Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

zeynep4' e dün transfer yapılacaktı,dinleniyordur herhalde bugün,İnşallah bebişi sıkı sıkı tutunur ona :Saruboceq:
amin inşallah canım
dün başka bir başlıkta ya da bambaşka bir forum sitesinde okudum tam hatırlamıyorum, ama benim gibi methotrexate ile tedavi olan birinin regli de aynı benimki gibi kısalmış. 5ten 3e düşmüş gün sayısı. benimki de 3ü zorluyor ama çok büyük ölçüde 2. gün bitmiş oluyor mafoldumben
sonra bu hatun kişinin regli, rahim filmi sonrasında normale dönmüş. Allahım nolur benim için de işe yarasın, bir an önce perşembe olsun :Saruboceq:

seninde inşallah hem adet düzenin için hemde bebişin için faydalı olur film canım

dün başka bir başlıkta ya da bambaşka bir forum sitesinde okudum tam hatırlamıyorum, ama benim gibi methotrexate ile tedavi olan birinin regli de aynı benimki gibi kısalmış. 5ten 3e düşmüş gün sayısı. benimki de 3ü zorluyor ama çok büyük ölçüde 2. gün bitmiş oluyor mafoldumben
sonra bu hatun kişinin regli, rahim filmi sonrasında normale dönmüş. Allahım nolur benim için de işe yarasın, bir an önce perşembe olsun :Saruboceq:

Ay canım inşallah sendede işe yarar :Saruboceq:
Doktorla görüşmen sonrasında belki bu bitkisel kürleri de denemeyi düşünebilirsin..

minikkuzucum dün okudum doktor maceranı .. allah kolaylık versin. maalesef var öyle hastaneler ,doktorlar. ama bak karşına başka bir seçenek çıkarmış Allah. bu arada merak ettim sen nerde yaşıyorsun ki o kadar fahiş fiyat ???

evet aslında aklımda bal, tarçın. çörekotu var, bu ay doktor ayarlamamış olsaydım kesin başlayacaktım.
bakalım doktorla görüşmem bitip de bir regl daha olduğumda başlayacağım, inşallah herşey yoluna girsin de :Saruboceq:

Ay canım inşallah sendede işe yarar :Saruboceq:
Doktorla görüşmen sonrasında belki bu bitkisel kürleri de denemeyi düşünebilirsin..

bu fahiş fiyatlar Ankara'da maalesef :)
ancak piyasanın bu kadar dengesiz olması, değişik hastaneler arası fiyat farkları da hakikaten dehşet verici.

minikkuzucum dün okudum doktor maceranı .. allah kolaylık versin. maalesef var öyle hastaneler ,doktorlar. ama bak karşına başka bir seçenek çıkarmış Allah. bu arada merak ettim sen nerde yaşıyorsun ki o kadar fahiş fiyat ???

evet aslında aklımda bal, tarçın. çörekotu var, bu ay doktor ayarlamamış olsaydım kesin başlayacaktım.
bakalım doktorla görüşmem bitip de bir regl daha olduğumda başlayacağım, inşallah herşey yoluna girsin de :Saruboceq:

İnşallah önümüzdeki ay gerek kalmaz canım,biliyorsun bu rahim filmi sonrasındaki 3 ay hamile kalma şansı artıyor diyorlar,eğer tüplerde bir tıkanıklık yapışıklık varsa o ilaç açıyormuş çünkü..

saol canım ...
başlayyayım bari . karışımın ölçülü tarifini layım lütfen.bat sanırım 8 eylül...

1 yemek kaşığı süzme bal(ben balcıdan gerçek bal alıyorum,marketten alma.halis bal olmalıymış)
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 tatlı kaşığı çörekotu(aktardan tane olarak al,kendin öğütüp hemen bala karıştır bekletmeden)

hepsini karıştır sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı iç.

Back
X