aynen. 5 gün sancı çektim adetim ha geldi ha gelecek diyordum. ve bu ilk kez oluyordu.ilk kez adetim gecikti o zamanda hamileydim işte canım ama sadece belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi onun dışında göğüslerimde falan ağrı yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen. 5 gün sancı çektim adetim ha geldi ha gelecek diyordum. ve bu ilk kez oluyordu.ilk kez adetim gecikti o zamanda hamileydim işte canım ama sadece belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi onun dışında göğüslerimde falan ağrı yoktu
benim göğsümde hiç belirti olmadı başlarda. sonradan büyüyüp hassaslaştı. öğrendikten falan sonra.
ilk kez adetim gecikti o zamanda hamileydim işte canım ama sadece belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi onun dışında göğüslerimde falan ağrı yoktu
benim göğüslerim adetim gectikten bi hafta sonra falan hassaslaşmaya başladı..o günden beridir dokunulmuyo...bi boy büyük sütyen aldım sıkmaya basladı eskiler :kedi:
kızlar biraz işim var,burdayım ama ara ara yazabileceğim..
:roflol:gerçekten kızlar benden ümitli olan varmı bebişim var mı sizce :roflol:
benim göğüslerim adetim gectikten bi hafta sonra falan hassaslaşmaya başladı..o günden beridir dokunulmuyo...bi boy büyük sütyen aldım sıkmaya basladı eskiler :kedi:
neden olmasın canım tabiki vardır bebişin inşallah bütün bu belirtilerde bebiş içindir
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ay inş. inş. inş. Şeniz
inşallah canımmm ben de ümitliyim ama cok da kaptırmamak lazım her türlü sonuca hazırlıklı olmalıyızzza.s
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım.Size haberlerim var az önce doktordaydım.Muaynem gayet iyi geçti.Kist yara ur herhangi bir şey görmedim herşey iyi dedi.Hatta yumurtalıklarımla küçük küçük yumurtalar oluşmuş olduğunu gördük.( ki hayatımda ilk defa gördüm bunu ve bu kesinlikle btç kürü sayesinde benden tavsiye devam edin bırakmayın ).Bu zamana kadar tedavi adına bişey yapıldı mı dedi bende hayır dedim ve adet görünce 3. gün hormonlara 5. gün rahim filmi 9. gün ise yumurta takibi yapılacakmış.Hormon ve rahimde bişey çıkmazsa yumurtlamada sorun var demektir ilaç vercem dedi.
Şimdi benim sorunun şu ilaçla adet olabiliyorum ben dr ilaç içme kendiliğinden gelsin öle hormonlara bakalım ilaç yanıltabilir dedi ama benim gelecek ay adetim ilaçsız kesinlikle gelmez ve benim bu tahlileri yaptırmam için adet olmam lazım kızlar lütfen yardım edin ne yapsamda adet olsam ilaçsız ??
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım.Size haberlerim var az önce doktordaydım.Muaynem gayet iyi geçti.Kist yara ur herhangi bir şey görmedim herşey iyi dedi.Hatta yumurtalıklarımla küçük küçük yumurtalar oluşmuş olduğunu gördük.( ki hayatımda ilk defa gördüm bunu ve bu kesinlikle btç kürü sayesinde benden tavsiye devam edin bırakmayın ).Bu zamana kadar tedavi adına bişey yapıldı mı dedi bende hayır dedim ve adet görünce 3. gün hormonlara 5. gün rahim filmi 9. gün ise yumurta takibi yapılacakmış.Hormon ve rahimde bişey çıkmazsa yumurtlamada sorun var demektir ilaç vercem dedi.
Şimdi benim sorunun şu ilaçla adet olabiliyorum ben dr ilaç içme kendiliğinden gelsin öle hormonlara bakalım ilaç yanıltabilir dedi ama benim gelecek ay adetim ilaçsız kesinlikle gelmez ve benim bu tahlileri yaptırmam için adet olmam lazım kızlar lütfen yardım edin ne yapsamda adet olsam ilaçsız ??
ama onlar ilaç içme kendiliğinden gelsin demiş. içme. yanıltıcı olabilir. bekle diyelim ki gelmedi o zaman sölersin böle böle ben ilaç içmedim o da gelmedi diye. onlar sana ne sölerse sen onu yap mutlaka.günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım.Size haberlerim var az önce doktordaydım.Muaynem gayet iyi geçti.Kist yara ur herhangi bir şey görmedim herşey iyi dedi.Hatta yumurtalıklarımla küçük küçük yumurtalar oluşmuş olduğunu gördük.( ki hayatımda ilk defa gördüm bunu ve bu kesinlikle btç kürü sayesinde benden tavsiye devam edin bırakmayın ).Bu zamana kadar tedavi adına bişey yapıldı mı dedi bende hayır dedim ve adet görünce 3. gün hormonlara 5. gün rahim filmi 9. gün ise yumurta takibi yapılacakmış.Hormon ve rahimde bişey çıkmazsa yumurtlamada sorun var demektir ilaç vercem dedi.
yaa kolum çok acıyooo mafoldumben kaydirigubbakcemile3