Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

deli kızzz :)))
sen bence başka topikleride karıştırıyon gibime geliypkaydirigubbakcemile4

2topiğe sık giriyorum en çok girdiğim bu zaten bide benim açtıklarım v ar onlara nadir giriyrm çünkü ilgi çok azz:uhm:

facedeydimm kızzz

Son düzenleme:
ben sırt üstü yatmayı hiç sevmemmmm ama salı gününden berii sırt üstü yatmadan af ederisniz kıçım ağrıdıı.

Zaten iğne yerlerimin üstüne otururknn fena acıooo.

iğneyii sevmeyen ben delik deşik oldum sıpam içinn:CüvCüv:

ben sırt üstü yatmayı hiç sevmemmmm ama salı gününden berii sırt üstü yatmadan af ederisniz kıçım ağrıdıı.

canım benim yaaa inşallah bu eziyetlerinn sonucu güzel olacak..:)

ayyyyyyyyy ben iğneden çok korkarımmm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

inşş bcımm bi haftadır evde patladımm kız sen görkü günlerini nasıl geçiriosundur cnm benimmmm

acısından hala üstüne oturmada zorlanıyorum cnmm.sıpalar için herşey yapoyoruzzzz

ayyyyyy allah yardımcın olsun canımmm...
hamilelik neyse de yiyeceğimiz iğne ve aşılardan ödüm kopuyor valla eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızzz doğumm daha korkunçççeyvahedigeldismile
ben kadın doğum sevisinde kaldım ya işlemlerimi yaptırırken bi odada kadının biri normal doğumunu bekliomuş onun sesini duydum ağladımm yaaa:çok üzgünüm:
kadın nasıl feryat ediooo

eda senin kocandmaı yokkk bugümn??

gerçi benimki var ama geldi geleli tv nin içindeee:1:

kızzz doğumm daha korkunçççeyvahedigeldismile
ben kadın doğum sevisinde kaldım ya işlemlerimi yaptırırken bi odada kadının biri normal doğumunu bekliomuş onun sesini duydum ağladımm yaaa:çok üzgünüm:
kadın nasıl feryat ediooo

ayyyyyyyyyyyyyyyyy eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Back
X