Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben ağdaya gitmeye karar verdim neme lazım erken hastalanırsam yine 2.gün doktora gitmem gerekir şimdiden temizlenim iyice..şimdi evi toparlayıp banyo yapıp çıkıcamm o yüzden bugün giremeyebilirim bir daha sonrada anneme gideceğim çünkü,misafirleri gelecek yardımcı olayım biraz..
:gitme: sizi hiç bırakmak istemiyorum ama halletmem lazım bunlarıdaa
opuyorumnanaktan öpüyorum hepinizi iyi bakın kendinize görüşürüz

kolay gelsin handan ohh ohh cnm sen bak keyfine grş cnm opuyorumnanaktan

herkese merhaba :)
handancım sana da kolay gelsin çok.

hoşgeldin çiğdem nasılsın ...?

ben geldim hiç hoş geldin demeyin :çok üzgünüm: çünküü regl kart yedim :roflol: bu seferde olmadı acep biyerde yanlışlık mı yapıyoz :uhm: :roflol: :roflol: :roflol:

ben geldim hiç hoş geldin demeyin :çok üzgünüm: çünküü regl kart yedim :roflol: bu seferde olmadı acep biyerde yanlışlık mı yapıyoz :uhm: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin kubicim cnm bende anlamadım senin durumun kadar ilginç bi durum görmemiştim snki bünyen karar veremiyo hamile olsam mı olmasam mı :roflol::roflol:

hakkında hayırlısı cnm belkide hayırlısı buydu :1hug:

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki o yüzden üzülmek yok yola devam

ya benim tuhafıma giden şey herkez sancılı adet oluyo ama ben adet olduğumu bile hissetmiyorum neden acep:utangac: kızlar şimdi bana akıl verin doktora gidicem adetin kaçıncı günü gideyim

neyse ben kaçtım kızlar öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

peki bir günün içini sığıcakmı peki rahim flmi hormon testi bide benim adetim kısa sürüyo yarın gideyim en iyisi :kedi:

canım sadece alttan ultrasonla muayene edip test yapıyor rahim filmini adetin bittikten sonra 1 hafta içinde çekiyor yani öyle hemen gidince hepsini yapmıyorlar mrk etme
eğer kısa sürüyorsa adet süren yarın git o zaman

canım sadece alttan ultrasonla muayene edip test yapıyor rahim filmini adetin bittikten sonra 1 hafta içinde çekiyor yani öyle hemen gidince hepsini yapmıyorlar mrk etme
eğer kısa sürüyorsa adet süren yarın git o zaman

tmm cnm öle yapım yarına randevu alım ben hadi görüşürüz sonra opuyorumnanaktan :3:

Back
X