Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

geldim geldim dünür annemleydim. ay dayanamadık bugün yine pantolon aldık ama daha resmini çekmedim üşendim. wenice den aldıklarımla beraber koyarım olmazsa. insan tutamıyo kendini ama yaaaakaydirigubbakcemile3

ayyy dogru tahmin etmişimmm...günde 3 posta farklı kıyafet giyecek efecik bu gidişle...:1:

bende profa gidiyorum canım ama bize tüp bebek dedi eşimde ameliyattan korktuğu için tüp bebek olsun dedi daha fazla beklemeyelim dedi bakallım bende çok hafif bi açıklık vardı tüplerde bu ay normal yola bi deneyin dedi bakalım hayırlısı

ay evet yaaaa. çok kötü bi hastalık bukaydirigubbakcemile3

yok canım seni cok iyi anlıyorummm benn...kendime alırken iki kez düşünürüm ama bebişler söz konusu olunca hemen alıveriyosun...benim haftasonu dısında pek bakınma fırsatım olmadığından cok bir şey alamıyorum..bir de annem engel oluyo giyemeyecek kalıcak fazla bir şey alma diye söyleniyo süreklikaydirigubbakcemile3 sen en iyisini yapıyosun boşver...artık 0-3 aylık almıyosundur sanırım büyük bedenlere gecmişsindirkaydirigubbakcemile3

cnm senindemi biri kapalı biri dar geçişli.
peki doktoruna sorsana neden önermiyo.
eğer kendinin tüp bebek merkezi varsa para için demiştir

yok canım seni cok iyi anlıyorummm benn...kendime alırken iki kez düşünürüm ama bebişler söz konusu olunca hemen alıveriyosun...benim haftasonu dısında pek bakınma fırsatım olmadığından cok bir şey alamıyorum..bir de annem engel oluyo giyemeyecek kalıcak fazla bir şey alma diye söyleniyo süreklikaydirigubbakcemile3 sen en iyisini yapıyosun boşver...artık 0-3 aylık almıyosundur sanırım büyük bedenlere gecmişsindirkaydirigubbakcemile3
artık 1 yaşa bile baya almış durumdayız yav kaydirigubbakcemile3 kalıcak biliyorum ama napim bir kere bebek olacak. o kıyafetler içinde bir kere görebilicem. allahtan en büyük şansım hep indirim olan yerlerden falan denk geliyorda öyle 60-70 tl lik bişiler almıyorum. mümkün olduğu kadar hem kaliteli hemde indirimde olan yerleri seçiyorum.

artık 1 yaşa bile baya almış durumdayız yav kaydirigubbakcemile3 kalıcak biliyorum ama napim bir kere bebek olacak. o kıyafetler içinde bir kere görebilicem. allahtan en büyük şansım hep indirim olan yerlerden falan denk geliyorda öyle 60-70 tl lik bişiler almıyorum. mümkün olduğu kadar hem kaliteli hemde indirimde olan yerleri seçiyorum.

evet canım haklısın...indirim olmasa zaten alınmaz ki...cok pahalı kıyafetleri:bbo:

yok kız ne havlusu nevrim döndü öğlen 12:30 geldi komşum
1 kişiydi ama 2 küçük çocuk aman allahım delikafaduldendelikafadulden
başım felaket ağrıyo şuan...
geçmiş olsun kankikaydirigubbakcemile3 ben gidiyorum kızlar eve yemek yapmaya. bugün görüşemedik yarın burada olurum inşallah. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Back
X