Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

napim benimki evde ondan kaçamak yazıyorum,bi yandanda onu yedirdim içirdim çay yaptım..
daha mutfak duruyo ama şu an toplayamicam yoruldum.
sen napıyosun?
benimkide evdee tv nin içinde .senin koca ne iş yapıoduuu:26:
kızlarrrrr napıyosunuz nasılsınız

iyiyizzz şekerimm.sen nasılsınnnn

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo tedavi sizler için hep dua ediyorum allahım sizlerede nasip etsin inşallah

o kadar yumurtlama iğnesi ve çatlatma iğnesine rağmen yine adet oldumm.bu ayda aynı tedavii bakalım haktan hayırlısı

iyiyim çok şükür canım ya çok fazla giremiyorum arada giriyorum o zamanda kimse olmuyo sen nasılsın nasıl gidiyo

evet canım bu aralar pek sessiz topiğimiz..
bende iyiyim canım bir değişiklik yok işte..bu aralar çevremde hep hastalar ve ameliyat olanlar var,onları ziyaret ve yardımla geçti günlerim..Allah bütün hastalara şifa versin..

evet canım bu aralar pek sessiz topiğimiz..
bende iyiyim canım bir değişiklik yok işte..bu aralar çevremde hep hastalar ve ameliyat olanlar var,onları ziyaret ve yardımla geçti günlerim..Allah bütün hastalara şifa versin..

geçmiş olsun canım bencede allah bütün hastalara şifa versin onların duasını almakta önemli

ben çıkıyrmm kızlarrrr.sizee iyi akşamlarr
iyi akşamlar canım görüşürüz
geçmiş olsun canım bencede allah bütün hastalara şifa versin onların duasını almakta önemli
saol canım..
3 haftan mı kaldı ayrılmana,ne zor geçer şimdi.bende işten ayrılırken son zamanlar geçmek bilmemişti,ama şimdi bakıyorumda 5 ay olmuş bile ayrılalı.
Zaman çabuk geçiyor.

iyi akşamlar canım görüşürüz

saol canım..
3 haftan mı kaldı ayrılmana,ne zor geçer şimdi.bende işten ayrılırken son zamanlar geçmek bilmemişti,ama şimdi bakıyorumda 5 ay olmuş bile ayrılalı.
Zaman çabuk geçiyor.

evet canım ya bide bakmışımki iznim bitmiş

kızlaaaaar nerdesiniz yaa ne zmn urasam bombooş topiğin eski neşesi kalmamış mı yoksaaam:63:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
karats|04.03.2011
mutlukız|07.03.2011
nazderin|12.03.2011
hperi|16.03.2011
ua27|23.03.2011
maonyaaa|26.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER