Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlaar nerdesinz kmse yok gene sewgide doğurmuş öznurdaa ayy ne mutlu onlaraa:46:herkes iidir umarım bnde ii olmaya çalışıyrm işte çok ağırlaştım:(
nese herkesi öpüyorum slmlaar....

merhaba yoncacımmm...nasılsın??
tabi bebişler 2 tane olunca daha zor olurr daha erken yorulmaya başlarsınn..
dikkat et kendinee..öpüyorum senii...

sevgi ve öznur ne yaptılar acaba??

bebişlerini kucagına almış olmaları lazımm...
güzel haberlerini verseler bir an öncee...

heyecanla bekliyorumm...

kızlarrr ben yarın öğlen 1 de yola çıkıyorumm...
evime dönüyorum..kız kardeşimlee..
yarın giremezsem merak etmeyinn...

ertesi gün görüşürüz inş...

kendinize çok cici bakınn...
öpüyorum hepinizi...

Selam kızlarr..Ne zaman sizi ziyaret edeyim desem kimse olmuyor :)) Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..Görüşmek üzere..
selam nerelerdesin nimetçim,herşey yolundadır umarım..
kimsecikler yok ama fırsat bulmusken yazayım dedim..umarım iyisinizdir sekerler..ben cok feci haldeyim uykuya hasret kaldım..nehir uyudugunda ben de uyumaya calısıyorum ama cok düzensiz uykularımız malesef, bazen yarım saatte bir kalkıyo ölü gbi dolanıyorum evde:) bilgisayarın basına bile gecemiyorum 40ı cıkınca yoluna girer diyo herkes ama bakalım:) sizler nasılsınız? sevgi deniz öznur da almıslar bebişleri kucaklarına umarım kolay olmustur dogumları...simdilik benden bu kadar yine gelmeye calısırım hepinizi kocaman öpüyorummmm:16:
canım allah güç kuvvet versin,zamanla düzene giriyor,gerçekten 40 ı çıkınca pek çok değişklik oluyor,arkadaşlarımdan biliyorum..Zor ama keyifli duygular. :nazar: :nazar: :nazar:
çok öpüyorum bende.

iyi akşamlar kızlar ben bugün saat bir buçukta normal yolla doğum yapıp buğlemi kucağıma aldım.3 kilo doğdu boyuda 49 cm
bir görseniz çok akıllı maşallah hiç ağlamıyor ve cin gibi etrafı seyredip sonrada bol bol uyuyor şuan hastanedeyim sabah çıkıcam yine haber ederim öptüm hepinizi

iyi akşamlar kızlar ben bugün saat bir buçukta normal yolla doğum yapıp buğlemi kucağıma aldım.3 kilo doğdu boyuda 49 cm
bir görseniz çok akıllı maşallah hiç ağlamıyor ve cin gibi etrafı seyredip sonrada bol bol uyuyor şuan hastanedeyim sabah çıkıcam yine haber ederim öptüm hepinizi

ayyy sevgicim canım gözümüz aydın,tebrik ederim... :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın maşallah..hep güzel günlerini göstersin sağlıklı uzun ömürlü.Çok sevindim iyiki haber verdin.Bizde dün doğum yapmışsındır diye düşünmüştük..
Normal olmasınada ayrıca sevindim..Çok öpüyoruz ikinizide..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
hperi|19.03.2011
ua27|23.03.2011
maonyaaa|26.03.2011
mutlukız|04.04.2011
edammm|:97:
karats|:97:
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
nazderin|12.03.2011
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
CNNYSR|38 hafta|Erkek|?
betus19|32 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|24 hafta|Kız|Azra
n_a_z|19 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|9 Hafta|?|?
KUBI|5 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

sevgiciim çoooooooooooooooooookk sevindim canım 2 de iyi olmasına sevindim..
benim yerime kokla tamm mı ne güzel kokuyolardır şimdiiii
darısı bizim başımızaaa
inşallah ...!!!

