Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım
slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım
tebrik ederim canıım :) benimde adetimi 3 gün varken 80 çıkmıştı boshayallersmile
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah olumunekankayizsmile
kızlar beni unuttunuz sanırım![]()
handancm senin günün ne zaman?
unuturmuyuz hiç ama sende girmiyorsun pek canım
hoşgeldin nasılsın?
memlekette herkes bebek sorup durdu.tatilden de bişy anlamadım
kızlar ben çıkıyorum kendinize iii bakın allahım herkese nasip etsin
aaa ne içinmiş o acabaa??
evet biliyorum canım ama aşılamada ilkinde tutmuyormuş 2.3.denemede şans artıyormuş,o kadar para ve vakit harcayacağıma direk tüp denesem diyorum bende,bilemiyorum..
amin canım allahım herkese nasip etsin inşallah
iyi değilim pek.bebiş istiym kafamdan atamıym.sen nasılsın canım?
ben geldimmm :) vakit geçmiyor..hiç ev işi yapmakta istemiyor canım kaydirigubbakcemile2
ben geldimmm :) vakit geçmiyor..hiç ev işi yapmakta istemiyor canım kaydirigubbakcemile2