Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bir gelini iyi oldugu için ne güzel davranıyorr..
diğer gıcık gelinede gıcıklık yapıyor kaydirigubbakcemile3
ama bence çok iyi bir kaynanaa..

adamına göre kaynana :))

orası öyle ama buda film :))
böyle kaynana yokk kiiiiii:1no2::çok üzgünüm:

işte milyon doların anca lafı oluyo işte böyle olunca :DD

ay canım benim, inşallah bir an önce düzene girer herşey. çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. hemen iyileş, uğur böceğim etkilenmesin kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım,bebişim çok güçlü bir çocuk,şimdiden bunca sorunla mücadele ediyor ama maşallahı var,büyümeye devam ediyor..göbek çıktı bende iyice zaten,bakalım perşembe görüşeceğiz kendisiylekaydirigubbakcemile5

sağol tatlım,bebişim çok güçlü bir çocuk,şimdiden bunca sorunla mücadele ediyor ama maşallahı var,büyümeye devam ediyor..göbek çıktı bende iyice zaten,bakalım perşembe görüşeceğiz kendisiylekaydirigubbakcemile5

öperim yerim ben onu :)
kardeşini en kısa zamanda yapacağız inşallah Şeniz

bu aralar sıkıntılıyız biraz,ailecek..eşim önce nezle oldu,sonra bronşite çevirdi hastalık,bir haftadur raporlu,yatıyor evde,banada geçti nezle tabi aynı evin içinde olunca(ne kadarda dikkat ettik halbuki) okulda da yoruldum tabi,dünden beri boğazında ağrıyor,kulaklarıma bile vurdu,yarın sabah doktora gidecem,perşembede bebişimizin kontrolü var...
eşim evde olunca onunla ilgilenmekten pek uğrayamıyorum tabi,arada bir anca girebildim işte..önümüzdeki hafta herşey düzelecek inş,hasret birecek..[/QUOTE]

ailecek geçmiş olsun öznur hanım..:umursamaz::umursamaz:

ayyy ben bu carolini boğazlıcam az kaldı yaaaaaaaaaaaa :oklava: :oklava: :oklava:

bu aralar sıkıntılıyız biraz,ailecek..eşim önce nezle oldu,sonra bronşite çevirdi hastalık,bir haftadur raporlu,yatıyor evde,banada geçti nezle tabi aynı evin içinde olunca(ne kadarda dikkat ettik halbuki) okulda da yoruldum tabi,dünden beri boğazında ağrıyor,kulaklarıma bile vurdu,yarın sabah doktora gidecem,perşembede bebişimizin kontrolü var...
eşim evde olunca onunla ilgilenmekten pek uğrayamıyorum tabi,arada bir anca girebildim işte..önümüzdeki hafta herşey düzelecek inş,hasret birecek..

çok geçmiş olsun canım
aynı evde olunca ne kadar dikkat etsende mutlaka bulaşıyor bu mikrop
acşl şifalar diliyorumm dikkat et kendine bebişine...

bizde onu izliyoruz canım,duygular aynı burda da..

evet herkes aynı duyguları besliyor canım bu diziyee kaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa ailecek geçmiş olsunn..dikkat edin kendinizee..

sağol canım

öperim yerim ben onu :)
kardeşini en kısa zamanda yapacağız inşallah Şeniz

dört gözle bekliyorummm zaten:1:

[QUOTE
ailecek geçmiş olsun öznur hanım..:umursamaz::umursamaz:

teşekkür ederim efendimopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım
aynı evde olunca ne kadar dikkat etsende mutlaka bulaşıyor bu mikrop
acşl şifalar diliyorumm dikkat et kendine bebişine...

sağol canım,mazeretimi söyleyim sonra gelmiyor diye kızmayım bana..:1:
bu arada biz büyüdük 18 haftalık olduk sayılır canım,bilgine..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben çıkıyorum kızlar biraz uzanacam,yarın sabah giremeyebilirim..kendinize ii bakınnn...opuyorumnanaktan

Back
X