slmm hoşgeldinn canımmm..
hayrola ifadeye bakılırsaa kızgın gibisin kuşumm??
hoşbulduk güzelim :1hug:
sana kızgın değilim :1hug
diğer hatunlara ben yanlızken kimse gelmiyo benle shbet etmiyo şimdide ben onlara küsüm :umursamaz::umursamaz:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmm hoşgeldinn canımmm..
hayrola ifadeye bakılırsaa kızgın gibisin kuşumm??
selam hoşgeldin canım,hayırdır ne oldu?
sanırım deli saraylıyı seyrediyor ondan sus pus
mrb canımhoşbulduk güzelim :1hug:
diğer hatunlara ben yanlızken kimse gelmiyo benle shbet etmiyo şimdide ben onlara küsüm :umursamaz::umursamaz:
![]()
mrb canım
asıl edaya söylen oda bizi bırakıp kocişiyle film izlemeye dalmış dün..
hiiiiiiiç üstime alınmıyorum uykusuz ve yorgun olmama rağmen sennleydim:))
ama eda daha sonra geldi cvp verdi sen fatoya baktın bana bakmadın mafoldumben
ama herşeye rağmen beni yanlız bırakmadın pek konuşmasandakaydirigubbakcemile3
senide affettim ŞenizŞenizŞeniz
kız saat 11 kadar beraberdik yaa
o saate kadar edoş yoktu fatoya bakamadım msn deydim ..sonra yorumlar yaptık yaa
nankörrrr:umursamaz::umursamaz:
hoşbulduk :çok üzgünüm:
bana niye küsüyosun bakalım gül hanımefendü ben anlamadımmm :1no2:
:mymeka:
anam ben bu edaya kaç gündür yaranamıyom yaa
kız dio ki biz sussalım sen susma konuş..
eeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:dilcikar::dilcikar:alsanaalsanasmile
bana niye küsüyosun bakalım gül hanımefendü ben anlamadımmm :1no2:
hoşbulduk güzelim :1hug:
![]()
geçmişe bakamdım çok yorgunum kızlar akannehir
varmı güzel haberler herkes iyi mi ?
handan sen ne zaman test yapıcaksın ?
mrb canım
asıl edaya söylen oda bizi bırakıp kocişiyle film izlemeye dalmış dün..
hiiiiiiiç üstime alınmıyorum uykusuz ve yorgun olmama rağmen sennleydim:))
ama eda daha sonra geldi cvp verdi sen fatoya baktın bana bakmadın mafoldumben
ama herşeye rağmen beni yanlız bırakmadın pek konuşmasandakaydirigubbakcemile3
senide affettim ŞenizŞenizŞeniz
kız saat 11 kadar beraberdik yaa
o saate kadar edoş yoktu fatoya bakamadım msn deydim ..sonra yorumlar yaptık yaa
nankörrrr:umursamaz::umursamaz:
ya ben dün gece yanlızdım çok sıkıldım o yüzden küstüm azıcık naz yapiim dedim bu akşam benle ililenirsiniz diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
tabiki herkesin kendine göre işi gücü vardır bi dövmediğiniz kaldı senağlamasenağlama
ama ben azıcık naz yapıcaktım dün gece çok sıkıldım sabah saat 5 te yattım sıkıntıdan uykum gelmedi .
topiğe gelip selam veren de bazı arkadaşlar da aa kimse yokmuş deyip çıktılar beni görmediler yada adamdan saymadılar herkesin kendi fikri tabi ama bizde arkadaşımıza göre davranırız artık a.s
bu gece burda olanlarla hiç bi küslüğüm yok sadece naz yapiim dedim :sinifsinif:
boşver kuşum nankör ooo
edasıyla konuşsun...:dilcikar:
ya ben dün gece yanlızdım çok sıkıldım o yüzden küstüm azıcık naz yapiim dedim bu akşam benle ililenirsiniz diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
tabiki herkesin kendine göre işi gücü vardır bi dövmediğiniz kaldı senağlamasenağlama
ama ben azıcık naz yapıcaktım dün gece çok sıkıldım sabah saat 5 te yattım sıkıntıdan uykum gelmedi .
topiğe gelip selam veren de bazı arkadaşlar da aa kimse yokmuş deyip çıktılar beni görmediler yada adamdan saymadılar herkesin kendi fikri tabi ama bizde arkadaşımıza göre davranırız artık a.s
bu gece burda olanlarla hiç bi küslüğüm yok sadece naz yapiim dedim :sinifsinif: