Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Bende neden sinirlilik durumunun dışında herhangi bir belirti yok aaa bide gögüslerim şiş sadece

canım bneim günümede 6 gün var ve ölcem merakdan peki sende ara ara karın ağrısı oluyomuydu bende gögüsler şiş acıyo bel ağrısıda var bi kendime hamileyim demiyom bak kaydirigubbakcemile3

Merhaba KIZLARRR

hoşgeldin canımm :))

kızlar ya burda olup kedimin yatışını görmenizi isterdim..yazık hayvan sıcaktan şekilden şekile giriyor kaydirigubbakcemile3

ayy resimdekimi senin kedin,bu sıcakta evet pek bir mayışık oluyorlar,bizimde apartmanın bahçesinde var bir tane şeker yicem onu :))) elmayra :)))

Bende neden sinirlilik durumunun dışında herhangi bir belirti yok aaa bide gögüslerim şiş sadece

yakında olacak sanırım canımm,daha minik o annesi :)

burdayım canım o zaman bende şunu sorayım seviye gebelikde ve göbek altına doğru pembe çizgi olurmuş varmı bide buna baksan bi zahmetkaydirigubbakcemile3

ama o daha ileri zamanda oluyor sanırım..
gittim baktım bunada kaydirigubbakcemile3 bende azcık var kızz acaba pantolonun dikiş izimi :uhm: anlamadım
sendede varmı?

melabaaaaaa hepinizeopuyorumnanaktan sevgi neye bakcan akşam gidip?

melaba bebişim naberrr??
valla buraya yazmak isterdim ama yazamıyorum :)) göğüsümüze diyeyim kibarca :))
bakmadığımız uzvumuz kalmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mrb canım h.geldin..sende bakabilirsin kaydirigubbakcemile3
bende baktım ama o damarlar bende de var beyaz tenliyim belki ondan bu kadar bellikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yav ben hala anlamadım neremize bakacaz. geçmişi okusam anlar mıyım kikaydirigubbakcemile3

sevgi mart annelerine baktım yine demin ya 12. haftada hep doktorları cinsiyetleri %90 diyerek söylemişler. benim dr. söylemezse yine kavga etcez demektir. sonrada diyo sinirli olma rahat ol:oklava:

canım bneim günümede 6 gün var ve ölcem merakdan peki sende ara ara karın ağrısı oluyomuydu bende gögüsler şiş acıyo bel ağrısıda var bi kendime hamileyim demiyom bak kaydirigubbakcemile3

evet canım regli olucakmışım gibiydi belirtilerim şişmiştim birde

$ana274a07bv6.webp

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımm :))

ama o daha ileri zamanda oluyor sanırım..
gittim baktım bunada kaydirigubbakcemile3 bende azcık var kızz acaba pantolonun dikiş izimi :uhm: anlamadım
sendede varmı?

bende yok kuzum yaa ben her gün bakıyom sadece karnım şis oda hasta olcam ondandır:1:

Back
X