Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar gülle konuştumm...
bebeği 3 aylık olmuş annesinde adanadaymış..
safra kesesinden ameliyat olacakmış taş çıkmış...

iyi yanii...haberiniz olsunn...

bana olumlu düşün olumlu olsun derlerdi de ben nasıl kızardım anlatamam. ama herkesin bir bildiği varmış anladım. tedavi süresi zor bir dönem. insanın hayatı kapkara oluyo.hele çevrenin iğneli sözleri iyice zıorlaştırıyor bu dönemi. ben tedavime devam ederken 5-6 tane doğuma gittim. ve birinde yaşadığım beni bitirdi onu anlatayım kısaca.
odadan içeri girdiğimde bebeğin yüz örtüsü açık ve giren herkes bebeğe bakıyordu. benimle aynı anda eve gelenler benden büyük diye kapıda yol verdim onlar girdiler neyse ben ayakkabımı çıkarıp içeri girdiğim an bebeğin yüzü kapatıldı aman nazarın değer senin yok diye dediler:43:
neyse toplandım öyle ortamlardan uzak durdum. kendime geldim paramızı biriktirdik tüp bebek denedik ama olmadı. sıkıldım üzüldük ama dedim bitti buraya kadar. 6 ay ara verdim. hiç düşünmedim bebeği aaaaa oda ne kendiliğinden ertesi ay geliverdi. yani demek istediğim hastalığımızda çok önemli ama bir yerde onu kontrol etmekte bizim elimizdeymiş. stres en önemli faktörmüş onu anladım. lütfen ağlamayın üzülmeyin. eşinizide kendinizide ailelerinizide üzmeyin. herkese sevgilerimi gönderiyorum. allahım yardımcınız olsun inşallah.:71:

kızlar selam. dr. a gittik bugün. dr. herşey normal. sancı bekleyeceksin dedi. normalde doğum tarihi 10 mart görünüyor. 10 martı geçerse tehlike o zaman tekrar bakmak gerek dedi. artık her an her saniye sancın gelebilir dedi. bekliyorum öyle. bana dua edin. allah kısmet ederse sancı sırasında ilk sizlere dua edeceğim. doğum olursa da mutlaka haber ederim. sultanı ararım o sizlere haber verir. hepinizi öpüyorum.

selam kızlar ben geldim..Henüz doğum yapmadım dün kontrolüm vardı buğlem 3 kilo olmuş boyuda 50 cm.normal doğum olacak bebek kanala girmiş artık bekleyeceğiz gününü dedi inşallah doğum yapınca tekrar haber ederim kızlar görüşürüz byeeeee
:nazar: :nazar: :nazar: Şekerler dualarımız sizinle,bir avazda doğurun inşallah.. Dört gözle bekliyoruz efe ve buğlemi :16:

KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMM :49::49::nazar: AMA DEĞERİM 6999.2 IU/L ÇIKTI :nazar::nazar: ÇOK YÜKSEK NERDEYSE YEDİBİN ACEP YANLIŞLIK VAR MI
:46: :46: Süper bir haber çok sevindim,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kızlarrr benim pembeler geliyoo:14::14:
bu ay umudum yoktu zaten ama son günler olunca bi umut işde :((:43::43:
gerçişu son 15 gündür çok fazla ayakta durdum ve yürüyüş yaptım..
bide pilastede bugün yorucu hareketler de yaptık
bebek olsa bile dayanırmı dedim kendi kendime...
bugün bile 3 defa dışarı çıktım...yeni eve girdik..
ayy uzattım ilk gün olunca insan biraz üzülüyo mazur görün artık:14::14:

Kuşum benim hayırlısı ne yapalım sıkma canını..
Çok özledim sizi :29:
Eşin ne zaman gidiyordu???

