Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaaa bu ağlamalar nerden çıktı böyle herkes pozitif olsun bakayım hmmmm:oklava:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yok cumartesı aglamaklıydım ama saolsun esım cok morel verdıı sımdı ıyım bırazda regl olmadım yaaa umut var ıcımde cokda az olsa aayyy ınşlh umudumm husran olmaz olsada napalım kısmet artıkkkk:Saruboceq:

hb mınıkkuzum nasılsınnna.s.

yok cumartesı aglamaklıydım ama saolsun esım cok morel verdıı sımdı ıyım bırazda regl olmadım yaaa umut var ıcımde cokda az olsa aayyy ınşlh umudumm husran olmaz olsada napalım kısmet artıkkkk:Saruboceq:

insan hiç bir zaman umudunu kaybetmemeli her konuda bu böyle olmalı umutsuz yaşanamaz her doğan güneş bize neden umut etmemiz gerektiğini sözylüyor zaten

bizim gibi yumuşak anneleri buldu bunuyo gelmiyo :1: işte böyle eli sopalı olcan dimi kaydirigubbakcemile3

:lepi: evet bencedee

eveeet 4 gün gelmişdi adetin bittiği gün ......:kedi::kedi:
benim gögüsler acımaya başladı kuşş
benim ağrılar 10 gün önce başlar...
hayırlısı olsun kuşum bekleyip görelimm
kızlar benimkide geldi ama üzülmedim normal yolla kalamayacağımı biliyodum zaten kasım adetimde tüp bebek olacak inşallah o tutsa bariiii
hayırlısı olsun canım inşallah kasımda kavuşacaksın bebişine..
ınankı aklımada gelmıyo degıl ama beklıyım dıyorummm bı test daha yapıyımm eger ondada negatıf cıkıpta hala regl olmazsam kan testıne gıderımmm:uhm:
ne zaman yapıcan bir dahaki testi peki?
aaaa bu ağlamalar nerden çıktı böyle herkes pozitif olsun bakayım hmmmm:oklava:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:
denemekte fayda var kaydirigubbakcemile3
evet yeni taktik kaydirigubbakcemile5
bu arada banucum nerde ya gelmedi bu sabah
evet ya babuş nerde bende meak ettim

insan hiç bir zaman umudunu kaybetmemeli her konuda bu böyle olmalı umutsuz yaşanamaz her doğan güneş bize neden umut etmemiz gerektiğini sözylüyor zaten

evet canım cok haklısınboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3

eşim kasım 8 de geliyo yine adetin bittiğinde :kedi::kedi::kedi:
kasımda kampa girecez...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sonra yine yok ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 ohhh kampa giriyorlarmışş süperr o zaman kamp dönemini iyi değerlendirmek lazımm

handancım ınankı bu hafta sonu yapıyım dıyorum bı arkadasımın kııı 10 gun sonra testde cıkmıs 10gun once yaptıkları hep negatıf cıkmıs sonra yapınca olumlu cıkmıs..bende bu hafta sonu yapıyım dıyorum tabı bu hafta ıcı regl olmazsam:uhm:

handancım ınankı bu hafta sonu yapıyım dıyorum bı arkadasımın kııı 10 gun sonra testde cıkmıs 10gun once yaptıkları hep negatıf cıkmıs sonra yapınca olumlu cıkmıs..bende bu hafta sonu yapıyım dıyorum tabı bu hafta ıcı regl olmazsam:uhm:

inş pozitiftir tatlım inşallah

hb mınıkkuzum nasılsınnna.s.

iyiym ben teşekkür ederim opuyorumnanaktan sen nasılsın?

kaydirigubbakcemile3

eşim kasım 8 de geliyo yine adetin bittiğinde :kedi::kedi::kedi:
kasımda kampa girecez...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sonra yine yok ohaoldumsmile

Şeniz sıkı çalış sultan tamam mı olumunekankayizsmile

kızlar ben cıkıyım karnımı doyuruyummm haber verıyım dıye gırmıztımmm kızlar uzulmek yok oldumu hakkımızda hayırlısı hepımız ıcın ınşlh canlarımmm:Saruboceq:

ay canım o kadar nasıl bekleyeceksin yaaa
bence çarşambaya kadar olmazsan yaptır kan testini

Back
X