Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin. inşallah sevgide hayırlısıyla doğurur.

cnm benimmm inşşşş hemencecik doğrursun.suni sancıdan korkma bizim gelin suni sancıyla 15dk doğurduuu.ama sancının gelmesi 3 4 saat sürüooo.bizleri unutma cnm benimmmm

anladım canm....

bende hap yattım ev soğuk zanki yanıyo ama dışarısı çok soğuk ısınmıyo sanırım...
bütün gün yatınca karı görünce şaşırdım :)
resmini koycam yine
seni kıskandırcam karda eğer yağarsa
sabahkini gördün mü:9:

uzaktan görüyordun, yakınına geldi demek kar :))
hadi yağsın da kıskandır beni, bekliyorum resmini.

kaloriferler yanmaya başladı sanki, borulardan sesler geliyor :9:

kızlar çok sağolun. merak etmeyin unutmam hepiniz için dua edicem. tubiş görmedim duayı. vaktim olursa bakarım.

uzaktan görüyordun, yakınına geldi demek kar :))
hadi yağsın da kıskandır beni, bekliyorum resmini.

kaloriferler yanmaya başladı sanki, borulardan sesler geliyor :9:

ohh inşallah sımsacık olur yuvann :))

evt kıskandırcam senii inşaallaaah..
olmadı kardeşime diyimde bana bol karlı resim yollasın ank.dan:):17:

sevgiiii denizzzzz ve diğerrr gebelerrrrrr

hamile kadın 312 defa ya rakıyb celle celalühü die tesbih çekse,doğum sırasında zahmet çekmez.doğumu çok kolay olurmuş.birde allahın ya basit ismini sölemeliymiş.bununda anlamı açan genişletennn.kızlarr özelinize msj atmak istedim ama kaç gündürrr biliosunuz netimi belaaa.bence muhakkak okuyunnn kaybınız olmazzzz.

denizzzz bak buldummm

günaydın kızlar, iyi bir gün olsun :16:

ben sabaha karşı regl oldum, çok ağrım sızım var, bugün evdeyim, topiğe de sık sık uğramaya çalışırım ağrıdan fırsat buldukça :9:

gözün aydın canım rahatlamışsındırr...
güzel bir ay seni bekliyor hayırlısıylaa...

kız kocam gelince evde yemek olsun diye gidiyorum, yoksa seni bırakır mıyım ben hiç :29:

anlarım ben ankaradan olursa ona göreeee :9::9::9:

hımm tamam o zaman hadi susutum o zaman hem hastasın hemde
kocişe yemek yapcan...neyseeeee :)

hadii karından tanırım diyosun :9:

kızlar selam tekrar. dr. yanına uğramıştım. gel hemen 2 dak bakalım dedi. suyun iyi ama kireçlenmiş baya dedi. cumartesiye kadar bekle sancı gelmezse sabah 9 da gel suni sancıyla doğurtalım beklemenin bi alemi yok dedi. ay çok heyecanlandım hemde çok korkuyorum. bana dua edin. inşallah sevgide hayırlısıyla doğurur.

hayırlısıyla suni sancıya gerek kalmadan kendiliğinden doğurursun inş canımm..
dualarımız seninleee...

sevgi ne yaptı acabaa??

sultancım eşini yolcu etmişsin allah kavuştursun canımm..
inş çok sürmez en kısa zamanda kavuşursunuz..

Back
X