biraz karışık olmuş. mavi olanlar odası kırmızı olan salondaki park yatağı. ilk 6 ay felan orada yatacak.
Güzel günlerde kullansın efeciğimiz,çok güzel olmuş odası :nazar: :nazar:
kuşş beni 1ay dinlenmeye al :14:
:85: tamam kuş..
bana olumlu düşün olumlu olsun derlerdi de ben nasıl kızardım anlatamam. ama herkesin bir bildiği varmış anladım. tedavi süresi zor bir dönem. insanın hayatı kapkara oluyo.hele çevrenin iğneli sözleri iyice zıorlaştırıyor bu dönemi. ben tedavime devam ederken 5-6 tane doğuma gittim. ve birinde yaşadığım beni bitirdi onu anlatayım kısaca.
odadan içeri girdiğimde bebeğin yüz örtüsü açık ve giren herkes bebeğe bakıyordu. benimle aynı anda eve gelenler benden büyük diye kapıda yol verdim onlar girdiler neyse ben ayakkabımı çıkarıp içeri girdiğim an bebeğin yüzü kapatıldı aman nazarın değer senin yok diye dediler:43:
neyse toplandım öyle ortamlardan uzak durdum. kendime geldim paramızı biriktirdik tüp bebek denedik ama olmadı. sıkıldım üzüldük ama dedim bitti buraya kadar. 6 ay ara verdim. hiç düşünmedim bebeği aaaaa oda ne kendiliğinden ertesi ay geliverdi. yani demek istediğim hastalığımızda çok önemli ama bir yerde onu kontrol etmekte bizim elimizdeymiş. stres en önemli faktörmüş onu anladım. lütfen ağlamayın üzülmeyin. eşinizide kendinizide ailelerinizide üzmeyin. herkese sevgilerimi gönderiyorum. allahım yardımcınız olsun inşallah.:71:
tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Paylaştığın için teşekkür ederiz..
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine,herşeyin bir zamanı var olması gerektiğinde kendiliğinden oluyor zaten..

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|07.03.2011
nazderin|12.03.2011
hperi|16.03.2011
ua27|23.03.2011
maonyaaa|26.03.2011
edammm|:97:
karats|:97:
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|39 hafta|Erkek|Efe
darkangellove58|38 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|37 hafta|Erkek|?
ozpar|37 hafta|Erkek|Çağan
betus19|31 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|23 hafta|Kız|Azra
n_a_z|18 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|9 Hafta|?|?
KUBI|5 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011

ne kadar üzülmüşsünüzdür size öyle yapıldıgında...tüylerim diken diken oldu resmenn...
ama allaha şükür sizinde bir mucizeniz var...
inş sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alır analı babalı büyütürsünüz..

ben geldiim ama hala aynı sayfadaaaaa

kuşumm eşim çarşamba sabahı gidiyo
salı günü işe başlıyo

hadi kızlarr canlanıp dönün artık topiğimizee :84: :84: :84:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

1. karats
2. edammm+

hadii handanla çiğdemmm burayaaaa:46::46::46::46::46:

:))
alttaki kırmızı şeritteki başlıklar güzel olmuş gıı
sanki haber başlığı okuyom şimdi eşim aldatıyo başlığı çıktı okudum
:( zor durummm

:))
alttaki kırmızı şeritteki başlıklar güzel olmuş gıı
sanki haber başlığı okuyom şimdi eşim aldatıyo başlığı çıktı okudum
:( zor durummm

son dakika haber gibi değil mi :))

evet yaa bu konular cidden zorr..
allah yardımcıları olsunn...

Ben geldim şekerler :32: :32: :32: napıyosunuzzz???

cnbc-e de merlin başlıyor bayılıyorum bu diziye..
sonrada ütü yapmam lazım çok üşeniyorum ama yapıcam mecbur hiç değilse yarısını...

Ben geldim şekerler :32: :32: :32: napıyosunuzzz???

cnbc-e de merlin başlıyor bayılıyorum bu diziye..
sonrada ütü yapmam lazım çok üşeniyorum ama yapıcam mecbur hiç değilse yarısını...

hoşgeldin şekerrr...birazda burdan devam edelimm...

ayy canım şimdiden kolay gelsin sanaa...
bir hafta sonra benimde ev derdim başlayacakk :)

Back
X