yaşlanıyoruzzzzzzzz eyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım aynen
artık umutsuzluğum kalmadı çok şükür,mutsuz olmuyorum bu konuda ama yorgun hissediyorum sadece..
merhaba hoşgeldin, hakkında hayırlısı olsun inşallah..
stres yapmamana sevindim a.s
3.gün canım..bende bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim, bugün açıklanır diye bütün gece dönüp durdum elli kere tuvalete kalktım :)) bu gece de öyle olacak galiba kaydirigubbakcemile3
evt canım zor bi bekleyiş olcak evde test yapaydın bari gıı
ya aklıma geldi aslında ama kan verdim diye yapmadım :) sanki hastalanıcakmışım gibi düşündükçe kasıklarım ağrıyor :))
en azından dışarı çıkmışken 1 tane alsaydın hiç değilse sende bizde merak etmezdik..
dur bakalım kuş..bide doktr değiştircekdin bide onu dene orda ermeni hastanesi varmış benim arkadaşım orda doğum yaptı 2 ay önce o kadar memnunki anlata anlata bitirenmiyo..bide orayı araştırsan..
hoşbulduk.Evet bu ay sitres yapmadım.kendi kendimi meşgul ettim.Pastalar kurabiyeler yaptım .Her gün bir tarif deniyorum.çok işe yarıyor.Terapi gibi oldu valla.zamanda çabuk geçiyor.Kilo alırım diye korkuyorum ama olsun artık.
evet,keşke alsaydım benneyaptımki
eh git al hadi
değiştiricem canım yeni girişimlerde bulunacağım ,doğal yolla denemekten yoruldum sadece..
adı ne acaba bir araştırayım bendee..
kuşum ist.ermeni hastanesi yazınca bu çıkıyo Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
kızlar ben çıkıyorum..bir gelişme olursa size mutlaka haber veririm..görüşürüzopuyorumnanaktan
yakında eczane yokki canım..dolmuşa binmem lazım..bekleyeyim artık..olmazsa eşimle gider alırım akşamüzeri..
kızlar beni unuttunuz sanırım![]()
yookk canım biz unutmadık da sen bizi unuttun diyelim hiç gelmiyosun :))
kuşum ist.ermeni hastanesi yazınca bu çıkıyo Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
böğürtlen kökünü kaynatyıp içince de işe yarıyormuş, kaç gün içiliyor acaba :uhm:
handancım doktora git, sana başka bir bakış açısı kazandıracaktır. aşılama önerebilir bence. tüpten önce onu deni,yorlar diye biliyorum ben.