ben ateş ölçme topiğinde okudum, duruşah kimyasal gebelik yaşamış senağlama
çok üzgündü, ben de çok üzüldüm. dilerim kısa zamanda toparlar.
ayy yinemii geçen ayda öyle olmuştu o:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ateş ölçme topiğinde okudum, duruşah kimyasal gebelik yaşamış senağlama
çok üzgündü, ben de çok üzüldüm. dilerim kısa zamanda toparlar.
bende yaptırırsam ki yaptırmama gerek kalmadan hamişolurum inş.:Saruboceq: özel hast.yaptırmayı düşünüyorum
muayenehaneler hemen kazıkatmaya çalışıyomuşlmaz:
sende anlatmıştınya canım
anaaaaaa kim gelmiş. gördün mü geçen sana naber napıyosun dedim bişiler yazdın çıktın gittin bana cevap vermedinbilmiyorumkismileslm arkadaşlar nasılsınız giremedim hiç bugün pc anca bana kaldı şimdilik...
yeni gelişmeler varmı
slm arkadaşlar nasılsınız giremedim hiç bugün pc anca bana kaldı şimdilik...
yeni gelişmeler varmı
bulamıyoyum bulamıyoyum ya bugün kendime pide yaptırmıştım adamlar nerdeyse 2-3 porsiyonluk yapmışlar 3 te 1 i ile doydum gerisi kaldı. acaba onu ısıtsam yanına çorba yapsam yanına da cacık yada salata. nasıl olur dersiniz?
özlede yaptır canım, çok dikkatli ol, fiyat farkları arasında uçurum var.
slm arkadaşlar nasılsınız giremedim hiç bugün pc anca bana kaldı şimdilik...
yeni gelişmeler varmı
öyleymiş canım inş.gerek kalmaz dua et benim içinde
müminin mümine duası kabul olurmuş:Saruboceq:
hoşgeldin canım sevginin babası hastalanmış
kubi hala adet olmadı bende temizlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3 ama bitti birazdan duşa giricembayanssulusmile
sende ne var ne yok
inşallah gerek kalmaz tabii ki :Saruboceq:
ooo süper haber çok sevindim canım inş.en kısa zaman da bebek haberini de alırızselam hoşgeldin :) ben rahim filmi çektirdim, temiz çıktı![]()
hoşgeldin canım sevginin babası hastalanmış
kubi hala adet olmadı bende temizlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3 ama bitti birazdan duşa giricembayanssulusmile
sende ne var ne yok
anaaaaaa kim gelmiş. gördün mü geçen sana naber napıyosun dedim bişiler yazdın çıktın gittin bana cevap vermedinbilmiyorumkismile
slm kızlar .......
ay babası hastalanmış derken yanlış ifadeyi koymusum:1no2: :1no2: oruç başıma vurdu galibaa
inş.tez zamanda düzelir kuşumun babasıı:Saruboceq:
anaaaaaa kim gelmiş. gördün mü geçen sana naber napıyosun dedim bişiler yazdın çıktın gittin bana cevap vermedinbilmiyorumkismile
ben duşa gidiyorum kızlar terledim
kocişim gelck gelmeden halladeyim hepinize hayırlı iftarlarcokacimcoook :1rolleyes:kaydirigubbakcemile2
:)) anladım canım..
inşallah en kısa zamanda iyileşir..
kubi yede sevindim inşallah bebiş vardır...
duru yinemi dış gebelik..ay yy geçen ayda böyle olmuşdu...