Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlarrrrrrrrrrrr ben dr dan geliyorummm...

allaha şükür hiç bir sorunum yokk..
alttan ve üstten muayne oldumm...

yumurtam oluşmuş ama dedim bu ay eşimden ayrıydım dr o zaman dikkate almayalım dedi :)

hiç bir sorun yok sadece çok çok az enjeksiyon var önemsencek kadar değil yinede fitille bitirelim dedi..

dedim bir kaç aydır deniyorum tutmadı stres yapıyorsan tutmaması çok doğal düşünme dedi..

anestesi olmadan kürtaj oldum dedim sen onu zor atlatırsın yine iyi bebek düşünebiliyorsun dedi..
alttan muayneden dolayı kendimi sıktım bak dedi hala atlatamamışsın rahat bırak kendini dedi...

rahim agzı yarası falan yok..rahim sağlıklı ve verimli rahat ol dedi...

çok sevindim cnm allah tez zamanda göbişini bebişle doldursun :49::16::38:

tubişşşş altta ismin görünüyor ama sesin çıkmıyor şekerr...

selam kızlar yine ben geldim..Hala doğum yapmadım beklemedeyim doktor heran gelebilir diyor ama bizim kız ayın 16sını bekliyor galiba ama bakalım hayırlısı
banunun doğum haberini şimdi okudum çok sevindim nehir bebek erken davranıp gelmiş ne güzelde etmiş inşallah kolay olmuştur doğumu
bizim dünürle damatta beklemedelermiş hala bizim gibi inşallah rabbim onada kolay doğumlar verir
kübracım ufaklık demek sende hamilesin inan çok sevindim okadar dua ettikki sana en sonunda oluvermiş inşallah cinsiyetinide rabbim gönlüne göre verir
handancım sultancım edacım çiğdemcim tuğbacım ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepiniz aklımdasınız sizleri seviyorum ve özlüyorum bol bol dua ednde kolay bir doğum gerçekleştireyim :54: :54: :54: :54: :54: :54:

sevgicim, çok özledim seni, yokluğun farkediliyor :29:
dilerim buğlem bir avazda gelecek kucağına, bizi habersiz bırakma, haberlerini bekliyoruz :)
kendine çok iyi bak, kolay bir doğum olsun inşallah :emir_bebek:

kızlar denizle konuşdum...daha doğurmamış...

selam söyle denize bizden :29: haberini aldığıma sevindim çok.

yumurtam oluşmuş ama dedim bu ay eşimden ayrıydım dr o zaman dikkate almayalım dedi :)

hiç bir sorun yok sadece çok çok az enjeksiyon var önemsencek kadar değil yinede fitille bitirelim dedi..

dedim bir kaç aydır deniyorum tutmadı stres yapıyorsan tutmaması çok doğal düşünme dedi..

anestesi olmadan kürtaj oldum dedim sen onu zor atlatırsın yine iyi bebek düşünebiliyorsun dedi..
alttan muayneden dolayı kendimi sıktım bak dedi hala atlatamamışsın rahat bırak kendini dedi...

edoşum çok sevindim, kafan ve için rahatlamıştır eminim :nazar:
en kısa zamanda gelsin bebişin inşallah :emir_bebek:

günaydın kızlar, iyi bir gün olsun :16:

ben sabaha karşı regl oldum, çok ağrım sızım var, bugün evdeyim, topiğe de sık sık uğramaya çalışırım ağrıdan fırsat buldukça :9:

ben sabaha karşı regl oldum, çok ağrım sızım var, bugün evdeyim, topiğe de sık sık uğramaya çalışırım ağrıdan fırsat buldukça :9:

cnm benim bu son olur inşallah bebeğine kavuşursun rabbimin izniyle aminnn :nazar::nazar:

sevindim canım bişey çıkmamasına stres uzak dursun artık hayatımızdan yaaa bende attıyorum stresleri yavaş yavaş

günaydın canım hoşgeldin inşallah bu son adetin olur canım

Günaydın şekerler :16:

Kuzucum geçmiş olsun çok.Bu kadar geç gelince ağrılı sızılı olması normal sanırım.Kekik çayını içmişsindir sen,etkisi başlayınca rahatlarsın biraz.

Kübracım sanada geçmiş olsun çok,hayırlısı.
listeye ekliyorum yeni tarihini 09 nisan olarak..

günaydın canım hoşgeldin inşallah bu son adetin olur canım

günaydın kübracım, inşallah sağol çok :16:

Günaydın şekerler :16:

Kuzucum geçmiş olsun çok.Bu kadar geç gelince ağrılı sızılı olması normal sanırım.Kekik çayını içmişsindir sen,etkisi başlayınca rahatlarsın biraz.

evet içtim az önce :7:
daha iyiyim şimdi, sen nasılsın kuzum? :29:
istanbul da bembeyaz oldu mu?

