katılıyorum sana canım...ama maalesef her seyi o kadar ince düşünüp kendilerine yarayacak hale getiriyolar ki sonucta hep onların istediği oluyor...herkes bi şeylerden şikayetçi, sürekli yakınıyo ama sandıga gidince noluyo??? şikayet ettikleri adamlara veriyolar oylarını yine...bu düzen hiiç değişmeyecek gibi geliyo bana maalesef:1no2: umarım yanılırım !!!
off inşallah değişir,inşallah...milletimiz bir yandan şikayet edip bir yandanda oy kullanmıyor sen oy kullanmazsan nasıl değişecekki bazı şeyler,öbürleri maşallah hepsi kullanıyor oyunu çatır çatır..oy kullanmak vatandaş olmanın getirdiği bir sorumluluktur,yerine getirilmeli ve bence oy kullanmayanlara ceza verilmeli,Tc kimlik numaraları belli nasıl olsa kullanmayanların,yazsınlar cezaları bak bakalım bir daha ne oluyor..
bence kullanmalısın...ben sırf oy kullanmak için iki senedir yapamadıgım tatilimden erken döneecegimm...amaçlarına ulaşamayacaklara.s herkes kullansa oyunu keskea.s
vallahi bende öyle.oy kullanılacakken insan nasıl bir yere giderki,o tarihe göre ayarlıyorum bende herşeyimi..
neyse kapatalım bu konuyu yoksa topiğimizi kapatacaklar.Bende sinirlendim zaten kaydirigubbakcemile3