Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben dün su içim de yatım biraz diyorum tam suyu içicem aklıma oruçluyum geliyo mafoldumben eğer aklıma gelmeden içersem rabbimin hediyesi oluyomuş kaydirigubbakcemile3 bide teyzem karpuz yemiş oruçluyken bide üstüne su içmiş oturmuş aşağıya sonra aklına gelmiş ohhh kebappp :roflol: :roflol:

selam koızlar bişey sormak istiyorum, 3 aydır çocuk deniyoruz olmadı. kontrole doktora gitmek istiyoruz ne doktoruna gitmeliyim?

bence acele etme derim ben 3 ay kısa süre inş. en yakın zaman da bebişine kavuşursun eğer yaş meselesi varsa kadın doğuma gidebilirsin eşin ise bir üroloğa gitmesinde fayda var cnm yolun açık olsun hakkında hayırlısı olsun Şeniz

kızlar benim 10 buçukta bir görüşmem var,1-1 buçuk saate yakın sürecek haberiniz olsun birazdan çıkacağım..
tamam canım kolay gelsin
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok çabuk büyüyo :roflol: :roflol:

herkes öyle diyorda bana hiç büyümüyormuş gibi geliyor valla daha 7 ay var diyorum önümde

tamam canım kolay gelsin

herkes öyle diyorda bana hiç büyümüyormuş gibi geliyor valla daha 7 ay var diyorum önümde

geröektende çooook :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben bile daha hamile kalmadan 9 ay nasıl geçicek diye üzülüyorum sempatiksalakcinni

kızlar ben kaçım adete olursam hemen gelirim canlarım görüşmek üzere allaha emanet olun şu ev işimi bitireyim hep burdayım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçım adete olursam hemen gelirim canlarım görüşmek üzere allaha emanet olun şu ev işimi bitireyim hep burdayım kaydirigubbakcemile3

kızlar benim biraz işim var bi süre yokummm biter bitmez gelerim yanınızaayerimseniben

Tamam kızlar ben buralardayım gelince yazışırız

bilmiyorum ki tatlım,yarın sabah doktora gidecem bakalım...canım çok sıkıldı vallahi,sağlıklı bi anne olmayı bile beceremiyorum..mafoldumbenmafoldumben

Ne alakası var canım bu hastalık sonuçta isteyerek gelmiyorya allah allah öyle düşünme lütfen yarın git doktora ve ilacını al kullan geçsin

Back
X