Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kimse kalmamış,ben de çıkıyorum o zaman..sizlere son gelişmeleri vermek için gelmiştim..
bugün doktor kontrolümüz vardı..herşey Allaha şükür yolunda çıktı..oğlum olacak...şu an147 mm,239 gr..suyum normal,kilom normal..2li test iyi çıktığı için dr um 3lü ve 4lüye gerek duymadı.bir ay sonra 4 boyutlu ultrasona girecem,onun randevusunu aldım..bayramdan sonra gidecem ona da,hem dvd ye çekecekler,hemde ilk renkli fotosunu çekip çerçeveleyip verecekler..bir ay nasıl dayanacağım bilmiyorum,o günü iple çekiyorum...şimdilik aklıma bunlar geldi..sonra aklıma geldikçe yazarım..
hepinizi öpüyorum..

kimse kalmamış,ben de çıkıyorum o zaman..sizlere son gelişmeleri vermek için gelmiştim..
bugün doktor kontrolümüz vardı..herşey Allaha şükür yolunda çıktı..oğlum olacak...şu an147 mm,239 gr..suyum normal,kilom normal..2li test iyi çıktığı için dr um 3lü ve 4lüye gerek duymadı.bir ay sonra 4 boyutlu ultrasona girecem,onun randevusunu aldım..bayramdan sonra gidecem ona da,hem dvd ye çekecekler,hemde ilk renkli fotosunu çekip çerçeveleyip verecekler..bir ay nasıl dayanacağım bilmiyorum,o günü iple çekiyorum...şimdilik aklıma bunlar geldi..sonra aklıma geldikçe yazarım..
hepinizi öpüyorum..

canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm..
oğluşunu sağlıkla kucağına almak nasip olur inş :Saruboceq:

hoşbuldukk canımmmm...
ben iyiyim sen nasılsın kuşum??

bende iyiyim cnm ne olsun öle yanlız takılıyorum ..

tabi ki tatlım üzülmüyorum bunda da bir hayır vardır ...
zaten bu ay tek çalışma oldu ümitli değildim cnmm..
ama nedense bir dahaki aydan ben çok ümitliyim ilk defa :))
hakkında hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah ..
böle düşünmende ayrıca mantıklı ve güzel cnm tebrik ediyorum seni.

slm kızlar ben geldimmmlülülülülülü

hoşgeldin cnm nasılsın ?

hepinizi öpüyorum..

oo maşallah canım....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:nazar::nazar::nazar:

hepinizi öpüyorum..

oo annesi maşş maşş kocaman olmuş oğlun
ikili testin de temiz çıkmasına çok sevindim cnm
inşş hamilelik boyunca herşey böle güzel gider
evet 2 li temiz çıkınca cnm 3 lü ve 4 lüye gerek duymuyo bazı dktrlar
ayrıntılı ultrason istiyorlar
cnm ya bizde 350 gr falan oldu diye nasıl seviniyorduk ilerde çok daha büyük olucak annesi çok güzel bi duygu artık bu ayki kontroolümde 2 buçuk kilo olmuş olcak teyzeleri :nazar:çok güzel bi duygu ya dediğim gibi ilk aylar 1 cm 2 ceme 8 cm hesaplıyorduk zaman nasıl geçiyo çabucak büyüyorlar senağlamasenağlama:emir_bebek:

canım ben bir gebelik yaşadım biliyorsun sağlıksızdı..
o yüzden korkularım oldugu için her zaman diyorum gerekirse biraz daha bekleyeyim ama sağlıklı hayırlı olsunn..
o yüzden adet olunca hiç üzülmüyorum demek ki zamanı var..
3. denemede de olmadı kısmet bakalım 4. denemede ne olacak..
bu arada eşimin bölümü değişti artık geceleri yanımda daha çok şansım olacak..
1 hafta öncesine kadar her yumurtlama günümde sadece 1 kere birlikte olabiliyorduk çünkü geceleri göreve gidiyordu..
ama şimdi gitse bile dönecekk hihoyyyt

