köfte olabilir evet. pilavı da daha dün ve bugün öğlen yedik pilav yerine başka bişi olabilir. bide börek tarzı bişiler de olabilir. neyse düşüneyim biraz daha.fırında köfte yap, yanına da pilav![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köfte olabilir evet. pilavı da daha dün ve bugün öğlen yedik pilav yerine başka bişi olabilir. bide börek tarzı bişiler de olabilir. neyse düşüneyim biraz daha.fırında köfte yap, yanına da pilav![]()
en son durum neydi, eşin yaptırdı mı spremiyogram?
canım asma yüzünü öyle askolusn ama niye gelmiyosun ki...gelmeye gelmeye negatif olmussun bakkk yapma bi daha böyle arayı acma :teselli:girmiyorum bilmemregl oldum gene iğne olayıda işe yaramadı :)boshayallersmile
fırında köfte yap, yanına da pilav![]()
köfte olabilir evet. pilavı da daha dün ve bugün öğlen yedik pilav yerine başka bişi olabilir. bide börek tarzı bişiler de olabilir. neyse düşüneyim biraz daha.
köfte ile makarna ya da bulgur pilavı da olabilir.
ben ne zamandır yalnız yaşadığım için yemek yapmayı çok özledimbi kişilik yemek yapılmıyor, yapılsa da sürünüyor çünkü dolaptan sofraya.
yok cnm inş haftaya çrş yaptırcak ma inşşş
en son biliyosun dr takıbıne başladım iğne vs. bende herşey normal gidişat
ama olmadı regl ağırılı oldu ve parça düşürdüm sanırım sağlıklı döllenme olmadı
dr gittim salı günü tekrar 12. gün gitcem eşimde test yaptırcak gene vazgeçmezse
bende herşey gayet doğal normal devam ediyo
bu ay ilaçsız ve iğne vs. olmadan kendi halıne bırakcaz öyle dedi dr um hayırlısı sanırım zamanı gelmedi
corba nohut ve pilav varhihoyyyt yarın için de zeytinyaglı börülce yapcam gidince..
canım asma yüzünü öyle askolusn ama niye gelmiyosun ki...gelmeye gelmeye negatif olmussun bakkk yapma bi daha böyle arayı acma :teselli:
corba nohut ve pilav varhihoyyyt yarın için de zeytinyaglı börülce yapcam gidince..
bizde de dün nohut pilav vardı. baya arttı. onu da bu öğlen ısıttım. hemde ilk kez hazır haşlanmış konserve nohuttan yaptım süper oldu. bundan sonra bulundurcam. yapacak bişey bulamayınca beş dakikada koyuyon valla ocağa çok hoşuma gitti. annemin fikriydi.canım asma yüzünü öyle askolusn ama niye gelmiyosun ki...gelmeye gelmeye negatif olmussun bakkk yapma bi daha böyle arayı acma :teselli:
ben tek kalsam sadece makarnayla beslenirdim sanırımkaydirigubbakcemile3 en sevdigim yemekkkkkkcokacimcoook ama şimdi gereksiz yere kilo almayım diye pilav ve makarnadan uzak duruyorum...pilav sorun değil de makarna hasreti de zor be anacımkaydirigubbakcemile3
bizde de dün nohut pilav vardı. baya arttı. onu da bu öğlen ısıttım. hemde ilk kez hazır haşlanmış konserve nohuttan yaptım süper oldu. bundan sonra bulundurcam. yapacak bişey bulamayınca beş dakikada koyuyon valla ocağa çok hoşuma gitti. annemin fikriydi.
ben tek kalsam sadece makarnayla beslenirdim sanırımkaydirigubbakcemile3 en sevdigim yemekkkkkkcokacimcoook ama şimdi gereksiz yere kilo almayım diye pilav ve makarnadan uzak duruyorum...pilav sorun değil de makarna hasreti de zor be anacımkaydirigubbakcemile3
bizde de dün nohut pilav vardı. baya arttı. onu da bu öğlen ısıttım. hemde ilk kez hazır haşlanmış konserve nohuttan yaptım süper oldu. bundan sonra bulundurcam. yapacak bişey bulamayınca beş dakikada koyuyon valla ocağa çok hoşuma gitti. annemin fikriydi.