sevgicimmmm gözün aydın canımmmm...
allah analı babalı büyütsün inş...
çokkkk sevindim ikinizinde iyi olmasınaaa...
normal yolla olması da çok güzel istediğin gibi oldu demek...
maşallah ikinizideee :nazar:
çokkk öptüm senii tatlımmm :54:

kimsecikler yok ama fırsat bulmusken yazayım dedim..umarım iyisinizdir sekerler..ben cok feci haldeyim uykuya hasret kaldım..nehir uyudugunda ben de uyumaya calısıyorum ama cok düzensiz uykularımız malesef, bazen yarım saatte bir kalkıyo ölü gbi dolanıyorum evde:) bilgisayarın basına bile gecemiyorum 40ı cıkınca yoluna girer diyo herkes ama bakalım:) sizler nasılsınız? sevgi deniz öznur da almıslar bebişleri kucaklarına umarım kolay olmustur dogumları...simdilik benden bu kadar yine gelmeye calısırım hepinizi kocaman öpüyorummmm:16:

canım benim demek nehir hanım seni yoruyor ama 40 çıkınca değişir canım inşallah

kızlaar nerdesinz kmse yok gene sewgide doğurmuş öznurdaa ayy ne mutlu onlaraa:46:herkes iidir umarım bnde ii olmaya çalışıyrm işte çok ağırlaştım:(

hoşgeldin canım eee 2 tane olunca haliyle yoruluyorsun canım
dikkat et kendine

öpüyorum hepinizi...

canım benim sağ salim kazasızca inşallah evine dönersin canım
hayırlı yolculuklar canım
kendine iyi bak allaha emanet ol canım

canım benim çok sevindim
gözümüz aydın
allah hayırlı uğurlu etsin
analı babalı büyütsün rabbim
benim için öp canım çok çok

geçmiş olsun tatlımmmm...
dikkat et kendinee..

günaydın kübracım. çok geçmiş olsun.
tam mevsim geçişinde hasta olmak çok zor :/ acil şifalar diliyorum.
bol bol meyva ye, vitamin al.

havalara kanıp da ince giyinme sakın :)

kübracım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..Sende sık sık hasta oluyorsun galiba..Belki kışın 1-2 ay vitamin takviyesi kullansan direncini arttırabilirsin..

evet hayırlısıyla gelsin bebişler :nazar: :nazar: :nazar:

günaydınn kübracıım...
dikkat aman havalara aldanma bunlar yalancı bahar :29:

teşekkür ederim kızlar sağolun iyi dilekleriniz için

günaydınlar hayırlı cumalar
dün öğleden sonra izin verdiler
aile hekimine gittim
benical birde bulantı için ilaç verdi
sabaha kadar doğru düzgün uyku yok yine
ama olsun inşallah düzelirim

haberini aldığıma sevindim, tatlı yogunluklar bunlar Banucum, dilerim kısa sürede toparlar, bir düzene oturtursunuz uykunuzu :)
iyi bak kendine ve nehir hanıma :) öpüyorum çok, haberlerini bekliyoruz.

canım allah kolaylık versin sana, iyi ol.
sen iyi ol, kızların da iyi olsun. allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin, kolaylıkla inşallah. :29:

öpüyorum hepinizi...

iyi yolculuklar edoşum, yolun açık olsun. görüşürüz :29:

sevgicimmmm ne güzel haberlerle gelmişsin, çok iyi bak kendine ve buğlem prensese :) nazar değmesin uslu kuzucuğa, hep iyi olun siz.
çok sevindim doğumu kolaylıkla atlatmış olmana, senin kız söz dinleyecek, gününde geldi, üzmedi seni :)
sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah. mutluluklar diliyorum :)

günaydınlar hayırlı cumalar
dün öğleden sonra izin verdiler
aile hekimine gittim
benical birde bulantı için ilaç verdi
sabaha kadar doğru düzgün uyku yok yine
ama olsun inşallah düzelirim

kübracım, çok geçmiş olsun. ilaçlarını alınca çabucak toparlarsın umarım.
acil şialar diliyorum, hayırlı cumalar sana da :)

