Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tahmin ettik zaten bu kocişiyledir diye,korkma korkma bişey yapmicaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet kocişimleydimmm 1 günümüzü başbaşa geçirelim dedik uzun bir zamandır vakit geciremiyordukk..
kk ya gelirken tırsarak geldim zaten dün gelmediğim diye kızacagınızı biliyordum eyvahedigeldismile
2-3 gün öncede sabah gelmiyorum diye babu kızmıstı hemen koşup geldimm..
bu arada babu nerdeeeeeeeeee ??

aman kuş dikkat et senn eş bugünlerde gıcık yazışmana sonra
kanatlarını yollar valla...
gönlünü hoş tut bariiaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoş tutuyorum zaten ama tepemin tasını attırmasın önce ben onu yolarım vallaa kaydirigubbakcemile3

saatten haberim yoktu şu an farkettim geç kalacağım ben daha banyo yapıcam 1 saat sonra doktorda olmam lazımmm
kızlar ben çıkıyorum,doktordan sonrada çarşıya uğricam eve gelince girerim hemen.
öpüyorum hepinizii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooooooooo gezmişşş hanım.....
iyi yapmışsınız canım...bayanssulusmile

evet canım gezdikk..
çokda eğlendik güzel gecti uzun zamandan sonraa..
bu arada dün güzel bir haber aldım eltim hamileymiş sositososito sositososito

hoş tutuyorum zaten ama tepemin tasını attırmasın önce ben onu yolarım vallaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saatten haberim yoktu şu an farkettim geç kalacağım ben daha banyo yapıcam 1 saat sonra doktorda olmam lazımmm
kızlar ben çıkıyorum,doktordan sonrada çarşıya uğricam eve gelince girerim hemen.
öpüyorum hepinizii

tamam kuşşş
güzel haberlerle gell:Saruboceq:

öpüyorum hepinizii

dr dan sonra bekliyoruz canımm..
benim kociş yine gece 1.5 da gelecek görevden laflarız birazcıkk...
opuyorumnanaktan

öpüyorum hepinizii

tamam canım görüşürüz gelince mutlaka haber et bizede doktorun söylediklerini

öpüyorum hepinizii

kolay gelsin canım görüşürüzopuyorumnanaktan

:1shok: aboooovv görüyomusun belkide kk ya giriyodu kadın
23 yaşındaymış daha yaa küçücük ama 3 çocuğu varmış akannehir

kız haberi sonradan okudum evet haklısın hepimiz için geçerli..
ama kızcağızda psikolojik destek sitelerine giriyormuş yazık 23 yaşında 3 çocuk sahibiymiş olan çocuklara oldu

:bbo: ay yazık yaa, çocuklara daha bi yazık, çok üzüldüm mafoldumben

nasılsın çiğdemcimm...
spora başlamışsın ne güzel çok sevindimm..
benim sporda perşembe başlıyor ama gidemicem misafirlerim geliyor perşembe günü..önümüzdeki haftaya kaldı mecburen..
keyifler nasıl???

başladım, ilk kez bu sabah gittim, 45 dk kadar kalabildim salonda, ilk günden çok yüklenmeyeyim dedim sositososito
iyiym valla çok şükür, sen nasılsın?

öpüyorum hepinizii

güzel haberlerle gel kuzum opuyorumnanaktan

[QUOTE=minikkuzucum;15891964başladım, ilk kez bu sabah gittim, 45 dk kadar kalabildim salonda, ilk günden çok yüklenmeyeyim dedim sositososito
iyiym valla çok şükür, sen nasılsın?

çok iyi yapmışsın canım sevindim senin adınaa..
bende çok iyiyim canım allaha şükürr..
nasıl alışabildin mi oralara??

nazcım kistin geçmiş çok sevindim canım...
en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaa..

edammm, aysenik, babu+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X