Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyi akşamlar sevgicim....hoşgeldinnn makca....

handancım ekşili köftede köfteleri minik minik yapcam...yani çorba içinde az olcaklar...tarhana corbası falan yaparım olmazsa..daha kolay hemkaydirigubbakcemile3

evet çok uğraştırır seni gerek yok,daha kolay birşey olsun,evet tarhana süper bencede..

bayılırım tarhanaya :)
kolay gelsin kızlar.
ayrıca ben yemek yapmaya da bayılrıım ama çalışırken yapamıyorum ben de Handan gibi, haftada 3 gün falan o kadar :D

bayılırım tarhanaya :)
kolay gelsin kızlar.
ayrıca ben yemek yapmaya da bayılrıım ama çalışırken yapamıyorum ben de Handan gibi, haftada 3 gün falan o kadar :D

siz yine iyiymişsiniz haftada üççkaydirigubbakcemile3

yaa oysaki ne severim yemekler tatlılar yapim arkadaşlarıma aileme yedireyim,bayılırım
ama vakitsizlik ve halsizlik sebebiyle yapamıyorum.Herhalde ben biraz tembelim hiç zorlamıyorum kendimi,bunu sorun etmeyen bir eşimde olunca iyice salıyorum kaydirigubbakcemile3
haftada 3 yaptığım yemekte genelde fırında balık :roflol:

bugün 9.günüm bence ben akşam ovulasyon testimi yapmaya başlayayım...
2 ay öncede 9.gün başlamıştım 11.gün pozitif çıkmıştı..
erken merken olur kaçırmayalım..

yaa oysaki ne severim yemekler tatlılar yapim arkadaşlarıma aileme yedireyim,bayılırım
ama vakitsizlik ve halsizlik sebebiyle yapamıyorum.Herhalde ben biraz tembelim hiç zorlamıyorum kendimi,bunu sorun etmeyen bir eşimde olunca iyice salıyorum kaydirigubbakcemile3
haftada 3 yaptığım yemekte genelde fırında balık :roflol:

eşimden yana ben de çok şanslıyım valla, nazar değmesin :nazar:
ama ne zaman fırsat bulsam yaparım, eşim de sever benim mutfağa girmeyi. en güzel atışmalarımızı mutfakta yaşarız hatta kaydirigubbakcemile3 o öyle yapılmaz, yok sen yanlış biliyorsun vesaire... :mymeka:

haftada 3 dediğim benim de fırında balık, tavuk, değişik salatalar ve çorbalar... daha çok deneme üzerine gitmeyi seviyorum :) ne yapayım, deneyselimdir biras ayıptır söylemesi bayanssulusmile

kızlaarrr sohbetinize doyum olmaz ama maalesef cıkmak zorundayımm...yarın sabah görüşürüz...biz yemegi dısarıda yemeye karar verdik kurtuldum yemek derdindennnhihoyyyt iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan

evet aman dikkatli ol kuzum :)

aman kacırmaaaaa a.s

zaten 1 aydır hiç tık yok bizde..1 kere bile
en son 11 temmuzda olmuştu bak ay dönümüymüş,akşam kutlayalım :))
burada yoktu tabi,gelincede ben hastalandım henüz görüşemedik..
zaten havada sıcak off klimalı olsaydı yatak odam ne iyi olurdu... kaydirigubbakcemile3
artık sıkıldımda sırf bebiş için yapmaktan canımda istemiyor.. :1no2:

ama ne zaman fırsat bulsam yaparım, eşim de sever benim mutfağa girmeyi. en güzel atışmalarımızı mutfakta yaşarız hatta kaydirigubbakcemile3 o öyle yapılmaz, yok sen yanlış biliyorsun vesaire... :mymeka:

haftada 3 dediğim benim de fırında balık, tavuk, değişik salatalar ve çorbalar... daha çok deneme üzerine gitmeyi seviyorum :) ne yapayım, deneyselimdir biras ayıptır söylemesi bayanssulusmile

kuzucum niye kaçtın arkadaşlarım nicini çok sevmiş gel orayada arada

kızlaarrr sohbetinize doyum olmaz ama maalesef cıkmak zorundayımm...yarın sabah görüşürüz...biz yemegi dısarıda yemeye karar verdik kurtuldum yemek derdindennnhihoyyyt iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan

ohh süpermiş canım afiyet olsun şimdiden
yarın görüşürüz
öptüm çok

:))) çok şeker,biz mümkünse eşimle karşılaşmayalım mutfaktaa birbirimize gireriz vallahi..

kızlar çıkmam lazım benim daha doğrusu kaçmam,biraz daha kalırsam başıma iş çıkaracaklar vallahii .
hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz
:1hug:
a.s.

Back
X