelmiyorum
iş çok olursa geliyorum canım

anladım ablacım ben çıkıyorum sen rahat çalış ben de biraz iş yapıcam allaha emanet ol.Şeniz dua et he unutma beni inş. pozitif sonuç alırız :Saruboceq:

ben de ateş ölçüyorum bakalım bu ay fisfisfis pek bilgim yok ama diğer topikten yardım alırım arada, busecan ve duruşah da yardımcı olurlar belki bana :1hug: siz biliyorsunuz galiba kızlar biraz? kaydirigubbakcemile5

aslında bal, tarçın, çörekotu kullanacaktım ama doktor kontrolüne başlayacağım için ona başlamadım.

bende dün dra gittim çok umut verici konuştu bu ay ümitliyim senden dedi tedaviye çok çabuk cevap verdin dedi 2 tanede yumurtam oluşmuş bakalım bu ay nolcak 24 ağustosta test yaptırıcam bu ayda olmazsa eşime test falan yapılacakmış çünkü bende problem kalmamış herşey düzene girdi diyo doktorum

bende dün dra gittim çok umut verici konuştu bu ay ümitliyim senden dedi tedaviye çok çabuk cevap verdin dedi 2 tanede yumurtam oluşmuş bakalım bu ay nolcak 24 ağustosta test yaptırıcam bu ayda olmazsa eşime test falan yapılacakmış çünkü bende problem kalmamış herşey düzene girdi diyo doktorum

:lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hadi bakalım hayırlısı canım opuyorumnanaktan

canım çok sevindim..inşallah en kısa zamanda gelir bebişin..

canım çok sevindim umarım bize güzel haberlerle dönersin...

Back
X