günaydınnn herkese, iyi bir gün olsun :2:

ankara kapalı ve yağmurlu bugün. ama güzel bir bahar havası yine de, severim yağmuru çok :82:

kübracım, çok geçmiş olsun. ilaçlarını alınca çabucak toparlarsın umarım.
acil şialar diliyorum, hayırlı cumalar sana da :)

günaydınnn herkese, iyi bir gün olsun :2:

ankara kapalı ve yağmurlu bugün. ama güzel bir bahar havası yine de, severim yağmuru çok :82:

günaydın canım hoşgeldin
teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah toparlanırım biran önce bende
afyonda yağmurlu canım bugün
maşallah şakır şakır yağıyo

çiğdem sana bişey sorabilirmiyim acaba
yardımcı olursan sevinirim
şimdi bu hafta benim yumurtlama günlerim
ilaçlardan dolayı her hangi bir sıkıntı olurmu canım?

günaydın canım hoşgeldin
teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah toparlanırım biran önce bende
afyonda yağmurlu canım bugün
maşallah şakır şakır yağıyo

çiğdem sana bişey sorabilirmiyim acaba
yardımcı olursan sevinirim
şimdi bu hafta benim yumurtlama günlerim
ilaçlardan dolayı her hangi bir sıkıntı olurmu canım?

benical den başka ne alıyorsun?
aslında doktorlar gecikme olup da gebelik farkedilinceye kadar ilaç kullanımı konusunda pek fazla bişey söylemiyorlar ama ben ocakta kimyasal gebelik yaşadığımda, yumurtlama dönemimde soğuk algınlığından dolayı theraflu kullanmıştım, ama hamile kalmıştım, yani yumurtlamama ya da döllenmeye bi engel oluşturmamıştı.

benim sana nacizane tavsiyem, normal yaşantına devam et ve ilaçlarını al. çok kuvvettli antibiyotikler değilse, bu dönemde yumurtlamana bir etkisi olmayacaktır. iyileşmene odaklan yani :) ben öyle yapmıştım :))

gene de kafan akrışıyorsa kadın doğumcu bir doktora sor istersen.

benical den başka ne alıyorsun?
aslında doktorlar gecikme olup da gebelik farkedilinceye kadar ilaç kullanımı konusunda pek fazla bişey söylemiyorlar ama ben ocakta kimyasal gebelik yaşadığımda, yumurtlama dönemimde soğuk algınlığından dolayı theraflu kullanmıştım, ama hamile kalmıştım, yani yumurtlamama ya da döllenmeye bi engel oluşturmamıştı.

benim sana nacizane tavsiyem, normal yaşantına devam et ve ilaçlarını al. çok kuvvettli antibiyotikler değilse, bu dönemde yumurtlamana bir etkisi olmayacaktır. iyileşmene odaklan yani :) ben öyle yapmıştım :))

gene de kafan akrışıyorsa kadın doğumcu bir doktora sor istersen.

benical verdi sadece canım
ondan başka bişey kullanmıyorum
buda hamilelikte kullanılıyormuş öyle söyledi
ama işte insan takıyo kafasına yaaa
kendi kendime diyorum bazen
insanlar antibiyotik kullanmasına rağmen
sağlıklı hamile kalabiliyorlar diyorum
fazla üstüne düşmeyeyim en iyisi dimi

benical verdi sadece canım
ondan başka bişey kullanmıyorum
buda hamilelikte kullanılıyormuş öyle söyledi
ama işte insan takıyo kafasına yaaa
kendi kendime diyorum bazen
insanlar antibiyotik kullanmasına rağmen
sağlıklı hamile kalabiliyorlar diyorum
fazla üstüne düşmeyeyim en iyisi dimi

evet üstüne düşme bence de, üstüne düştükçe olmuyor çünkü.
sen ilk olarak iyileşmeye bak, dediğim gibi ben ilaç kullandığım ay hamileydim, yani boşvermek işe yarıyor ;)

Back
X