Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım aynen
artık umutsuzluğum kalmadı çok şükür,mutsuz olmuyorum bu konuda ama yorgun hissediyorum sadece..

dur bakalım kuş..bide doktr değiştircekdin bide onu dene orda ermeni hastanesi varmış benim arkadaşım orda doğum yaptı 2 ay önce o kadar memnunki anlata anlata bitirenmiyo..bide orayı araştırsan..

merhaba hoşgeldin, hakkında hayırlısı olsun inşallah..
stres yapmamana sevindim a.s

hoşbulduk.Evet bu ay sitres yapmadım.kendi kendimi meşgul ettim.Pastalar kurabiyeler yaptım .Her gün bir tarif deniyorum.çok işe yarıyor.Terapi gibi oldu valla.zamanda çabuk geçiyor.Kilo alırım diye korkuyorum ama olsun artık.

dur bakalım kuş..bide doktr değiştircekdin bide onu dene orda ermeni hastanesi varmış benim arkadaşım orda doğum yaptı 2 ay önce o kadar memnunki anlata anlata bitirenmiyo..bide orayı araştırsan..

değiştiricem canım yeni girişimlerde bulunacağım ,doğal yolla denemekten yoruldum sadece..
adı ne acaba bir araştırayım bendee..

hoşbulduk.Evet bu ay sitres yapmadım.kendi kendimi meşgul ettim.Pastalar kurabiyeler yaptım .Her gün bir tarif deniyorum.çok işe yarıyor.Terapi gibi oldu valla.zamanda çabuk geçiyor.Kilo alırım diye korkuyorum ama olsun artık.

ohh süpermiş canım ellerine sağlık..evet kilo alabilirsin,ama boşver biraz şımart kendini sonra dizginlersin..

evet,keşke alsaydım benneyaptımki

eh git al hadi

böğürtlen kökünü kaynatyıp içince de işe yarıyormuş, kaç gün içiliyor acaba :uhm:

handancım doktora git, sana başka bir bakış açısı kazandıracaktır. aşılama önerebilir bence. tüpten önce onu deni,yorlar diye biliyorum ben.

slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım

kuşum ist.ermeni hastanesi yazınca bu çıkıyo Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi

tamam canikom teşekkür ederim bakim araştirayım bende

böğürtlen kökünü kaynatyıp içince de işe yarıyormuş, kaç gün içiliyor acaba :uhm:

handancım doktora git, sana başka bir bakış açısı kazandıracaktır. aşılama önerebilir bence. tüpten önce onu deni,yorlar diye biliyorum ben.

aaa ne içinmiş o acabaa??

evet biliyorum canım ama aşılamada ilkinde tutmuyormuş 2.3.denemede şans artıyormuş,o kadar para ve vakit harcayacağıma direk tüp denesem diyorum bende,bilemiyorum..

Back
X