oo annesi maşş maşş kocaman olmuş oğlun
ikili testin de temiz çıkmasına çok sevindim cnm
inşş hamilelik boyunca herşey böle güzel gider
evet 2 li temiz çıkınca cnm 3 lü ve 4 lüye gerek duymuyo bazı dktrlar
ayrıntılı ultrason istiyorlar
cnm ya bizde 350 gr falan oldu diye nasıl seviniyorduk ilerde çok daha büyük olucak annesi çok güzel bi duygu artık bu ayki kontroolümde 2 buçuk kilo olmuş olcak teyzeleri :nazar:çok güzel bi duygu ya dediğim gibi ilk aylar 1 cm 2 ceme 8 cm hesaplıyorduk zaman nasıl geçiyo çabucak büyüyorlar senağlamasenağlama:emir_bebek:

allah sağlıkla kucagına da almayı nasip etsin canımmm..
umarım çok zorlanmadan sağlıklı bir doğumla bebişine kavusursunn..

ya neden kimse konuşmuyo ................
bırakın fatoyu gülya bakın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
sonra elimden bi kaza çıkacak topiktekilerin suçu neydi ? diycekler ............................................................................................................................

ya neden kimse konuşmuyo ................
bırakın fatoyu gülya bakın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
sonra elimden bi kaza çıkacak topiktekilerin suçu neydi ? diycekler ............................................................................................................................

:1::1::1:ŞenizŞeniz

canım ben bir gebelik yaşadım biliyorsun sağlıksızdı..
o yüzden korkularım oldugu için her zaman diyorum gerekirse biraz daha bekleyeyim ama sağlıklı hayırlı olsunn..
o yüzden adet olunca hiç üzülmüyorum demek ki zamanı var..
3. denemede de olmadı kısmet bakalım 4. denemede ne olacak..
bu arada eşimin bölümü değişti artık geceleri yanımda daha çok şansım olacak..
1 hafta öncesine kadar her yumurtlama günümde sadece 1 kere birlikte olabiliyorduk çünkü geceleri göreve gidiyordu..
ama şimdi gitse bile dönecekk hihoyyyt

cnm bilmiyordum evet çok haklısın cnm güç oolmasın geç olsun herşeyin hayırlsıı..
ama en azından nrmal yolla hamile kalabiliyosun cnm bunu biliyosun çok şükür.
bak herşey nasıl yoluna giriyo önce eşinin işi düzene girdi şimdide sıra bebişte inşallah

Son düzenleme:
anamm fato bayıldı yksa hamielmi bu kıs ...........
ama çocuk hangisinin olcek şimdi yoksa ortaya karışık mı ...

allah sağlıkla kucagına da almayı nasip etsin canımmm..
umarım çok zorlanmadan sağlıklı bir doğumla bebişine kavusursunn..

aminnnnnnnnn edacım Allah razı olsun inşallah hep birlikte görücez bu güzel günleri birbirimizn gününü sayıcaz doğum için benim kız da büyür sizin bebelere apla olur artıkın

bak yazını beğendim sen mutlu ol die
msn deydim canm filimden de bişey anlamadım....

tşkrl :umursamaz:
hmm ii cnm eşinle mi grşyosun sengözlerimebaksanab
valla ya film iice gerdii bu kadar saf masum ve bi o kadar da uyanık pislik bi arada olamaz bu dizidekiler ya çk akıllı ya çok aptal:roflol::roflol:
bi tane bile normali yok :roflol:

tşkrl :umursamaz:
hmm ii cnm eşinle mi grşyosun sengözlerimebaksanab
valla ya film iice gerdii bu kadar saf masum ve bi o kadar da uyanık pislik bi arada olamaz bu dizidekiler ya çk akıllı ya çok aptal:roflol::roflol:
bi tane bile normali yok :roflol:

hele o yenge yokmu bakışları bile beni deli ediyoo:1:

Back
X