ohh yaparsın artık güzel güzellllll birlite yersinizzzhihoyyytsağlık olsun busecim, önce sağlık biliyorsun :) eşin de ne naz yaptı yahu :mymeka:
dilerim doktoora gittiğinde için rahatlayarak dönersin, sıkma canını.
ben de hala beklemedeyim olumunekankayizsmile
ohh maşallah :) gideyim de ben de kocişime yapıcam güzel yemekler..
aarada değil hep gel canımmmkaydirigubbakcemile3tmm cnm arada gelirim :)opuyorumnanaktan
ben de öyle yaptım zaten kaydirigubbakcemile5
pilav aklıma gelmez de makarnayı çok özlerim yokluğunda. bayılıyorum aynı senin gibi olumunekankayizsmile
makarnanın yanına da işte sos hazırlayıp ya da köfte, tavuk bişey kızartıp yiyordum ama yarın bitiyor çok şükür bu durum.
makarnadan değil de sulu yemek yemeyi özledim çok :sinifsinif:
ohh herkes makarna delisi desenize...ben makarnayı salcalı severimmm...üstüne de peynir ya da yogurt ohhhhhhhhhhcokacimcoookaynen ben hep amerikan makarnası yapıyorum hani yoğurtlu bezelye havuçlu eşim artık diyo içim dışım makarna oldu ama ben çok seviyorum bi pilav yapıyorum bi makarna salatası :roflol: :roflol:
evet ben de öyle yapıyorum pilava da koyuyorum arada cok rahat oluyor...fasulye barbunya mercimek hepsini haslayıp buzluga atmak lazım aslında ama bi fırsatım olmuyo ki...hafta sonu yapayım bari birazza.sben de bazen düdüklüde nohut haşlayıp atıyorum dondurucuya.
sonra da yemeklere, pırasaya, tarhana çorbasına falan bişeylere katıyorum mutlaka.
çok faydalıymış bakliyatlar kaydirigubbakcemile2
ohh afiyet olsunnn...ama canım sana ufak bir hatırlatma yapayım hamilelikte konserve ürünler, dondurulmuş hazır gıdalar tüketilmemelidir diye bir çok doktorun internet sitesinde okudum. yeni doktorumda söyledi. balık yağını sordugumda ton balıgı yesem olur mu dedim yok dedi ayda en fazla bir kutu ye dedi. hatta yemezsen daha iyi olur bence onun yerine yagsız pişirilmiş balık tüket ondaki vitamini hiçbiri sağlamaz dedi. hapa da gerek yok dedi çeşit çeşit besinler tüketiyosan ihtiyacın olan her seyi yeterince karşılarsın merak etme dedi.
nohutu haslayıp buzluga koy öyle de olabilir bencea.s
bu arada yazmıstım aslında ama belki görmemişsindir krampların nedeni magnezyum eksikliğiymiş onun için ilaç yazdı. suda eritilip içilen bir sey sanırıma.s
cnm bence kendini hiç bişeye kısıtlama eğer çok dikkat edersen yanılırsın ne bulursan yicen bence burda görümcem var yemediği bişey yoktu mahşallah 3 çocuğu var doktorlar hayret ediyo mahşallah diye çok sağlıklı büyüyolar cnm a.s
cnm bence kendini hiç bişeye kısıtlama eğer çok dikkat edersen yanılırsın ne bulursan yicen bence burda görümcem var yemediği bişey yoktu mahşallah 3 çocuğu var doktorlar hayret ediyo mahşallah diye çok sağlıklı büyüyolar cnm a.s
canım öyle aslına bakarsan ama ben pimpirikliyim galiba biraz...önerilmeyen seyleri yapamıyorumkaydirigubbakcemile3 elimden geldigince uzak durmaya calısıyorum hazır gıdalardan ama nereye kadar mümkün tabi kiii...