- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edoşum, ikinci bebiş bu bebiş :)
birincisi Gül'ün bebeği idi.
merhaba teyzeleriii...bi haftadır gelemedik hiç sohbete sanırım tahmin etmişsinizdir sebebini:)) güzel kızımız dünyaya geldi...size kocaman öpücükler yolluyo:))
kısaca anlatayım olanları. pazartesi rutin kontrolümüze gittik nstye baglandım yaramaz kızımızın kalp atısları yavaslamaya basladı..sonra endişelendik biraz doktorumuz hemen hastanaye gidiyoruz dedi..sonra hastaneye yattık nstye baglandık 6-7 saat takip edildi kalp atısları, düzensizdi ani düşüşler oldu bi iki sefer..normal dogumu kaldıramaz dedi doktorumuz ve 1 mart 00:02'de sezaryenle dünyaya geldi kızımm..genel anesteziyle oldu dogum iyi ki epidural istememişim cok rahatım şükür..hastanede benimle aynı zamanlarda dogum yapanlardan epiduralle dogum yapanlar hareket edemedi hiç ben sabaha dogru ayaga kalktım...hareket etmekte zorlansam da biraz, iyiyim genel olarak..bu arada kızımız 2700 gr - 50 cm dogdu teyzeleri..o kadar minik ki anlatamam:) ama cok sükür saglıgı yerinde:) sütüm de geldi mama derdimiz olmadı cok sükürben şimdi bi gecmişe göz gezdireyim bakalım ne haberler var:) bu arada siz de bana yeni bi gelişme varsa yazarsanız sevinirim belki bütün geçmişe bakamam malum uyuyan güzel her an aglayabilir:
)
kızlar merhaba. benim doğuma 7 gün kaldı ama hala hiçbir belirti yok. yarın çatı kontrolümüz var. çok giremiyorum haber vermeye çalışıcam. banucum bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. darısı sevgiyle bana inşallah. öpüyorum hepinizi.
günaydııınnn herkese
gününüz güzel geçsin kızlar.
günaydın çiğdemciğim nasılsın
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
karats
ufff:97:
iyiyim kübracım sen nasılsın
sultan kuşum, eşimin kahvaltısını yaptırdım, geldim
gittin mi?
iyiyim kübracım sen nasılsın
sultan kuşum, eşimin kahvaltısını yaptırdım, geldim
gittin mi?
saol canımmm nehir hanım kardeslerini sabırsızlıkla bekliyo ona göre:)kızlarrr babudamıı doğummm yapmışşşşşşştopiğimizin 2.bebeğiiii
hayırlı olsunn
arkası gelen olsunnnnn
![]()
saol tatlımm koklarım seve seve biz de seni kocamaannn öpüyoruzaaaaaaaa banucum gözümüz aydın:))
çok heycanladım yaaaa....benim yerimede koklaa
şuan koklamayı çok isterdim...
sağlınızn iyi olmasına çook sevindim ..
öptm ikinizide![]()
amin canımmm...evet cok güzel teyzesi bakmaya doyamıyorum...biraz daha gecsin toparlanayım iyice fotolarını göndercem sizlere..aaaaaaaaaaa inanmıyorum banucum topiğimizin ilk bebişi geldi demekkk...
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
çok sevindim ve mutlu oldumm...
ne kadar güzeldir şimdi ooo![]()
![]()
![]()
amin denizcimmm darısı sizlere insallahh...kızlar merhaba. benim doğuma 7 gün kaldı ama hala hiçbir belirti yok. yarın çatı kontrolümüz var. çok giremiyorum haber vermeye çalışıcam. banucum bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. darısı sevgiyle bana inşallah. öpüyorum hepinizi.
saol canımmm hadi hayırlısı test sonucların pozitif cıkar insallahhh...hayırlı olsun babucum allah analı babalı büyütsün çok sevindim:92: kızlar ben daha adet olmadım yarın kan testi yaptırcam şimdik kaçıyom :80:
seve seve öperim teyzesiiii...tesekkür ederiz iyi dileklerin için...canım gözümüz aydın çok sevindim gerçekten
allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun canım
benim yerime nehirciği öp kokla lütfen canım
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMAMA DEĞERİM 6999.2 IU/L ÇIKTI
ÇOK YÜKSEK NERDEYSE YEDİBİN ACEP YANLIŞLIK VAR MI
kızlar selam. dr. a gittik bugün. dr. herşey normal. sancı bekleyeceksin dedi. normalde doğum tarihi 10 mart görünüyor. 10 martı geçerse tehlike o zaman tekrar bakmak gerek dedi. artık her an her saniye sancın gelebilir dedi. bekliyorum öyle. bana dua edin. allah kısmet ederse sancı sırasında ilk sizlere dua edeceğim. doğum olursa da mutlaka haber ederim. sultanı ararım o sizlere haber verir. hepinizi öpüyorum.
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMAMA DEĞERİM 6999.2 IU/L ÇIKTI
ÇOK YÜKSEK NERDEYSE YEDİBİN ACEP YANLIŞLIK VAR MI
denizim inşallah yaa inşallah allahım bi avazda kurtarır
dualarım seninle ...çok öptum denizim..