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
nazderin|12.03.2011
hperi|16.03.2011
ua27|23.03.2011
maonyaaa|26.03.2011
mutlukız|09.04.2011
edammm|:97:
karats|:97:
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|40 hafta|Erkek|Efe
darkangellove58|39 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|38 hafta|Erkek|?
ozpar|38 hafta|Erkek|Çağan
betus19|32 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|24 hafta|Kız|Azra
n_a_z|19 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|9 Hafta|?|?
KUBI|5 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011

evet içtim az önce :7:
daha iyiyim şimdi, sen nasılsın kuzum? :29:
istanbul da bembeyaz oldu mu?

oh yarasın canım :)
bende iyiyim,sabah keyfi yapıyorum.Birazdan evi toparlicam..
Yok yaa nerde,sabah kalkınca çatılarda vardı azıcık şimdi eridi gitti..Doğru düzgün göremedik kar yani..
Haftasonuda lodos varmış ısınacakmış hava 11 dereceye kadar..

oh yarasın canım :)
bende iyiyim,sabah keyfi yapıyorum.Birazdan evi toparlicam..
Yok yaa nerde,sabah kalkınca çatılarda vardı azıcık şimdi eridi gitti..Doğru düzgün göremedik kar yani..
Haftasonuda lodos varmış ısınacakmış hava 11 dereceye kadar..

sanırım tahminler tutmadı, istanbul dediler ankarada yağdı :)
buraya beklerim kuzum, kartopu oynarız :D

kolay gelsin sana madem. ben de evle ilgileneyim diyorum ama bugün sanırım tembellik yapacağım ağrıdan dolayı tatil ilan ettim kendime :D

sanırım tahminler tutmadı, istanbul dediler ankarada yağdı :)
buraya beklerim kuzum, kartopu oynarız :D

kolay gelsin sana madem. ben de evle ilgileneyim diyorum ama bugün sanırım tembellik yapacağım ağrıdan dolayı tatil ilan ettim kendime :D

evet aynen öyle oldu burada hiçbir etkisi olmadı,ankara felç oldu..
:D sorma bütün hayallerim yıkıldı halbuki pofuduk karda gırç gırç yürümek istiyordum ben...

bencede bugün hiç yorma kendini,işler beklesin biraz daha..
Bende hamama gitmeyi düşünüyorum.Ama sonrasında dışarıya çıkınca üşütürmüyüm acaba diye düşünüyorum,gerçi çok sıkı giyinirsem bişey olmaz belki,iyice sarıp sarmalarım kendimi :26:

evet aynen öyle oldu burada hiçbir etkisi olmadı,ankara felç oldu..
:D sorma bütün hayallerim yıkıldı halbuki pofuduk karda gırç gırç yürümek istiyordum ben...

bencede bugün hiç yorma kendini,işler beklesin biraz daha..
Bende hamama gitmeyi düşünüyorum.Ama sonrasında dışarıya çıkınca üşütürmüyüm acaba diye düşünüyorum,gerçi çok sıkı giyinirsem bişey olmaz belki,iyice sarıp sarmalarım kendimi :26:

sıkı sıkı giyin ve mutlaka bere tak çıkınca, bu soğuk havada süper olur, güzelce de dinlendirir bence :)

sanırım ben en son çocukken gitmiştim hamama :))

tamam işler beklesin biraz, hemen de gaza geliyorum zaten :9::9::9:

sıkı sıkı giyin ve mutlaka bere tak çıkınca, bu soğuk havada süper olur, güzelce de dinlendirir bence :)

sanırım ben en son çocukken gitmiştim hamama :))

tamam işler beklesin biraz, hemen de gaza geliyorum zaten :9::9::9:

bende hayatımda hiç gitmedim :))))
bakim bi arkadaşlarımlada konuşim belki onlarla giderim haftasonu.Tek başıma sıkıcı olabilir..

evet kuzum tam destek veriyorum..Bugün iş yok tatil var :))

bende hayatımda hiç gitmedim :))))
bakim bi arkadaşlarımlada konuşim belki onlarla giderim haftasonu.Tek başıma sıkıcı olabilir..

evet kuzum tam destek veriyorum..Bugün iş yok tatil var :))

kalabalık gidin tabii, eğlenceli olur çok :))

bir kahve yapayım kendime :68:

kraliçenin soytarısını okuyorum bu ara, bir de ara vermiştim şu kitap seslendirme işine, ona devam edeyim bugün, bitsin artık, çok uzadı :)))

Back
X