merhaba canım hoşgeldin hazırladınmı bavullarını
ehh sayılır :) biter bu akşama artık.
sen nasılsın? görüşemedik, ben hep akşamları müsait olunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hoşgeldin hazırladınmı bavullarını
ehh sayılır :) biter bu akşama artık.
sen nasılsın? görüşemedik, ben hep akşamları müsait olunca.
kızlar ben ağdaya gitmeye karar verdim neme lazım erken hastalanırsam yine 2.gün doktora gitmem gerekir şimdiden temizlenim iyice..şimdi evi toparlayıp banyo yapıp çıkıcamm o yüzden bugün giremeyebilirim bir daha sonrada anneme gideceğim çünkü,misafirleri gelecek yardımcı olayım biraz..
:gitme: sizi hiç bırakmak istemiyorum ama halletmem lazım bunlarıdaa
opuyorumnanaktan öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize görüşürüz
herkese merhaba :)
handancım sana da kolay gelsin çok.
ben geldim hiç hoş geldin demeyin :çok üzgünüm: çünküü regl kart yedim :roflol: bu seferde olmadı acep biyerde yanlışlık mı yapıyoz :uhm: :roflol: :roflol: :roflol:
ben geldim hiç hoş geldin demeyin :çok üzgünüm: çünküü regl kart yedim :roflol: bu seferde olmadı acep biyerde yanlışlık mı yapıyoz :uhm: :roflol: :roflol: :roflol:
sevgi topik ikimize kaldı bu gün kaydirigubbakcemile3
of yaa neden kimse yok konuşmuyo küstüm size ben gidiyorum :umursamaz:
canım bugün bizim nette bi sorun var ikide bir gidip geliyor o yüzden pat diye çıkmak zorunda kalıyorum
ya benim tuhafıma giden şey herkez sancılı adet oluyo ama ben adet olduğumu bile hissetmiyorum neden acepkızlar şimdi bana akıl verin doktora gidicem adetin kaçıncı günü gideyim
canım adetin 3.günü gidiyosun ben hep öyle giitim çünkü
peki bir günün içini sığıcakmı peki rahim flmi hormon testi bide benim adetim kısa sürüyo yarın gideyim en iyisi :kedi:
canım sadece alttan ultrasonla muayene edip test yapıyor rahim filmini adetin bittikten sonra 1 hafta içinde çekiyor yani öyle hemen gidince hepsini yapmıyorlar mrk etme
eğer kısa sürüyorsa adet süren yarın git o zaman
ben bi yemek yiyipte geleyim kübracım tamammı
afiyet olsun cnm bende yiyeyim bari :roflol: